Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Rybzor 07-11-2006 22:17

Ten biedne zlagowany Tom-rek chyba malo sie nie zesikał jak mial te 15 min pzta klejąc sie do wszystkiego ze swojej gildi z +100 lvlem. Trzeba bylo loga dac na fibuli, chamsko go troche zostawili.

Ascario 07-11-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1068152)
Styp to brat bon devila i jest z poznania jak co to sprawdzice na allegro jego adres-miejscowosc, wtedy sie dowiecie.
Co do skopa
New owner... 1 byl mocno za konda ale opuscil wojne bo nuskei proponowal...
Mi z reszta tez mam nawet screena ze pozwala mi opusic wojne...;] coz....
Wiedzialem ze jak leavne to bede pa'owany i nieszanowanym powerseekerem...
Stary skopo mial bardzo charakterystyczny charakter... Byl bardzo w porzadku... przede wszystkim wulgarny podobnie jak ja,ale takze impulsywny... Jak na gc sie pytalem idziemy "nick" zabic? Nie nie nie, ze starym skopem zabijalismy adrianosa i jakichs tam noobkow. Pozniej wszyscy plakali na forum ze
Ja, sir zemus, dray anevarix skopo i potempik to pa ;]
good old times ^^

To jest Twoj sposob na gre, zabijanie i paowanie. Pewnie dlatego tak nienawidzisz PN, bo my bylismy i jestesmy przeciwni takiemu stylowi grania.
Co do consensus to jest proste, brakuje nam jaj zeby zaryzykowac...

sliver 08-11-2006 00:04

co do filmu jak pada tom-rek

to po malu, chcial bym to jakos ogarnac.

po pierwsze, jak sie oglada ten film, to odrazu sie nasowa mysl czy to mi sie tak tylko wydaje, czy konda i kardear maja tego kolesia kompletnie w dupie.. tzn to, ze ma pz i zaraz moze pasc. Ratten juz bardziej sie przejal.

i po drugie, nasowa sie automatycznie 2 mysl czy oni nie maja szacunku do tom-rek'a, czy ogolnie do polacks'ow.

moim zdaniem to drugie :D

omg, rozawlilo mnie jak on ich blaga "KONDA WHERE SHOULd I GO!" czy jakos tak. :D:D::D "KONDAAAAAAAAA!!" HUAHUAHUAHUA a on go olal ... i czemu nie dali loga jak juz nie mieli pz lock'a??

23:52 Kondziu Palladyn [64]: kto gra ? WTF?:d

troche uhow poszlo :D

Zimpa 08-11-2006 00:21

@ filmik

ogolnie wszystko ladnie ale nie rozumiem posuniecia z blokada mostku dalo sie go obiesc niestety hwl szybko na to nie wpadli ale poco to bylo tom nie mial juz pz reszta pwenie tez poco tom stanal i blokowal skoro on padl a reszta dala loga... moja opinia to uciekac gdziez do podziemi thais albo Bs questa troche by cie szukali a pz by zniknal

pawlon 08-11-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1068328)
co do filmu jak pada tom-rek

to po malu, chcial bym to jakos ogarnac.

po pierwsze, jak sie oglada ten film, to odrazu sie nasowa mysl czy to mi sie tak tylko wydaje, czy konda i kardear maja tego kolesia kompletnie w dupie.. tzn to, ze ma pz i zaraz moze pasc. Ratten juz bardziej sie przejal.

i po drugie, nasowa sie automatycznie 2 mysl czy oni nie maja szacunku do tom-rek'a, czy ogolnie do polacks'ow.

moim zdaniem to drugie :D

omg, rozawlilo mnie jak on ich blaga "KONDA WHERE SHOULd I GO!" czy jakos tak. :D:D::D "KONDAAAAAAAAA!!" HUAHUAHUAHUA a on go olal ... i czemu nie dali loga jak juz nie mieli pz lock'a??

23:52 Kondziu Palladyn [64]: kto gra ? WTF?:d

troche uhow poszlo :D

prosta sprawa, bylo nas z 15 na vent, no na pewno powyzej 10, bylo pwoiedziane idziemy na fibule i tam czekamy na hwl i sie lejemy, no i poszlismy.. ja ratten i kardear i tom~ reszta nas olala, i to wlasnie polacy, wiec musielismy sie chowac/dac loga zeby samemu nie pasc jak hwl sie zjawilo w liczbie ok 15+ nic nie moglismy zrobic we 3 + konda, a konda nie chcial sic na fibule to oczywiste, bo to trap, mielsimy sie tam bic, ale jak sie okazalo ze reszta nie zamierza nawet opuscic lodki, to wybiegl na open space, tez bym tak zrobil na jego miejscu. akurat w tym wypadku jemu nie da sie nic zarzucic, raczej tym ktorzy zdecydowali ze nie ida.

