Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Bodzio88 13-03-2007 22:16

po1. mam juz troche nowych itemkow i nie czepiajcie sie nich ani ortografii , jak nie umiecie sie ustosunkowac do tego co pisze lepiej nie odpisujcie nic.
po2.bylem i widzialem, i nie dam się omamić propagandzie vision
po 3 ciekawi mnie czy wy sami wierzycie w ten obraz który stworzyliscie: ze dusk sie was tak boja? daja logi jak was widza etc?

JojkO 13-03-2007 22:21

To pewnie dlatego Vision nie daje filmików z wojen itd. Bo co innego piszą na forum a co innego sie dzieje w rzeczywistości..

wrogonastawiony 13-03-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1315203)
Jakos my tego nie widzielismy. Dali loga przy bramie ab i tyle z nich bylo :) Poza tym czekalismy dostatecznie dlugo.

Sorry no ale oni stali kulturalnie pod AB a wy wycofaliscie sie i logout.. Nie zaprzeczaj, nawet jak was juz nie było to oni jeszcze tam stali.

LesteR 13-03-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adamol88 (Post 1315207)
Ale jesteś mądry... hmm, a nie zauważyłeś że Ty też nie napisałeś w tym momencie na temat, i co?? Chyba mi nikt nie zabronisz komentować kogoś wypowiedzi? Jeżeli uważasz, że nie grałem na Furorze to spoko, ty jesteś wszechwiedzący i wszytsko wiesz... nie chce mi sie komentować twojej wypowiedzi, bo poprostu jesteś żałosny :D bye bye dzieciaku

A ty zrób uchy jamesowi i niech cię oje***, poczujesz się wtedy fajnie? Chciałbyś mieć kumpla na wysokim lvlu, ale jesteś tylko ścierwem i udajesz kozaka na forum a nie masz pojęcia. ja nie gram w tibie, ale ryj Jamesa to chyba tylko do tibii się nadaje :D a tak poza tym nie wiesz nic na temat James = Thief.

Dziecko? Chłopcze ty nadal na gówno wołasz papu xF

Bodzio88 13-03-2007 22:29

e ty LesteR to wez wyjdz niegrasz w tibie a tak sie udzielasz jestes napewno piekny to idz sobie na forum dla PiEknych takich jak TY najmądrzejszych jak ty wszechwiedzacych jak ty< jaki jestes jeszcze mistrzu?><-pytanie retoryczne nie odpowiadaj bo pogrążasz sie z wypowiedzi na wypowiedz> jak juz mowilem idz sie pooglądaj przed lustrem

Rodri 13-03-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1315228)
Sorry no ale oni stali kulturalnie pod AB a wy wycofaliscie sie i logout.. Nie zaprzeczaj, nawet jak was juz nie było to oni jeszcze tam stali.

Przeczytaj co napisal tarin kilka postow up i ogarnij szybciutko.

Nirt 13-03-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1315261)
Przeczytaj co napisal tarin kilka postow up i ogarnij szybciutko.

Prawda jest taka ze gdybyscie sie nie bali Duskiness to poczekalibyscie ta 2 min dluzej chocby nawet...ale wy po prostu gdy oni sie ustawili i zaczeli biec na was uciekliscie w poplochu jak młode łanie :)

wrogonastawiony 13-03-2007 22:43

@Rodri
Tak ogarniałem ale chce obiektywnej 'oceny', nie mowcie ze Duski uciekli/spękali/wylogowali sie..

LesteR 13-03-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1315243)
e ty LesteR to wez wyjdz niegrasz w tibie a tak sie udzielasz jestes napewno piekny to idz sobie na forum dla PiEknych takich jak TY najmądrzejszych jak ty wszechwiedzacych jak ty< jaki jestes jeszcze mistrzu?><-pytanie retoryczne nie odpowiadaj bo pogrążasz sie z wypowiedzi na wypowiedz> jak juz mowilem idz sie pooglądaj przed lustrem

Pytania retoryczne, że się tak wypowiem HO HO, studiujesz polonistyke? Nie gram w tibie ale mam kolegów z tibi tzw "High lvli" tłumacze duże "lewle" (vic pozdro) i toszkę wiem na temat Furory. A że ty maleńki podlizujesz się Duskom na Forum żeby chodzić z Maleńkim i złapac ją za jej wielkiego suta to już inna sprawa xP. Ja wolę to forum, ale jak chcesz to zapraszam na www.rydzyk.fora.pl tam będziesz mógł wpłacać i wyplacać (lol) jak na lokacie :D Może Duskom zapłacisz w Plate armorach, radzę się wybrać na Valkyrie :)

Zwidek 13-03-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1315267)
Prawda jest taka ze gdybyscie sie nie bali Duskiness to poczekalibyscie ta 2 min dluzej chocby nawet...ale wy po prostu gdy oni sie ustawili i zaczeli biec na was uciekliscie w poplochu jak młode łanie :)

nirt nirt pierdolisz jak potłuczony, a nastepnym razem jak macie problem z czasem to musice sobie wszyscy zegarki zsynchronizować xD

Cyrillus 13-03-2007 22:51

nie wiem czy ktos pisal... ale dusk w vision ;p ciekawe co duski powiedza ^^

Rodri 13-03-2007 22:53

Duski nie uciekly, Duskiness nie przyszli :) Zreszta z naszej strony to wygladalo inaczej z innej strony inaczej.

