Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Royal_Michael 18-01-2009 00:17

Lizał ktoś lizaka o smaku konopi indyjskiej?
http://www.allegro.pl/item515085416_...skiej_wow.html

oVvN3eR 18-01-2009 04:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2425609)
Silvera to byl zawsze piekny swiat

A co do Kalorka nie podoba mi sie to co robi bo nie wszystcy sa "zli"
no ale to juz jego sprawa... nie wiem po co zabija all pl chyba dla pa.
Niemoge strawic tylko takich ludzi jak Moradin i Gorti a to dlatego ze jak przegywaja wara to odrazu ida do teamu ktory wygrywa i juz sa pro evul ftpowcy...

Ja wkrotce tez dolacze do ftp tylko czekam na paca juz od momentu kiedy ftp wrocila z chimery chcialem dolaczac ale pac sie konczyl X(

@Solar
od 130+ lvla do 100 moze bedziesz walczyl ale od 100 w dol albo zaplacisz albo bedziesz mial w dupie tego hara, a co do new wara bedzie ciekawie :D

@Pione
Wez ty sie zastanow nad soba...

Taa, jakbyś nie zauważył to ja byłem z xeosnarami od początku tej wojny.

[@For all z FTP
"Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy"]

Puki to ty se słownik kup i podaj maina a nie się ukrywasz balasie

Mendolina 18-01-2009 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2426000)
dzieciaku? czy tobie sie chlopcze cos nie pomylilo? Apropo szkoly, tak wlasnie w tym roku koncze :)

@menda
a ty wielki retired tu tego tematy opisy commenty a dalej 24/7 na forum... xD

Kto powiedział, że ja retired?:O

215 Destroyer of Fury (*) Knight 115 24,135,496 3 +459,297 +618,095
Btw. nie robiłem tematów, że odchodzę =oo
W tym tygodniu pacc :>

holuu 18-01-2009 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisher100 (Post 2426078)
@Frycek
Skąd możesz wiedzieć ze huja wiem ?Może dużo wiem :)Zapewniam Cie że już niedługo wrocicie do pz ;(.Ale cieszcie się puki możecie ;-)

Ogarnij sie typie, wbijasz na forum nie przedstawiasz sie bo pewnie masz max 50 lvl i robisz z siebie niewiadomo jakiego kozaka. zalosne

DarkKZ 18-01-2009 10:03

@UP
tak tylko ze jak ma 50 sorca lub druida to zrobi wiecej w warze niz taka mendolina tym scierwem, nie mowiac juz o tym ze nie musi wydawac na bleesy:D

@down
moze to jego noob :d nie wiadomo

HellFrycek 18-01-2009 10:22

nie ma sorca bo ostatnio cos tam sral o skillach ze po 10h nie leca czy cos

@pione

brawo!!10 sekund przed ssem zalaczyles skulla w ank,szacunek.

11:00 Kalor Tald [108]: 10 sekund
11:00 Pione Sevar [107]: utani hur
11:00 Kalor Tald [108]: przed ssem

Wiesio099 18-01-2009 11:23

"Taa, jakbyś nie zauważył to ja byłem z xeosnarami od początku tej wojny."

oVvN3eR
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Young Gorti
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demonic Horde
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: 90/86

Pamietam ze na poczatku byles z "xeosnarami" ale pozniej byles w dh :P

No chyba ze sie myle to zwracam szacunek...

Wiesio099 18-01-2009 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426195)
@UP
tak tylko ze jak ma 50 sorca lub druida to zrobi wiecej w warze niz taka mendolina tym scierwem, nie mowiac juz o tym ze nie musi wydawac na bleesy:D

@down

Z tym wydawaniem na blessy to masz racje, ale nie z tym ze 50 sorc moze zrobic wiecej, poprostu knightem trzeba umiec grac :D

Luki_Asen 18-01-2009 11:26

Gorti z nami byl od poczatku wara ;x

Wiesio099 18-01-2009 11:29

Dobra nie wnikam w szczegoly.... zwracam szacunek

Mendolina 18-01-2009 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426195)
@UP

@down

Czyżby przemawiała przez ciebie zazdrośc?;<

Fisher100 18-01-2009 12:38

@Gorti
"Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy"]

Widzisz tu błąd chyba bardziej "puki" podwórkowe Słownictwo

@Holu

holu ty sie może nie udzielaj bo zmieniasz strony jak sie tylko da by nie dostać w pizde więc masz tu najmniej do gadania:)):)

HellFrycek 18-01-2009 12:41

A ty jestes taka ciota za to ze sie boisz nick podac ;)) wiec tez masz tu gowno do gadania.

