![]() |
|
WykasowaĆ-------------------------------------------
------------------------------------------------------- Buta Humak---------------------------------------------------------------------------------------------- |
@Osar łał ale jesteś mastah o kurwa! Pokolorowałeś i dodałeś jakąś gównianą różdżkę brawa dla delvinga!
@Down to była ironia...ssiesz...uważasz się za zaawansowanego a jesteś gó***m a nie zaawansowanym.Nawet się nie postarałeś.Pokolorować każdy idiota umie... |
@up:
PISZE SIE WOW!!!!!! FAjne nie:D:D? Daj ktos te trolle z tibii 8.0 bo ja niemam JESTEŚ DUPOLIZEM KURNA JA WIEDIZAŁEM ŻE TO IRONIA PED*NCIE!!!! Znalzłem cos w moich archiwach: http://img501.imageshack.us/img501/9375/trollvv2.gif |
@up
Po pierwsze: Ten troll to z jakiej tibii, bo nie pamiętam? Po drugie: To jest gif... @topic Zróbcie byle co, że by offtopa nie robić. Albo zróbcie mi gołą kolesiówe bez niczego. |
@Osar
Ty ch**u. Już nawet Hubkka lepiej myśli od Ciebie i chociaż umie pisać. Ale w sumie obaj jesteście siebie warci. Wiedziałem, że jesteście rodziną! WIEDZIAŁEM!!11 |
@Up To nie tak!Jego adoptowali do mojej rodziny ;< i złapałem od niego nawyki ;/
@Down wy*******aj idioto @Downx2 bo jesteś nup @Downx3 Kto jest żałośniejszy ty czy twój stary? |
POWRACAM ale tylko na chwilke Koper .... Nie zgodze sie.... Nie ma ludzi gluprzych od "Hubkaa" no chyba ze "Hagi-magi"- Wyciskacz krost "Babajagi" a pozatym mam nowy tekst dla nich... i dla was ludziska..... Twoj stary miesza garbem bigos :D ale pamietajcie ... "Ten kto jeździ po matce jest zerem " =] Ale po starym mozna xD
@zeby nie spamic poprosze bardzo o Snickers mana najlepiej Citizena z snickersem w lapie i z szata summonera a na tej szacie taki duzy baton "Snickers Cruncher" |
@taderek
SPADAJ Z TEGO FORUM hubbka czytaj to Ukryty tekst:
@down Wiesz co kiedys Hubbka mi powiedzial NIeproboj byc fajny jezeli nie jestes i sie posluchalem a ty niepisz do mnie textow takich jak NIe offtopuj bo wiem co robie a tobie na twoje 5 urodziny dostaniesz zestaw smoczkow do cyckania -.- Przyznam sie mam 11 lat i co bedziecie sie zemnie smiac a mam was gdzies |
@Up Nie Offtop'uj dziecko i teraz powracam na serio zeby zrobic dzieciakowi na zlosc :D Na 10 urodziny kupie ci do kolekcji Lalke Barbie
Jakby ktos mial... przyjme tez wyglad wszystkich poduszek dz =] POWRACAM !:cup: @Up spóźniłeś sie 25 Maja 2008r. kończę 14 lat a do tego "Przyznam sie mam 11 lat i co bedziecie sie zemnie smiac a mam was gdzies" użyje tekstów na waszym poziomie "BUAHAHAahahhasyahahshashah" smażony schabie... "Jak zobaczyłem co napisałeś przerotflnołem sie po z(Z)iemi 5 metrów" I Styknie :D |
@up
Nie podskakuj bo sam offtopujesz. A jak podskoczysz to spuszczę na Ciebie Thora z Piekła. @down Młotkiem to Ty powinieneś dostać po łbie, Ty nie jarząca pało. @edit To żeś powrócił. Teraz dostaniesz BAN'a ^^ |
@up Thor jest bogiem niebios młotku a co do młotków to dzierży on młot w dłoni który jest jego głównym "źródłem" mocy.... :spam:
@up edit idź sie schować do garba starego i mieszaj z nim bigos a dla ciebie wierszyk mam mały... siekiera motyka harry potter twoja stara śpi pod płotem a pałę ja mam a ty nie masz łyso i rów w który cię rodzina pcha |
Taderek, nie popisuj się...
