Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Losari 18-02-2007 20:30

Tutaj macie ss z mojej, Vladka i Kodeca akcji desperackiej wraz z malym niefartem i zalem w moim wykonaniu xD
http://www.zshare.net/image/jestempro-jpg.html

Iron'knight 18-02-2007 20:47

@Losari
Co Ty juz któryś raz z UE nie celujesz :D:D:D

Doneq 18-02-2007 21:54

i tak mial ssa:(

Zevs 18-02-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1276310)
Tutaj macie ss z mojej, Vladka i Kodeca akcji desperackiej wraz z malym niefartem i zalem w moim wykonaniu xD
http://www.zshare.net/image/jestempro-jpg.html

Feb 18 2007, 17:13:59 CET Died at Level 95 by a warlock
tego nie dodałeś:D

Losari 18-02-2007 23:02

Veszu nastepnym razem Ci sie nie uda x>>
@Doneq
No nie wiem na moim filmie widac jak sie zatrezymal zeby sie uhnac i wzucil ss bo odrazu po tym leci sd od Vladka na ssamu. No ale po co rozkimniac co by bylo jakby bylo nie padl next time padnie x>

Slide_Aurea 19-02-2007 20:20

Veszu, mam pytanie. Czemu huntujecie tych ludzi, którzy powiedzieli za kim są?? Przykładem jest mój były char :D Kiedyś napisałem że jestem za Fagiem, a teraz typ który gra moim charem ma od was hunta :D TO było moje zdanie, a zakim on teraz jest to nie wiem, może zamiast go ganiać lepiej się go spytać za kim stoi ;p

kidler 19-02-2007 20:43

Ma hunta i koniec.

Btw: Nie handluje się postaciami.

@down

Niedorób, czy nie, z pz'ta nie wyjdzie, za dużo mnie Slide na forum wkurzał, żebym mu teraz postać przepuścił ktokolwiek by nią nie grał. ;)

Tak jak mówisz... peszek.

Kolirn 19-02-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1278043)
Ma hunta i koniec.

Btw: Nie handluje się postaciami.

handlowany nie handlowany ale na prawo i lewo sie chwalił czylim RL'em jest

"czesc jestem z rl od <name postaci> chcesz kupic tanio golden legi?" :D

potem uslyszalem od tej ossoby ze to lekki niedorob jest no ale coz...

peszek ..

Wyborowy 20-02-2007 01:19

A ja slyszalem ze na opence na Ank jak fag dostal ostro w dupcie na zevsie siedzial stary liam i dowodzil akcja :P Ale ile w tym prawdy nie wiem wiec plx nie srac tu odrazu ;]

Knoxy 20-02-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyborowy (Post 1278591)
A ja slyszalem ze na opence na Ank jak fag dostal ostro w dupcie na zevsie siedzial stary liam i dowodzil akcja :P Ale ile w tym prawdy nie wiem wiec plx nie srac tu odrazu ;]

To nie pisz jak nie chcesz zeby ktos komentowal twoje posty:)

shaiboos 20-02-2007 18:07

A mnie to ciekawi :> jak kotś wie lub coś jeszcze się domyśla to piszcie... od tego jest forum :kon:

duuKi 20-02-2007 18:23

Heh....
Qrwa jakies domysly i długoletnie przemyslenia zostawcie dla siebie, piszcie tylko informacje ktore mozna potwierdzic a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
Niedosc ze wasze przemyslenia moga okazac sie bledne to jeszcze zasmiecacie nimi forum i czeso bywa tak ze jakis noob nie popatrzy na wczesniejsza strone na ktorej ta informacja bylu juz podana...
I w ten sposob niestety zaczynacie spamowac jakimis pierdolami, ktore nikogo nie interesuja i potrafia czlowieka tylko zdenerowac..X(

huggae 20-02-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1279382)
a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
(

Nie opisuj siebie :(

Iron'knight 20-02-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1279382)
Heh....
Qrwa jakies domysly i długoletnie przemyslenia zostawcie dla siebie, piszcie tylko informacje ktore mozna potwierdzic a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
Niedosc ze wasze przemyslenia moga okazac sie bledne to jeszcze zasmiecacie nimi forum i czeso bywa tak ze jakis noob nie popatrzy na wczesniejsza strone na ktorej ta informacja bylu juz podana...
I w ten sposob niestety zaczynacie spamowac jakimis pierdolami, ktore nikogo nie interesuja i potrafia czlowieka tylko zdenerowac..X(

Pfff i kto tu zaśmieca forum? Weź kur** człowieku popatrz na siebie X( Nie dość że piszesz o tym żeby nie zaśmiecać a sam najgorzej spamiujesz i to nie na temat to do tego mowisz ze ja jestem asslicker a popatrz na siebie... pfffff... przecież nie zapyta sie o to w dziale news co?

@topic
Bardzo możliwe chociaż i tak i tak Zevs jest dobry w pvp nie ważne kto nim gra. Myśle że Mandus często porzycza chara żeby troche pograc bo przecież Zevs~ to prawie tak ja Liam~ :P
BTW. Czy mi sie zdaje czy dzisiaj miał wrócić Molt?

Tommazi 20-02-2007 21:48

Kolejna wojna noobcharów.

Hail Pink Army_/

Iron'knight 20-02-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tommazi (Post 1279850)
Kolejna wojna noobcharów.

Hail Pink Army_/

PA vs. ? i ile we fragach :D Cos czuje ze taka wojna bedzie ciekawsza niz tak FaG vs Alianty (;p)

polostap 20-02-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1279854)
PA vs. ? i ile we fragach :D Cos czuje ze taka wojna bedzie ciekawsza niz tak FaG vs Alianty (;p)

PA vs [GUILD]Riders of morak[/GUILD]

1:0 dla ROM

xD

Tomorro(Sarloon madex) 20-02-2007 22:22

No noob chary ale kilka 30 sorców moze duzo zrobic
Hail Riders of Morak _/
(Riders of morak to ta strona przeciwko Aliantom)
Temat z Fragami ;p
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551454
Log Molta po miechu ;p
Feb 20 2007, 21:56:24 CET

Slide_Aurea 21-02-2007 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1278468)
handlowany nie handlowany ale na prawo i lewo sie chwalił czylim RL'em jest

"czesc jestem z rl od <name postaci> chcesz kupic tanio golden legi?" :D

potem uslyszalem od tej ossoby ze to lekki niedorob jest no ale coz...

peszek ..

Lol :D Trudno, byle by chara jakoś ostro nie zjebał, bo mi troche szkoda będzie... Ale expi więcej niż ja, to znaczy expił ;p Teraz ma hunta i już nie expa ;p;p;p Mój rl który tu gra ma około 80 lvla, nie 111 :D

Iron'knight 21-02-2007 08:51

No to nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam powodzenia, obydwu stronom. Dawajcie czasem jakies filmiki ;]

btw. Riders of Morak mają ciekawe title :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21.