Goshnar 08-11-2006 00:45

Respect for Tom-Rek. Dobrze sie trzymal. Ale mam takie male pytanie co do zasad gry... Z tego co wiem nie wolno blokowac drogi, znaczy sie przynajmniej jedna kratka musi wolna... Tyczy sie to tylko ludzi? Czy kociolkami np. mozna blokowac tak, zeby nie mozna bylo przejsc? Tylko nie krzyczec na mnie : < bo sie tylko pytam : S Na filmiku HWL tak zablokowalo ze Tom-Rek nie mogl przesunac zadnej osoby...

Signed,
Goshnar

P.S. Zreszta w pewnym momencie jakby sie przyjrzec tylko postacie blokuja droge tak, ze nie mozna nikogo przesunac... a z tego co wiem za to juz kiedys bany lecialy...

Xando 08-11-2006 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1068344)
prosta sprawa, bylo nas z 15 na vent, no na pewno powyzej 10, bylo pwoiedziane idziemy na fibule i tam czekamy na hwl i sie lejemy, no i poszlismy.. ja ratten i kardear i tom~ reszta nas olala, i to wlasnie polacy, wiec musielismy sie chowac/dac loga zeby samemu nie pasc jak hwl sie zjawilo w liczbie ok 15+ nic nie moglismy zrobic we 3 + konda, a konda nie chcial sic na fibule to oczywiste, bo to trap, mielsimy sie tam bic, ale jak sie okazalo ze reszta nie zamierza nawet opuscic lodki, to wybiegl na open space, tez bym tak zrobil na jego miejscu. akurat w tym wypadku jemu nie da sie nic zarzucic, raczej tym ktorzy zdecydowali ze nie ida.

Ja bym chcial tylko wiedziec kto byl na tym vent~ , acha i jeszcze jedno zeby gildia traktowala wszystkich jednakowo , ja dzis sie pytam o ip do ventrilo a Zemus na to "nie moge" , ja bylem przez ten caly czas online jak to sie wszystko rozgrywalo a o niczym nie wiedzialem...wy bez przerwy na ventrilo siedzicie a na gc nic sie nie dzieje..informujcie cala gildie a nie tylko tych na vent..

sliver 08-11-2006 03:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1068344)

w takim razie nic tylko gz organizacji ... :confused:

Rybzor 08-11-2006 03:57

Hybrid nieładnie sdki robic w nocy na bocie :/, zło nie śpi :confused:

sliver 08-11-2006 03:59

ryba pkay!!!!! ide zaraz spac tylko musze odczekac pz locka po hybridowym sorku ;p

Colorion 08-11-2006 06:23

Ktos sie pytal o moja gildie - moi kumple zaczeli leniwie powoli i z mozolem expic sorcami :baby:

A co do filmiku, troche olali tom-reka :P Dobrze ze ja ucieklem z tej gildii

Btw toxo ma bana na miecha za acc share a co z roffu?

Celmir 08-11-2006 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1068061)
Wow wielki [CHAR]Skopo de'tag[/CHAR] opuszcza Galane.. skopo przelam sie idz pomoc Talibom :D
ale zawsze bedziesz wazna czescia tego serwa nawet po ostatniej wojnie.. pamietam jak pisales na starym forum galany ze masz zastrzezenia do anarchista co kondzie dupe lize.. a co ty robiles ? :D
cya Skopo :**

Nie ja napisałem tego posta tylko Paweł:D
Ja już Skopem niestety, a może dla niektórych stety nie gram :P

Lord Hybrid 08-11-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1068388)
ryba pkay!!!!! ide zaraz spac tylko musze odczekac pz locka po hybridowym sorku ;p

Zjawiliscie sie gdy mialem freeza 2 minutowego wiec nie ma sie czym chwalic. A jak cos to zapraszam do mnie do akademika na pomiar predkości łącza. Jak będzie2-3 kb/s to sukcess. Dobrze jest znać dwóch nowych wrogów ;)

Kurier 08-11-2006 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1068397)
Ktos sie pytal o moja gildie - moi kumple zaczeli leniwie powoli i z mozolem expic sorcami :baby:

A co do filmiku, troche olali tom-reka :P Dobrze ze ja ucieklem z tej gildii

Btw toxo ma bana na miecha za acc share a co z roffu?

czyli moral taki ze przez miecha gowniarze bez toxo nie beda walczyc...
Mozna expic;]

@Celmir~ acc share?-.^

sliver 08-11-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1068503)
Zjawiliscie sie gdy mialem freeza 2 minutowego wiec nie ma sie czym chwalic. A jak cos to zapraszam do mnie do akademika na pomiar predkości łącza. Jak będzie2-3 kb/s to sukcess. Dobrze jest znać dwóch nowych wrogów ;)

rotflmao. czym tu sie chwalic zabiciem stojacego w miejscu sorca??