Masywny_Titania 13-03-2007 22:53

Name: Qel
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 104
World: Furora
Residence: Liberty Bay
House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Apr 06 2007
Guild membership: Anita of the Vision
:)

Nirt 13-03-2007 23:06

Qel byla sprawca ostatnich hackow na Furorze.

Cyrillus 13-03-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1315311)
Qel byla sprawca ostatnich hackow na Furorze.

no co ty? ; o i co teraz wpadacie do niej na chate? ... i co zrobicie? zgwałcicie? szyby wybijecie? ehh...

Veltaxio 13-03-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1315314)
no co ty? ; o i co teraz wpadacie do niej na chate? ... i co zrobicie? zgwałcicie? szyby wybijecie? ehh...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Diabelek 13-03-2007 23:23

Jezus Rybster sie nerwowy zrobiles ; wypij ziolka to ci pomoze ;]

@TaEkipaCoCyrillusDoWasPisalChybaDuskLol

Jak pjedziecie tam kogos bic to dajcie znac ; swiezbi mnie zeby wam morde z betonem uscisnac ;

Pzdr
Diabel\

Cyrillus 13-03-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1315352)

Jak pjedziecie tam kogos bic to dajcie znac ; swiezbi mnie zeby wam morde z betonem uscisnac ;

Pzdr
Diabel\

uzbieraj najpierw na PKS'a ...

@dusk
mowiliscie ze juz spy nie ma ;<

Diabelek 13-03-2007 23:39

Czasy PKS'ow sie dlamnie zkonczyly chlopcze...

Diabel\

Hellraiser 13-03-2007 23:42

Cytuj:

Pzdr
Diabel\

Ja to tak powiem,..

Jaaaaa bardzo wylewny chłopak jestem, bo mnie BOLI!!!,.. sytuacja na serwerze,.. I w ogole widze ze Korona wygrala z Lechem :P

Diabelek 13-03-2007 23:43

Mnie tez boli ; ze kobieta na forum groza ; (

ty rybster gratz matury btw ; tzn tej probnej nie ;

Diabel\

Hellraiser 13-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1315378)
Mnie tez boli ; ze kobieta na forum groza ; (

ty rybster gratz matury btw ; tzn tej probnej nie ;

Diabel\

Thanks, Teufel, Ich liebe dich, und ich habt die haare schon, du auch,..

Niom grozic kobietom, tak nie wolno, a tym bardziej szybko ! =/

Diabelek 13-03-2007 23:47

Ja, ich weiss dass du soooooooo schone hare hast, aber das mussen wir nicht unbedingt hier ubersprechen ;]

Taa, i to kobieta z naszego Vent nie?;s

Diabel\

Hellraiser 13-03-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1315386)
Ja, ich weiss dass du soooooooo schone hare hast, aber das mussen wir nicht unbedingt hier ubersprechen ;]

Taa, i to kobieta z naszego Vent nie?;s

Diabel\

Ja, naturlich Herr General,.. Tja z naszego Venta =/, =/. =/

Diabelek 13-03-2007 23:50

Yeah, dobra policzmy sie z gagatkami i rzezimieszkami jutro, panie rybster ;]

P.S. Lece tera w kime sie wyspac przed jutrzejszym nie pojsciem do szkoly ; ;;

Pzdr
Diabel

Cyrillus 13-03-2007 23:51

n/c

@ nooby up

wiecie ze jest cos takiego jak PRYWATNA WIADOMOSC?

sasho i ekipa juz pewnie jedzie do płocka... B) wiec sie ustawcie z nimi ; P

Suppcio 13-03-2007 23:53

Diabelek&Hellraiser
Jak wam się tak wspaniale rozmawia to może umówicie się na randkę?

