![]() |
|
no hopaki tego juz za wiele
http://i141.photobucket.com/albums/r...ek8lvl0002.jpg 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. 20:34 You advanced from Level 8 to Level 9. |
ap ^
jedziesz jedziesz do jutra 27 albo hanted ;p |
jak to w zyciu kazdego tibijczyka, sa dobre momenty i takze zle...
dzieki chlopaki, za wszystko co dla mnie zrobiliscie, ale mam hunta na 5 minut... bandyci wpadli po mnie jak expilem na ratach w kanalach thais...i chcieli mnie...chcieli mnie... ZAMORDOWAC... http://i141.photobucket.com/albums/r...eq/bandyty.jpg ucieklem i nie zdedali mnie moze dlatego ze tohu mnie chronil, gadalem z nim na gg. |
łon chujowi nie przepusciiiiiiiii
łon chujowi nie przepusciiiii bedzie trzepal cale zycie nawet jak sie kutas spusci a to ja wery pro skill lord http://i141.photobucket.com/albums/r...oooooo0002.jpg oraz filmik. http://www.***********.com/633819832.html dzienki hopaki podoba mi sie ten swiat <3 pozdro ziomz / kevinus xD @edit w gwiazdki wpisac s p e e d y s h a r e no i txt dnia xD 22:29 Tosiek druid Miszczmagii [10]: exura ""22:11 Remas Batylkomander [1]: dzisiaj jestes starom kurwom ooo kiedys ci ta pizde urwom |
|
raz dwa trzy :D
http://img231.imageshack.us/img231/2049/123ch3.png i fotka lociaka po wypadzie na Hf :D http://img24.imageshack.us/img24/8036/loociszvx3.png |
Czyli ogólem bez waste bylo? ;)
Gz ;D |
@up
lol profit lol |
@moraseq
ta nie mialem waste fajny profit wyszedl bo duzo robakow polecialo |
Ja jebie...
Shanon to jednak pizda jest... Stoi na stateczku na sva i wyjsc nie chce... Oni tylko koazki jak ich wiecej niz 10 jest.... Z A L |
ciekawe po co mi dlugopis jak nie umiem plywac
|
@up
ale ty glupi jestes |
|
a o co chodzi :D
Edit: Że padacie co dziennie prawie? tak na zmiane czy jak :D |
@Kaineq teraz cos ci sie popierdolilo w glowce czy taki sie urodziles? Zal mi cie.
Skopiuj jeszcze kurwa milion razy ze wbiles ten pierdolony 8 lvl. |
20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.20:02 You advanced from Level 7 to Level 8.
some more?xdd a btw kocham cie tez <3 i tak no nie bede sie wyrazal o tobie ale... non-pvp = NEVER HAPPENED www.fail.br |
W*****asz mnie czlowieku niemilosiernie, trzeba pisac zioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo om, zamiast napisac " ziom "? Sory zapomnialem ze ty jestes pro, fajny, mega super najlepszy " ziooooooooooooooooooooooooooooooooooom". Mam nadzieje ze ktorego pieknego dnia hunta mi sciagna, i bede mogl Cie zajebac. i ty mi jeszcze piszesz ze ja chyba nie wiem kim ty jestes...dla mnie jestes debilem, ktory nie umie normalnie nic napisac i mysli ze jest fajny, nikim innym. Koniec
|
;p
Coś czuje, że zaraz będzie haja ale nie z mojego powodu
http://img8.imageshack.us/img8/9213/55lvlqa9.jpg http://img8.imageshack.us/img8/55lvlqa9.jpg/1/w1280.png Ma być śmiesznie |
Cytuj:
|
Mowie co mysle, on mysli ze jest niewiadomo co. Jak chce sie wypowiadac to niech robi to w normalny sposob, a nie glupie hasla, kopiowanie 100x ze wbil lvl i inne odpaly, bo mysle ze nie tylko mnie to denerwuje.
"TOHU TOHU TOHU kupuj se pacca ziom i bedziemy grac na emperze zioooooomz jedziemy jedziemy jedziemy jedziemy od jutra tu gram formalnie normalnie nie normalnie aczkolwiek siemka tohu" Takie wypowiedzi dla mnie nie sa normale, i niech sie chlopak leczy albo nie wiem. Poza soba on swiata chyba nie widzi - on jest proooooooooooooo i tyle |
Jak ktos ma jakis problem do Piefka to ma i do mnie i do polowy empery, nie chcialem sie wyrazac ale Kain szkoda mi Ciebie.