Fisher100 18-01-2009 12:46

@Frycek
Kotku a ty nie liż tak dupy Moradinowi dobrze? bo nie lubię lizusów :baby:

holuu 18-01-2009 12:48

to wejdz na tibia.com > guilds > silvera > eolithic
I popatrz czy jestem jedynym ktory zmienil strone

Kolegowanie sie a lizanie dupy to dwie inne rzeczy lamo

HellFrycek 18-01-2009 12:51

Liz dupe?buahahauahauaha xDDDD

niby po co mialbym to robic skoro puki co mam lepsza sytuacje na serwerze niz on?

A ty boisz podac sie nick bo wiesz ze padniesz ;)
pozdro

DarkKZ 18-01-2009 13:05

@menda
hehe napisze to 100 raz, tu nie ma czego zazdroscic, to raczej ciebie zabolalo bo dobrze wiesz ze 50 ms/ed zrobi 100 razy wiecej w warze niz ty swoim wyboconym przez destro i wysharowanym przez innych playerow pro eful mastah najtem

k,bye

dopalacz.Vis 18-01-2009 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2426010)
Wypjerdalaj ty kuirwa hjuju pjerdolony na siusiore

Takich bezmózgowców jak Ty to powini w piecach palic, na h*j Ty żyjesz :D:D:D:D

Pozdro dla silvery ;)

Mendolina 18-01-2009 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426389)
@menda
hehe napisze to 100 raz, tu nie ma czego zazdroscic, to raczej ciebie zabolalo bo dobrze wiesz ze 50 ms/ed zrobi 100 razy wiecej w warze niz ty swoim wyboconym przez destro i wysharowanym przez innych playerow pro eful mastah najtem

k,bye

Co ma mnie bolec? ;D Każdy wie, że Destro był i nadal jest sharowany. Co do msa/knighta - zależy kto na nim gra =oo, bo niektórzy na 150 magu nie umieją :confused:. Ty nawet z sharowaniem i botowaniem nie możesz nic osiągnac ='((. Wolisz lizac dupcie i kupowac pacce dla innych .

Royal_Michael 18-01-2009 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2426489)
Co ma mnie bolec? ;D Każdy wie, że Destro był i nadal jest sharowany. Co do msa/knighta - zależy kto na nim gra =oo, bo niektórzy na 150 magu nie umieją :confused:. Ty nawet z sharowaniem i botowaniem nie możesz nic osiągnac ='((. Wolisz lizac dupcie i kupowac pacce dla innych .

Z tym sie nie moge zgodzic bo Duriel po hacku to mi chyba najbardziej pomogl a przeciez mial wzyszy lvl ode mnie, i praktycznie wgl sie nie znalismy;p nie wydaje mi sie zeby komus pacce qpowal

DarkKZ 18-01-2009 14:26

@lizodup
widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz

Kalorek 18-01-2009 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisher100 (Post 2426366)
@Frycek
Kotku a ty nie liż tak dupy Moradinowi dobrze? bo nie lubię lizusów :baby:

Own3d ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FRYCEK TY DUPOLIZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HellFrycek 18-01-2009 15:55

Jakos trzeba zyc ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2426396)

Pozdro dla silvery ;)

A ty cmoknij mnie w pompke cieciu ;)

Wiesio099 18-01-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2426396)

Pozdro dla silvery ;)

On zyje po to aby tepic tepych huji ;(

A co do piecy to lepiej naslac na niego pione zalatwi to szybciej i taniej :D

Mendolina 18-01-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2426514)
Z tym sie nie moge zgodzic bo Duriel po hacku to mi chyba najbardziej pomogl a przeciez mial wzyszy lvl ode mnie, i praktycznie wgl sie nie znalismy;p nie wydaje mi sie zeby komus pacce qpowal

Jeszcze za czasów jak na Destro grał Michalakmee, a ja na Shace, pamiętam jak mi opowiadał, że Duriel chce mu kupic pacca, jeśli mama mu da kase lol. Nie broń go, bo on sam zaczął mi pierwszemu wrzucac.

