![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Berger winner:cup: to jest lepsze od rysunkow Jaro~8o @edit Dedam za nik. |
pa i pk raidy to juz od tygodnia nasza codzienna rozgrywka
|
moge cie dodknonc?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehm...
O wojnie było wiadomo dużo wcześniej Firenze i Samme zaoferowali nam potem pomoc i dali invity do Arc więc nie pierdolcie że nas nazwa gildi przyciągła.Gruhard naprawde żal mi Ciebie co Ci daje lansowanie się na tym forum?Jak i tak cały serwer ma Cie za śmiecia i leszcza:P?Tak wiem teraz mi będziesz pierdolił ile wojen wjebałem już wole to niż lizanie dupy im tak jak Ty że prawie im do jajek podchodzisz od tyłu Thxbye |
Nice snejk bongosow na mnie na vdl!
|
Nie bongosow. Tylo 3ch noobow. Jest film jak 45 MS soluje cie ;)
|
Cytuj:
Prosze cie nic nie mow... 1 % brakowalo zeby cie Anum zajebal. Jak nie ty to ktos inny ;] Vite Tarth 2x xD |
Cytuj:
Co do Krejzolka... nie dziś to jutro, ale powiem ci jedno... więcej farta niż rozumu ;) Tutaj prawie deja vu http://img216.imageshack.us/img216/392/atak1zr5.jpg Tutaj jak już koledzy doszli http://img216.imageshack.us/img216/5023/atak2kk0.jpg A tutaj twój "rescue" team: http://img216.imageshack.us/img216/7590/atak3cs7.jpg I tak zanim cię wylogowało dostałeś ode mnie jeszcze pamiątkę :*. Ach i uwierz... gdyby to było bongo to już byś nie żył :). |
Cytuj:
Ta wiem bo mialem niecaly bp mf i polioxa mi rzucil za bagno jak byscie wtedy za mna pobiegli to ded byl.A i niechcem sie tlumaczyc ale mialem hoty na najta i dlatego nie leczylem sie vita ;) |
Gdyby to bylo cale Bongo to Twoim jedynym wyjsciem bylby x-log. >.>
|
Cytuj:
Aha i skoro miales hoty na najta to od kiedy naj ma "exure gran" ? :| Ale nie tlumacz sie ;) wszyscy wiedza jakie z ciebie PROsie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
botowalem :> w blackd sa fajne opcje ze moge ustawiac hoty na np "|" i pare mi zostalo ;) |
Cytuj:
no niewiele brakowalo zebys zdedzil wiem ze dobre pg walisz, ale troche pvp ci brakuje:P rs nie swaidczy o tym ze jestse pro |
Cytuj:
|
Cytuj:
many już nie miałeś, gdybyśmy wcześniej wiedzieli że będziesz tamtędy biegł to gryzłbyś glębę od drugiej strony... Mr. pr0high skill pff. Ey ty mnie wtedy Polioxa na tombie ded ? mialem debuga k*rwa :/ |
Cytuj:
ale pamietam jak ty miaels ze 100+lvl i cie dwoch palkwo zabilo saran talyn czy jak mu tam i ktos jescze albo jakesi 50lvl~~ raz cie ujebaly, ale raz ci sie udalo uciec przed nazgulem i xylo:p w pg jestes dobry w pvp troche mniej:p |
PG to jak grasz 3-4h dziennie i robisz po 500-600k expa.
A takie pg gdzie siedziesz 24/7 i wbjasz niecale 1kk dziennie to zwykly brak RL ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
21:44 You see Zielper'archer (Level 150). He is a royal paladin. He is Shadow of the Deadly Delight (Kuba Lucznik).
21:46 Heaven Eaglei [19]: ic tedy 21:46 Heaven Eaglei [19]: cho 21:46 Heaven Eaglei [19]: ej ziper 21:46 Heaven Eaglei [19]: ziper 21:46 Heaven Eaglei [19]: jebany lamus zielepr znalazl kolege ktory tak samo dobrze pisze po polsku jak on |
Cytuj:
No niestety ja wole siedziec przed pc nisz wyjs z domu na pifo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to jest jak ots |
Shaos ded od nowych supporterów chyba :o
|
ta wolisz pg robic niz wyjsc na pifo bo nigdy go nie piles a po drugie boisz wie wyjsc na pifo bo myslisz ze zli ludzie cie pobija smeiciuX(X(X(X( ...
|
Cytuj:
PS. POZDRO METEK!!! /Mlody! |
wwo ownage troszke pomyslnosci chlopaki...
Feb 17 2008, 07:59:35 CET Killed Masloer at Level 73 ok wpadli po mnie Estillo , colalvero, mighty mag, masloer ;-) bylo 5... jeden name chyba zgubilem przed ss chcieli sie pobawic ze mna na edron ;-) |
no vifarn pvp to ty masz, pokazales to jak sie w ab uspalismy ;) jeszcze nie raz sieodwdziecze za mojego deda ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ee ale loleee ;]]]]]]]]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/zielarz |