![]() |
|
@up: Ogolnie byla ok, ten wszechswiat niby ladnie narysowany, ale ludzie i twarze mi sie nie podobaly... Moje odczucie, mozesz przeciez miec inne : )
|
W nowym naruto caly odcinek piepszenia o niczym : p No ale cos musieli zrobic zeby zaczelo sie cos dziac pozniej :S
|
Obejrzalem 1 DVD (epy 1-6) Haibane Renmei, jak narazie baaardzo ciekawe, juz sie drugiej plyty nie moge doczekac ;)
|
W necie można już obejrzeć rawa ZnT OVA... znając co poniektórych w tym temacie pewnie wam się spodoba - mi wystarczyło kilka obrazków aby pozbyć się złudzeń co do tego, że ten odcinek mógłby czymkolwiek różnić się od całej trzeciej serii.
|
No i 12 odcinek Clannad: After Story mam już za sobą. W końcu jestem na bieżąco z odcinkami ;d
Spoiler Ukryty tekst:
A tak w ogóle, to wiadomo czy 'After Story" będzie ostatnią już serią czy jeszcze jakieś zrobią? *topic A teraz taki mały dylemacik : P Oglądać teraz Love Hina czy F/S Night? ; > Chodziłoby mi o taki raczej wesołe anime, ale żeby były takie wąteczki miłosne (coś a'la w Clannadzie). Więc które z tych dwóch by bardziej pasowało? *down No z tego co czytałem o Love Hina, to największa frajda w tym anime, to to, że jest (jako tako) śmiesznawe. Ale z tego co czytałem o fabule i niektórych momentach tego animca - potrafi czasami dobić. W tym znaczeniu, że totalne dno czasem. Ale zobaczymy. Na razie spróbuję te F/S Night i oblookam co i jak ; P Jednak zmieniam zdanie xD F/S Night odłożę na później, bo nie mam jakoś ochoty oglądać walk ; P |
Love Hina - takie luzne, nie trzeba myslec, mozesz sie troche posmiac.
Fate/stay night - jedno z moich ulubionych anime (jak widac po avatarze i sygnaturze) - tez nie jest jakies ciezkie, ale juz troche ambitniejsze niz LH :P @up: Twoja strata :D |
@Rohas
Moim zdaniem Fate/stay night jest dużo lepsze od Love Hina, ale do twojego opisu bardziej pasuje bardziej to drugie. |
Cytuj:
|
Popieram popieram F/s night _/
|
Ostatnio widziałem Film ''Death Note The Last Name'' i ''L Change The WorLd''
No i powiem ,ze naprawde ciekawy film . wiec jak bedziecie mieli okazje obejrzeć Film Death Note to się nie krępujcie! : )) 10/10! :] |
A ja jestem wkurzony na maxa :<. Chciałem sobie dziś dokończyć Shakugana a tu 4 ostatnie epy u mnie faile. Czy to można zrozumieć? 4 epy mi się ściągnęły do połowy! Tragedia. Idę oglądać School Rumble.
|
No i po 4 ep'ach jestem w sumie pod wrażeniem. Spodziewałem się jakiegoś daremnego anime, a jest całkiem fajne. Śmieszne momenty i w ogóle. Ciekawe jak pójdzie dalej : d
|
Po obejrzeniu 12 epa R+V Capu2 , stwierdzam iz zjebali totalnie temat,to sie juz nawet mangi nie trzyma jako , ze inner moka zostala rejected :|
A z tsukiego robi sie maly pedalek... tak tak mowi to lover shoujo |
@up
heh na miejscu Tskune chajtnął bym sie z Mizore i po sprawie :p Mmmmizore<3 :] a nie: Moka-san Tskune! Moka-san Tskune! Moka-san!! Kappuchuuuu! xD i tyle :D |
@up
Ogolnie zauwazylem , ze lubisz fioletowo wlose xdd badz niebiesko @edit i tak inner moka wymiata \o/ |
Hm nie zastanawiałem się nad tym B)
Lecz nie zaprzeczam ,że Wole ''Anime Girl'' z Niebieskimi (Fioletowymi) włosami ;) :p |
@Hanndo