@Duriel
W porównaniu do ciebie, ja nie wypieram się prawdy :>, chyba, że ty sharowałeś z kimś i po prostu to była ta druga osoba, ale wątpię.

DarkKZ 18-01-2009 17:45

@lizodup
a kupilem mu pacca?nie chce mi sie w to wnikac bo zaraz ta falszywa kurwa sie zaloguje na forum bo ty go poprosisz zeby niby napisal jak bylo
zreszta spojrz prawdzie w oczy to ty caly czas sharowales/sharujesz z brazolami ktorym dupy wilizales bo sam grac nie umiesz, na war tez chara oddales bo 0 pvp tak jak to napisal hrycek (o ile sie nie myle)tak samo jak kiedys napisal chujobrody: "menda moze i lizal dupe" i cos tam dalej, wiesz warto miec szczerego przyjaciela asuasuhuhasuh i zastanow sie czlowieku kto tu wypiera sie prawdy;/

Mendolina 18-01-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426805)
@lizodup
a kupilem mu pacca?nie chce mi sie w to wnikac bo zaraz ta falszywa kurwa sie zaloguje na forum bo ty go poprosisz zeby niby napisal jak bylo
zreszta spojrz prawdzie w oczy to ty caly czas sharowales/sharujesz z brazolami ktorym dupy wilizales bo sam grac nie umiesz, na war tez chara oddales bo 0 pvp tak jak to napisal hrycek (o ile sie nie myle)

Haha, teraz go od ku** wyzywasz? Jak oboje nie gracie? A wcześniej co się ja albo on zalogowaliśmy to pierwsze msg było od ciebie =o. No i się przyznaje, że sharowałem, ale gówno wiesz i tak jak , bo nie wiesz z kim ;DD. Jeśli chciałbyś wiedziec, nie musiałem lizac dupy dając im passy, bo sam je miałem do Odima i Jogadora :confused:. To była przyjacielska przysługa =)). Jakbyś nie był idiotą, to byś wiedział, że nie tylko ja oddałem passy :evul:

DarkKZ 18-01-2009 18:06

@lizodup
nie wiesz jak bylo z destro i ze mna wiec nie pierdol, to on odnowil pierwszy nasza znajomosc, chcial chodzic ze mna na bk itd a potem jak juz wbil wiekszy lv ode mnie, zlapal hunta, zaplacil dla ftp i on juz wielki pro "teraz nie mam czasu" itd.wiem wiem zaraz sie zaloguje destro i bedzie "ale bajka" itd ;/
@down
wkopalem sie ? a gdzie ja napisalem ze nie chcialem mu pacca kupic ?gratzz mozgu, po prostu moim zdaniem to nie bylo lizanie dupy ale jak uwazasz, myslalem ze destro bedzie jednym z tych niewielu jesli chodzi o moich prawdziwych qmpli, no ale co na bledach sie uczymy
a i co miales na mysli piszac : "doskonale pamiętam co pisałeś" bo co siema napisalem ? hahha

Mendolina 18-01-2009 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426835)
@lizodup
nie wiesz jak bylo z destro i ze mna wiec nie pierdol, to on odnowil pierwszy nasza znajomosc, chcial chodzic ze mna na bk itd a potem jak juz wbil wiekszy lv ode mnie to,zlapal hunta, zaplacil dla ftp i on juz wielki pro "teraz nie mam czasu itd.wiem wiem zaraz sie zaloguje destro i bedzie "ale bajka" itd ;/