@Top: Avios, jak tam mój żywiołak? ;d |
Co...? Żywiołak...? Aaa, na jutro go dostaniesz ;>
|
CO ZA OFFTOP;( Kedven, pogódzmy sie lepiej, żeby nie robić offtopu;P
To prawda, że jestem nowy, i sie do tego przyznaję, ale umiem już robić światło:P:P:P:P Robie fakestory, jak chce ktoś to niech tu wklei assasyna albo poda numer strony w sprite editor |
DawaĆ Dzieciaka Or Daj!
|
Wiem, że trochę późno, ale chyba ktoś prosił o dużego i brzydkiego trolla:
http://img509.imageshack.us/img509/6149/jkec4.png P.s. Poproszę o ładnie wykonane dzieci w białych outach: -chłopczyk, w krótkich rękawkach i spodniach długich i krótkich(dwa outy) -dziewczynka, krótkie rękawki, spódniczka p.s. Żeby nie było wątpliwości: Nie robię fake'a o pedofilach! I jeszcze coś: Zna ktoś inny sposób robienia światła(inny niż poradnikowy)? Mój gimp jest jakiś lewy i nie ma opcji ctrl+k(jakoś tak) |
Wydaje się, iż to ja prosiłem o ów trolla:-) Fajny, nawet bardzo... Masz talent:-)
Dałoby się zmienić by nie było Irokeza na tym po prawej, a zamiast niego taki hełm jakby płytowy? I też żeby ubranka były szare a nie kolorowe;) |
Już dawno temu dostałem i zrobiłem dzieciaka.
BTW. Będę miał lepszego trolla w fake. |
@up.
TO GO ZAMIEŚC I ZOBACZYMY;p Taki mądry to pokaż jakieś swoje dzieło;P Ja nie mówię, że robię ładne, ale bronię innych. |
Nieaktualne.
|
@Osar_Delving
To nie broń ich jeśli tego nie chcą ok? @Topic Nie chciało mi się robić tego hełmu ;p. Na razie masz tą mrrrroczną wersję: http://img169.imageshack.us/img169/7736/jkze2.png Jeśli chodzi o ten "talent", to co takiego niezwykłego jest w pomalowaniu cyklopa i zrobieniu mu oczu? |
Pacz_knight to ja chcialem Kurosaki'ego dz wielkie przyda sie :D
@ Ponawiam MASTER SNICKERSA !:D |
2xup
podziwiam wszystkich lepszych ode mnie, a tobie to wychodzi więc xD czekam na ten hełm. Kilka postów wyżej masz mój post z obrazkiem tego trolla. Pitbull tobie też niewątpię, że wszystko wychodzi ładnie:) zeby nie było offtopu chciałbym jakiś barbarzyńców ale tych takich fajnych;) Taki z wielkim toporem i taki z dwoma mniejszymi toporami. Wiecie o jakie mi chodzi? Nakładki też poproszę:-) |
|
Mana zarzuć jeszcze zwykłym najzwyklejszym ASSASYNEM:-)
|
@Topic
Potrzebuję pielęgniarki, ale takiej średniowiecznej. W miarę szybko jeśli można. @up Czemu by nie... http://img371.imageshack.us/img371/9...sinmalepi9.png @Down Nie mam |
A dasz może z taką kominiarką ( jak to się nazywa?) na głowie, takim płaszczem NINJA:-)
Potrzebuję słonia z posadzonym arabem. Zrobi ktoś? |
------skasowany----------------------------------
|
Hmm...potrzebuję kobietę - outfit summoner, ale z takimi...hm... "wcięciami w ubraniu"...ergh, nie wiem jak to nazwać ;X
Te wcięcia to chodzi po bokach przy brzuchu...nie, nie umiem tłumaczyć :< <Może być w białym ubraniu, sam sobie pobarwię XD a nawet lepiej jak będzie biała> I jeszcze tą maskę, aby pasowała ładnie do twarzy :) @edit: O to miejsce chodzi :P Tam ma mieć odsłonięte... W miarę możliwości prosiłbym też z tyłu... (i co do tyłu to bez tego frędzla co nosi na rękach / w rękach): http://img389.imageshack.us/img389/844/beztytuunc5.png Sorry za pixele, ale nie chciało mi się bawić w GIMP'a itp. :P |
@pacz
moge uzyc tego miecza bardzo mi sie przyda |
Jak tam mój Troll?
|
@Up
Jak tam moje trolle ze wszystkich stron z Tibi 8.0? @Gargoin Może być ten żywiołak, jako człowiek w tornadzie albo powiększone tornado z Ivul oczyma? @Edit Albo pokemon? (xD) |
Cytuj:
|
Potrzebuję pielęgniarki, ale takiej średniowiecznej. W miarę szybko jeśli można.
Fast plx |
Potrzebuję dziewczyny Norsemana i tego Bazyliszka ;p
|
Co z moim spidermanem o ktorego prosilem? ;OO!
|
Jak jeszcze jeden ciul poprosi o jakikolwiek outfit do kolorowania, to mój Tentacruel go zgwałci.
@Avios Nie ma pokemona przypominającego air elementala, ciulu xd. |
Ja prosze o kusze mino archera i luk elfa scouta
I jescze o jakiegoś fajnego wanda ;p |
DO USUNIĘCiA!
|
@Avios:
Jak tam mój żywiołak? =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |
|