Hahahaha.... mam tak samo jak ty. A Mizure z R+V po prostu wymiata.... Uff... Dzisiaj pracowity dzień. Ostatnie 5 epów Minami-ke, a potem cały Hellsing. Hmm, co teraz oglądać? Minami-ke bardzo, ale to bardzo mi się spodobało. A niektóre gagi był niesamowicie śmieszne. Warto zobaczyć to anime. O Hellsing'u nie będe się rozpisywał, bo wiadomo że warto je obejrzeć. A Wictoria jest kawaii ;p A R+V capu2 przestałem oglądać po 4 epie, bo cenzura mnie strasznie wnerwiała. Jak jest teraz? Dalej te cholerne nietoperki? Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Teraz są i Nietoperki i głowy Misiów :baby: xD
|
No i 10 epów Love Hina za sobą. No więc powiem, że nawet ciekawe. Może nie tyle ciekawe co bardzo śmieszne i niektóre sytuacje (np. przewracanie się na kąpiące dziewczyny) pomimo, że zdarzają się rutynowo, to wywołują i tak częsty śmiech ; P
Najnowszy Shippuuden. W sumie jak ktoś już wyżej napisał - sama gadka. Ale w końcu muszą od czegoś zacząć i jakoś wprowadzić w nowe epy. Ukryty tekst:
|
School Days 5 Odcinek
Całkiem całkiem Ty to jednak jesteś imbecylem x) |
Nie ogladalbym tego majac 14 lat : D Nie no zartuje, ogladaj sobie, tylko psychy sobie nie zniszcz ; )
|
Obejrzalem The Place Promised In Our Early Days. Wrazenia jak przy kazdym innymy filmie Shinkaiego, piekna scenografia i animacja, ladna i wzruszajaca fabula, dobry pomysl. Polecam, tak samo jak inne filmy Shinkaiego Byousoku 5 cm i Hoshi no Koe.
|
A ja obejrzalem 6 pierwszych epow Seto no Hanayome. Dawno sie tak nie usmialem przy anime : D Niektore momenty zwalaja z krzesla : D Narazie zaczyna robic sie nudne, zobaczymy jak bedzie potem... Ogolnie jest ok ^^
|
Cytuj:
|
@up: Haha, to ja moze dam sobie z tym spokoj i narazie nie bede sie za to zabieral ^^
|
@Kramer
Bo do NGE trzeba miec podejscie odpowiednie, sama seria (bez EoE czy D&R) jest przeciez bardzo pozytywna. @ef Ef, ef, ef, ef... To juz koooniec?T.T Ehh... ogolnie podsumowanie serii bardzo pozytywne i podnaszace na duchu. Imo seria trzyma poziom pierwszej. Az sobie musze zalaczyc jakiegos odmozdzacza bo mnie melancholia zlapala, RtVC2! |
Kiedy zacząłem czytać KNJ już byłem całkiem zryty... Nie widzę żadnego wpływu tej mangi na psychikę.
|
@RtVC2 12
Pfffff, wtf?:S Przynajmniej ta nowa-stara Moka jest bardziej kawaii : D |
Skończyłem ''Wolf's Rain'' hmm cóż powiedzieć Świetna seria ale i ''Ciekawy'' Koniec :(:(
Za chwile Next Level ''Sola'' :> heh co jest grane dziecko w kartonie, jakaś dziołcha śpi w kościele heh ocb? xD |
Cytuj:
Zabieram sie za Boys Be i czekam na 13 ep R+V z eng subami : | |
@Up
Okej... xD Mi w kazdym razie psyche zrylo tylko EoE xD |
Cytuj:
|
Ja tam się o swoją psychikę nie boję... w moim przypadku raczej uszkodzenie wpłynie pozytywnie, bo uszkodzić bardziej już się nie da. A NGE wreszcie obejrzę jak tylko skończę Hellsing Ultimate. Narazie mam bardzo pozytywne wrażenia po pierwszym odcinku. Niby 1ep jest tym samym co wczoraj oglądałem, ale całkowicie inaczej narysowane.
Nipah! Corgar Frizz |
Co takiego jest w School Days że mam się bać?
|
Debilizm i zagrania głównego bohatera.
*down Pojedyncze odcinki. Od razu wyjaśniam - debilizm napisałem w znaczeniu, że niewierny i w ogóle. |
@Sza'hel
Zobaczysz : P Tylko dojdz do konca : P Straszne toto nie jest, ale jak by to nazwać.. dziwne? @up Ogladales to wogole? |
Cytuj:
Szkoda mi Katsury z początku odcinka 9 ; / |
12 ep. Żal to ci jej będzie dopiero na koniec.
|
Uff...
Skończyłem dzisiaj na 11.. Fakt, Katsura jest pokrzywdzona jak h |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |
|