Lol, tyle, że potem ja też logowałem na Destro i doskonale pamiętam co pisałeś ;D, kopiowałem to do Michalakmee i pytałem się go co ci odpisac, bo nie byłem w temacie i wtedy też była mowa o paccu :O, uuu sam się wkopałeś :(
Chcesz dalej się kłócic? Nie radzę, bo zabraknie ci argumentów :)

@up
Pisałeś, że straciłeś kasę na pacca i mama już ci nie da na następnego xDDDDDDDDDD
Pamiętaj, kumpli nie zdobędziesz lizaniem dupy ;)

@lizodup
widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz

Tu się wyparłeś :>

DarkKZ 18-01-2009 18:23

@UP
no i co z tego ze tak napisalem ?haha zajebisty "argument"
dobra zakonczmy to bo to nie ma sensu xd

holuu 18-01-2009 18:25

Jak tak czytam wszystko to dochodze do pewniego wniosku...

Widze ze wszyscy sa wtedy cwani kiedy juz sa retired i poszli na inne servy albo wcale nie graja w tibie. np taki Duriel, lizodup jak chuj a jak juz nie gra na silverze to co to on nie jest. Szkoda ze taki cwany nie byles kiedys tylko co miesiac nowy char.

Mendolina 18-01-2009 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426864)
@UP
no i co z tego ze tak napisalem ?haha zajebisty "argument"
dobra zakonczmy to bo to nie ma sensu xd

Wielu próbowało mnie takimi samymi argumentami zjechac, każdy z nich jak to mówi poreda FAILED xDDDDDDDDDD.

DarkKZ 18-01-2009 18:31

@medna
radze ci zastanowic sie nad soba bo juz ci naprawde mozg wyjebalo w ogole nie wiem o co ci chodzi
@chujobrody
komu ja dupe lizalem ?podaj jedna osobe

Wiesio099 18-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2426868)
Jak tak czytam wszystko to dochodze do pewniego wniosku...

Widze ze wszyscy sa wtedy cwani kiedy juz sa retired i poszli na inne servy albo wcale nie graja w tibie. np taki Duriel, lizodup jak chuj a jak juz nie gra na silverze to co to on nie jest. Szkoda ze taki cwany nie byles kiedys tylko co miesiac nowy char.

Pieknie napisane...

Mendolina 18-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426883)
@medna
radze ci zastanowic sie nad soba bo juz ci naprawde mozg wyjebalo w ogole nie wiem o co ci chodzi
@chujobrody
komu ja dupe lizalem ?podaj jedna osobe

Destroyer of Fury xDD

Z tego co wiem, wiele moich postów nie było skierowanych do ciebie, a jednak musiałeś zawsze coś dopowiedziec przeciwko mnie, więc ty się zastanów czy nie masz problemów z głową ;d. Sam zaczynasz kłótnię, a potem masz pretensje.

DarkKZ 18-01-2009 18:41

ok mam problem z glowa jestem lizodupem a ty i holu jestescie moimi idolami
bye.;(
FILED, OWNED xd ;/
isc? gdzie ;o

Mendolina 18-01-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426901)
ok mam problem z glowa jestem lizodupem a ty i holu jestescie moimi idolami
bye.;(
FILED, OWNED xd ;/

Filed miałeś już iśc 30 min temu :<

Dawergo 18-01-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2426514)

O TYyyy a kto Ci lvl odrabiał? :P

Kalorek 18-01-2009 21:20

http://img166.imageshack.us/img166/6481/vonmf0.jpg

Jan 18 2009, 19:42:56 CET Died at Level 67 by a giant spider

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Royal_Michael 18-01-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2426785)
Nie broń go, bo on sam zaczął mi pierwszemu wrzucac.

Nie bronie, mowie tylko ze mi pomogl po hacku a waszych klotni to nawet nie czytam bo co mnie to kto komu lize dupe a kto komu lize stopy o.O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2426964)
O TYyyy a kto Ci lvl odrabiał? :P

yea 47-55:D tylko ja myslalem ze my bedziemy juz caly czas grac tym charem >.< chcialem reca nawet dac to nie chciales

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45.