![]() |
|
Tutaj macie ss z mojej, Vladka i Kodeca akcji desperackiej wraz z malym niefartem i zalem w moim wykonaniu xD
http://www.zshare.net/image/jestempro-jpg.html |
@Losari
Co Ty juz któryś raz z UE nie celujesz :D:D:D |
i tak mial ssa:(
|
Cytuj:
Feb 18 2007, 17:13:59 CET Died at Level 95 by a warlock tego nie dodałeś:D |
Veszu nastepnym razem Ci sie nie uda x>>
@Doneq No nie wiem na moim filmie widac jak sie zatrezymal zeby sie uhnac i wzucil ss bo odrazu po tym leci sd od Vladka na ssamu. No ale po co rozkimniac co by bylo jakby bylo nie padl next time padnie x> |
Veszu, mam pytanie. Czemu huntujecie tych ludzi, którzy powiedzieli za kim są?? Przykładem jest mój były char :D Kiedyś napisałem że jestem za Fagiem, a teraz typ który gra moim charem ma od was hunta :D TO było moje zdanie, a zakim on teraz jest to nie wiem, może zamiast go ganiać lepiej się go spytać za kim stoi ;p
|
Ma hunta i koniec.
Btw: Nie handluje się postaciami. @down Niedorób, czy nie, z pz'ta nie wyjdzie, za dużo mnie Slide na forum wkurzał, żebym mu teraz postać przepuścił ktokolwiek by nią nie grał. ;) Tak jak mówisz... peszek. |
Cytuj:
"czesc jestem z rl od <name postaci> chcesz kupic tanio golden legi?" :D potem uslyszalem od tej ossoby ze to lekki niedorob jest no ale coz... peszek .. |
A ja slyszalem ze na opence na Ank jak fag dostal ostro w dupcie na zevsie siedzial stary liam i dowodzil akcja :P Ale ile w tym prawdy nie wiem wiec plx nie srac tu odrazu ;]
|
Cytuj:
|
A mnie to ciekawi :> jak kotś wie lub coś jeszcze się domyśla to piszcie... od tego jest forum :kon:
|
Heh....
Qrwa jakies domysly i długoletnie przemyslenia zostawcie dla siebie, piszcie tylko informacje ktore mozna potwierdzic a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem... Niedosc ze wasze przemyslenia moga okazac sie bledne to jeszcze zasmiecacie nimi forum i czeso bywa tak ze jakis noob nie popatrzy na wczesniejsza strone na ktorej ta informacja bylu juz podana... I w ten sposob niestety zaczynacie spamowac jakimis pierdolami, ktore nikogo nie interesuja i potrafia czlowieka tylko zdenerowac..X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Bardzo możliwe chociaż i tak i tak Zevs jest dobry w pvp nie ważne kto nim gra. Myśle że Mandus często porzycza chara żeby troche pograc bo przecież Zevs~ to prawie tak ja Liam~ :P BTW. Czy mi sie zdaje czy dzisiaj miał wrócić Molt? |
Kolejna wojna noobcharów.
Hail Pink Army_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
1:0 dla ROM xD |
No noob chary ale kilka 30 sorców moze duzo zrobic
Hail Riders of Morak _/ (Riders of morak to ta strona przeciwko Aliantom) Temat z Fragami ;p http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551454 Log Molta po miechu ;p Feb 20 2007, 21:56:24 CET |
Cytuj:
|
No to nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam powodzenia, obydwu stronom. Dawajcie czasem jakies filmiki ;]
btw. Riders of Morak mają ciekawe title :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |
|