Hellraiser 13-03-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1315391)
Yeah, dobra policzmy sie z gagatkami i rzezimieszkami jutro, panie rybster ;]

P.S. Lece tera w kime sie wyspac przed jutrzejszym nie pojsciem do szkoly ; ;;

Pzdr
Diabel

Tja, Panie Teufel, rozliczymy sie z nimi, a teraz,.. "Guuute Njacht" "karaluchy pod poduchy"

Masywny_Titania 13-03-2007 23:53

@cyr~~
on sie nadaje...:D

PaTrYkOlEK 13-03-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1315228)

Nawet , jesli jest prawda to co mowisz...to nie zmienia faktu, ze vision zabilo kolejna osobe ;)
Btw. Pozatym co ty masz do taktyki Vision? Ty walczysz? Czy oni?

wrogonastawiony 14-03-2007 00:04

A mam coś ? Mam zastrzezenia do tego co napisał jeden z nich na tym forum.. czytaj dokładniej :)
Btw. to mialo być open battle czy czegoś niedosłyszałem ?

neutral.forum.fighter 14-03-2007 00:16

opowiem jak bylo

vision ubilo raaella i poszwedali sie
duski zalogowaly ale bylo ich troszke malo dlatego poszli do pz w carlin vision kozaczylo bo widzieli na czym stoja i przyszli pod samo temple
chcieli open battle i odeszli kawalek zeby ich zwabic
no ale po czasie zalogowalo kilka osob z duskiness i vision cofnelo sie pod brame ab nastepnie duskiness ustawilo sie z drugiej strony bramy gdy vision poczula ze ma marne szanse cofneli sie do pz i porobili sobie teleporty w miedzy czasie vision members latal po hill's

Nirt 14-03-2007 00:18

Teraz mowia ze DUsk nie przyszli na opena....

Prawda jest taka ze Duskiness wielokrotnie chcialo sie umowic na opena i pokazac kto jest lepszy ale Vision czyli sami najlepsi gracze bali sie na nie wyjsc za kazdym razem a openem nazywaja sytuacje gdzie poszli w nocy po Magika bodajze i gdzie 6 osob z Duskiness probowalo walczyc z nimi (cala guild Vision)

Jesli to jest wszystko co potraficie to gl.

Pozatym prawda jest taka ze ludzie dajacy zabic sie na mass loga Vision lamia bo wystarczy chwile pomyslec i Vision moze naskoczyc....

Krytykant 14-03-2007 00:21

Dokładnie jak pan 2up napisał

z moich oczu wyglądało to tak...

Stoją Dusk~~ lecą Exivy nagle łycha ;/ mały lvl to znikli mi z ekranu podbiegli pod bramę ab lukam na vip list a vision już daje logi ;/ proste

Pall_Mall 14-03-2007 00:30

Wszyscy co maja co do Vision i ich taktyki i takie tam ze Dusk im da rade spokojnie i tam takie PORóBCIE SOBIE CHARY DOJDZIE DO DUKS~ I POKAZCIE TE SWOJE MASTA PVP I NIE PISAC MI ZE VISON SIE BOI BO WKONCU PO NABICU FRAGA TA 1 OSOBA MA 15 MIN PZ WIEC JAK DUSK TAM WYMIATA TO ZABIJECIE
CHYBA TA 1 OSOBE CO MA TEGO PZ
A JAK NIE DAJCIE RADE W 15 MIN TO WASZ PROBLEM I NIE PISZCIE ZE VISION NIE WYCHODZI NA OB BO TO NUDNE
PROSTA SPRAWA VISION NABIJA FRAGA A WY MASTA PVP WYłAPUJECIE ICH

Khazul 14-03-2007 00:31

Cytuj:

Cytuj:

Pzdr
Diabel\

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

DIABEŁ + RYBSTER = omg ;;

Veltaxio 14-03-2007 00:37

Co tam u ciebie khazul xd?

Hellraiser 14-03-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1315447)

"Te Weltuksjo, a mnje tjo nie spytosz?, Ja czuja żę jestem urażony,.."

Khazul 14-03-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1315447)

W sumie wszystko po staremu, nie gram od 4 dni w tibie ( zobaczymy ile wytrzymam ;)). Btw widze ze Jasin chara sttracil:s to nie temat na to forum,.

Chetnie bym pomogl w wojnie ale swoim zalowym druidem moge tylko possac ^^ czekam na fragi jakies ciekawe ale oprocz walenia ue pod temple/depo to nic ciekawego na furorze sie nie dzieje.

babka od historii mi dzis powiedziala ze jesli jeszxcze raz sie zerwe z historii/wosu to bede nieklasyfikowany (lól)

a tak pozatym wszyscy zdrowi, tylko coraz czesciej mnie kolana bolą:/

Khazul 14-03-2007 00:48

aaaaaaaaaaaa i najwazniejsze: harcesh mial/ma mi zrobic wjazd na rl bo lizalem ci dupe i cie zdradzilem(lol, jakbysmy byli malzenstwem :|), chodzi o dolaczenie do dark signs czyli w sumie do calej wojny

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps chello ssie bardziej niz moj druid :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.