@Keme jak nie wiesz kim jest Piefek to sie nie odzywaj :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mysle ze nie chodzi o to ze ja mam nie czytac jego postow, tylko zeby on ich poprostu nie pisal. Bo ja nie jestem sam, kogo denerwuje to jego żalowe pisanie.
I mysle ze mozna to zmienic, tylko nie wiem co on chce udowodnic tak piszac, nie wiem moze musi sie dowartosciowac piszac sobie caly czas ze jest fajny i pro, bycmoze. |
ASUhASuiASHiASUhsAiASUHaSASUhASui
|
;p
Nawiązując to kogoś tam wyżej, ja nie wiem kto to Piefek ale nie wyzywam go a spamowanie You andvanced to lvl 8 tez mnie trochę wku......
|
Może on sie cieszy na swoj sposob :)
OmG.... "Loozojta Mojty" To forum w zamyśle chyba nie mialo wzajemnego obrażania sie o.O @Piefku :) Wiecej Cierpliwości xP @KainQ Popuść troszke ;) Nie wszystko trzeba obracac w ironie xP Nie każdy ją odbiera 4fun ;) Niektorzy serio wszystko odbieraja ;) |
No dlugo wytrzymalem czytajac te jego zenujace posty, nie wiem moze was cieszy cos typu co wczesniej zacytowalem, albo takie hasla "kurde molenzje w dupenzje chlopaki boje sie bardzo nie chce dednonc jak wyjde z rooka" dla mnie to nie jest smieszne tylko zenujace nie wiem jak was to smieszy to moze ze mna jest cos nie tak. Widocznie mam inne poczucie humoru. Przepraszam, ze w ogole sie odezwalem do prooooo fajnego ziooooooooooooooooooooomzzzzza kurde molenzje dupenzje Kainqa. zal
|
@ a piefek
żal.pl po prostu co piszesz. a smutkiem.com Cie dobije lol:D przeszkadza Ci to co Kain pisze to po co tu zaglądasz omg pierw Bóg stworzył Kaina a potem piefka więc piefek gogo akceptacja albo rezygnacja \o/ i tohu to jest gość bo bije hydry z pół obrotu :cup: |
Pacc
Siema kupie pacc za GP.
Pisac tibia Medriusar Fadon albo gg 1173270 |
Dla mnie zal.pl jest wypowiedz typu ""TOHU TOHU TOHU
kupuj se pacca ziom i bedziemy grac na emperze zioooooomz jedziemy jedziemy jedziemy jedziemy od jutra tu gram formalnie normalnie nie normalnie aczkolwiek siemka tohu" albo "kurde molenzje w dupenzje chlopaki boje sie bardzo nie chce dednonc jak wyjde z rooka". Dla mnie trzeba miec cos nie tak z glowka zeby tak pisac zamiast np. " Tohu kup pacca i gramy " ale jak was to bawi to powodzenia. Nara. @ Onvar- zebys chuju skisl Onvar jest zajebisty, szkoda ze tylko wtedy gdy jest na nim Grabaz. |
dobra juz chlopaki nie orajcie sie nie robcie klotni juz mnie tu nie ma nie wypowiadam sie juz wogole
a tak wogole keme swoja droga zownowales foxiego XD |
ileś tam up..
kazdy jest jaki jest xd mnie naprzyklad bawi pisownia kaina ;p bo sobie jaja robi, a nie traktuje grre jak jakis zywiol czy cos ;p ale kazdy ma swoje zdanie :) pozdro |
@robal - zamknij ryj
@ pefek - to samo @keme - to samo @kain - ty to juz wogole @foxy - drogie pol jest po mojej stronie :*** A tak powaznie to nauczcie sie "wspolzyc" ze soba i choi. I kurwa nie klucic takie rzeczy rozwiazywac na priv albo was "zajebie z fista na odleglosc". |
Cytuj:
|
Powiem tylko tyle:
AsuhAUshAUhsuAHSuHAUshuAHUS ... |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Wy jesteście niemożliwi! :D Te wasze kłótnie bardziej mnie bawią niż to wszystko warte. W sumie to już nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Pozabijajcie się w Tibii za to i będziecie PRO, bo inaczej "problemu" nie potraficie rozwiązać. 8o
|
Ja kcem byc evul tak jak kajn :D!!!!!!
ZIOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYY Wystarszczy? :confused::evul: |
@ Onvar- zebys chuju skisl
Onvar jest zajebisty, szkoda ze tylko wtedy gdy jest na nim Grabaz. SIGNED ! _/ |
You have left the guild.
miss click...
Peace Użytkowników czytających ten temat: 40 (zarejestrowanych: 9, gości: 31) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |
|