![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
by the way, tego 65~ kine jeszcze dorwiemy <3 ! Ide 51 bic !xd Aven<3333 Edit Macie lagi? xS |
Cytuj:
Cytuj:
*'cię' jest zwrotem grzecznościowym, ale napisane z 'małej' litery informuje o całkowitym braku szacunku bądź o przeoczeniu/przypadku tutaj: całkowity brak szacunku |
@up
piszac na forum/gg itp nie uzywam ani pl znakow ani wielkich liter wiec nie doszukuj sie braku szacunku do kogos przez to ze napisalem ciebie z malej litery :) |
Cytuj:
|
Jak to się dzieje że im bardziej jestem retried tym głębiej jestem w tej grze?:(
|
Cytuj:
Źle zrozumiałeś mojego posta, czytanie ze zrozumieniem nie boli bo poprzez umieszczenie małej gwiazdki ( * ) zasugerowałem do czego jest odniesiony przypis dolny ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zacytuje tu kogoś 'Czasem lepiej milczec, niz odzywac sie sprawiajac przy tym wrazenie glupka' Poprostu jak czegoś nie wiesz to nie gadaj bo możesz urazić tym innych ;) Ps. Nie mów Eve co ma robić bo on i tak wie lepiej ps2. Cytuj:
|
Cytuj:
osiagniemy to... musisz tylko w to wierzyc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam ezekiela nie lubie, cfaniak byl i tyle
|
Cytuj:
a Ciebie bo spoko koles jestes;d i umisz sie bic;D(w tibi) a jak na rl to nie wiem xD @Jini-cwaniak z niego byl za to go nie nawidzilem;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
hunted irl;| |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Nie twoja sprawa. 3. Kazdy robi to co lubi. 4. Bye. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|