Lord Hybrid 08-11-2006 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1068536)
rotflmao. czym tu sie chwalic zabiciem stojacego w miejscu sorca??

BTW dlaczego sądzisz że stałem na bocie?? Przecież nie napisałeś nawet "HI" albo coś w tym stylu żeby sprawdzic czy jestem AFK :( :( Poprostu wbiłeś do mnie przed dom dowaliliście kilka razy i tyle... I nie wnikam kogo jest Niszczyciel umyslow a kogo Vabojawuja Bixad ktory dowalil - exevo mort hur bo mnie to nie interesuje. Na lagu mogłem co najwyżej patrzeć jak stoicie w jednej chwili 10 kratek odemnie a potem już mnie wylogowalo. Loguje sie i temple...

oto jeden ze scrrenow z mim netem. W akademiku w ktorym jest +400 kompów i sciągają na okrągło torrenty 2kb.s mieć to jest wielki sukces. teraz już wiem żę nawet run nie porobie :(

specjalnie dla Ciebie screen z godzin szczytu w akademiku:
http://s18.photobucket.com/albums/b1...gAnch=imgAnch1

po 20:00 uzyskuje 1kb/s ale to 5 razy mniej niż potrzebuje tibia.

Lord Hybrid 08-11-2006 12:15

double post ~~

Poznanski Rycerz 08-11-2006 14:12

ulali

Bez sensu... akcja byla zaplanowana mniej niz zero ^^. Raz ostatnio gh na fibuli byl malii arkwin, nie mam pojecia jak teraz... Nie wiem czemu konda akurat wybral sobie fibule na miejsce walki, a jesli malia tam nie miala gh to w ogole ...;]
Tom-rek bardzo noobsko zrobil chociaz ja nie widzialem juz dla niego ucieczki jak go zostawili na fibuli, a gh nie wynajety. Co wiecej, rzeczywscie widac bylo jego lagi albo tak dla jaj se tak powoli chodzil ale watpie, jakby nie mial lagow to te lebki z HWL by go nie trapnely bo by predzej od nich dobiegl do mostka chyba ze juz tamten most zablokowany byl...

Fajny moment byl jak aylthia wleciala do tom-rek'a kondy i rattzor ;]

pawlon 08-11-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1068670)
Bez sensu... akcja byla zaplanowana mniej niz zero ^^. Raz ostatnio gh na fibuli byl malii arkwin, nie mam pojecia jak teraz... Nie wiem czemu konda akurat wybral sobie fibule na miejsce walki, a jesli malia tam nie miala gh to w ogole ...;]
Tom-rek bardzo noobsko zrobil chociaz ja nie widzialem juz dla niego ucieczki jak go zostawili na fibuli, a gh nie wynajety. Co wiecej, rzeczywscie widac bylo jego lagi albo tak dla jaj se tak powoli chodzil ale watpie, jakby nie mial lagow to te lebki z HWL by go nie trapnely bo by predzej od nich dobiegl do mostka chyba ze juz tamten most zablokowany byl...

Fajny moment byl jak aylthia wleciala do tom-rek'a kondy i rattzor ;]

taa ty masz akurat duze pojecie o planowaniu akcji, akcja byla zaplanowana, tylko jakos nasi "mistrzowie pvp" sie nie kwapili zeby palcem kiwnac. za top pkowanie bezbronnych noobkow w 5 na 1 swietnie im idzie ;)

Adelao 08-11-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1067978)
A chwile potem poskładał sie Tom-Rek i Stara Jaga....i czemu się tak podniecasz??8o
Styp jest noobem bo to new owner :p
A tak wogóle to jak wam leci panowie bo ostatnio to olałem sie na tibie i nie gram prawie wcale??

"Olałem gre w tibie" Słowa Skop~
http://www.pskonejott.com/otc_display.php
I wpiscie name: Rita'Soprano Jego sorc na thori =)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.