![]() |
|
po1. mam juz troche nowych itemkow i nie czepiajcie sie nich ani ortografii , jak nie umiecie sie ustosunkowac do tego co pisze lepiej nie odpisujcie nic.
po2.bylem i widzialem, i nie dam się omamić propagandzie vision po 3 ciekawi mnie czy wy sami wierzycie w ten obraz który stworzyliscie: ze dusk sie was tak boja? daja logi jak was widza etc? |
To pewnie dlatego Vision nie daje filmików z wojen itd. Bo co innego piszą na forum a co innego sie dzieje w rzeczywistości..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziecko? Chłopcze ty nadal na gówno wołasz papu xF |
e ty LesteR to wez wyjdz niegrasz w tibie a tak sie udzielasz jestes napewno piekny to idz sobie na forum dla PiEknych takich jak TY najmądrzejszych jak ty wszechwiedzacych jak ty< jaki jestes jeszcze mistrzu?><-pytanie retoryczne nie odpowiadaj bo pogrążasz sie z wypowiedzi na wypowiedz> jak juz mowilem idz sie pooglądaj przed lustrem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda jest taka ze gdybyscie sie nie bali Duskiness to poczekalibyscie ta 2 min dluzej chocby nawet...ale wy po prostu gdy oni sie ustawili i zaczeli biec na was uciekliscie w poplochu jak młode łanie :) |
@Rodri
Tak ogarniałem ale chce obiektywnej 'oceny', nie mowcie ze Duski uciekli/spękali/wylogowali sie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wiem czy ktos pisal... ale dusk w vision ;p ciekawe co duski powiedza ^^
|
Duski nie uciekly, Duskiness nie przyszli :) Zreszta z naszej strony to wygladalo inaczej z innej strony inaczej.
|
Name: Qel
Sex: female Profession: Elder Druid Level: 104 World: Furora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Apr 06 2007 Guild membership: Anita of the Vision :) |
Qel byla sprawca ostatnich hackow na Furorze.
|
Cytuj:
no co ty? ; o i co teraz wpadacie do niej na chate? ... i co zrobicie? zgwałcicie? szyby wybijecie? ehh... |
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Jezus Rybster sie nerwowy zrobiles ; wypij ziolka to ci pomoze ;]
@TaEkipaCoCyrillusDoWasPisalChybaDuskLol Jak pjedziecie tam kogos bic to dajcie znac ; swiezbi mnie zeby wam morde z betonem uscisnac ; Pzdr Diabel\ |
Cytuj:
@dusk mowiliscie ze juz spy nie ma ;< |
Czasy PKS'ow sie dlamnie zkonczyly chlopcze...
Diabel\ |
Cytuj:
Ja to tak powiem,.. Jaaaaa bardzo wylewny chłopak jestem, bo mnie BOLI!!!,.. sytuacja na serwerze,.. I w ogole widze ze Korona wygrala z Lechem :P |
Mnie tez boli ; ze kobieta na forum groza ; (
ty rybster gratz matury btw ; tzn tej probnej nie ; Diabel\ |
Cytuj:
Thanks, Teufel, Ich liebe dich, und ich habt die haare schon, du auch,.. Niom grozic kobietom, tak nie wolno, a tym bardziej szybko ! =/ |
Ja, ich weiss dass du soooooooo schone hare hast, aber das mussen wir nicht unbedingt hier ubersprechen ;]
Taa, i to kobieta z naszego Vent nie?;s Diabel\ |
Cytuj:
Ja, naturlich Herr General,.. Tja z naszego Venta =/, =/. =/ |
Yeah, dobra policzmy sie z gagatkami i rzezimieszkami jutro, panie rybster ;]
P.S. Lece tera w kime sie wyspac przed jutrzejszym nie pojsciem do szkoly ; ;; Pzdr Diabel |
n/c
@ nooby up
wiecie ze jest cos takiego jak PRYWATNA WIADOMOSC? sasho i ekipa juz pewnie jedzie do płocka... B) wiec sie ustawcie z nimi ; P |
Diabelek&Hellraiser
Jak wam się tak wspaniale rozmawia to może umówicie się na randkę? |
Cytuj:
|
@cyr~~
on sie nadaje...:D |
Cytuj:
Btw. Pozatym co ty masz do taktyki Vision? Ty walczysz? Czy oni? |
A mam coś ? Mam zastrzezenia do tego co napisał jeden z nich na tym forum.. czytaj dokładniej :)
Btw. to mialo być open battle czy czegoś niedosłyszałem ? |
opowiem jak bylo
vision ubilo raaella i poszwedali sie duski zalogowaly ale bylo ich troszke malo dlatego poszli do pz w carlin vision kozaczylo bo widzieli na czym stoja i przyszli pod samo temple chcieli open battle i odeszli kawalek zeby ich zwabic no ale po czasie zalogowalo kilka osob z duskiness i vision cofnelo sie pod brame ab nastepnie duskiness ustawilo sie z drugiej strony bramy gdy vision poczula ze ma marne szanse cofneli sie do pz i porobili sobie teleporty w miedzy czasie vision members latal po hill's |
Teraz mowia ze DUsk nie przyszli na opena....
Prawda jest taka ze Duskiness wielokrotnie chcialo sie umowic na opena i pokazac kto jest lepszy ale Vision czyli sami najlepsi gracze bali sie na nie wyjsc za kazdym razem a openem nazywaja sytuacje gdzie poszli w nocy po Magika bodajze i gdzie 6 osob z Duskiness probowalo walczyc z nimi (cala guild Vision) Jesli to jest wszystko co potraficie to gl. Pozatym prawda jest taka ze ludzie dajacy zabic sie na mass loga Vision lamia bo wystarczy chwile pomyslec i Vision moze naskoczyc.... |
Dokładnie jak pan 2up napisał
z moich oczu wyglądało to tak... Stoją Dusk~~ lecą Exivy nagle łycha ;/ mały lvl to znikli mi z ekranu podbiegli pod bramę ab lukam na vip list a vision już daje logi ;/ proste |
Wszyscy co maja co do Vision i ich taktyki i takie tam ze Dusk im da rade spokojnie i tam takie PORóBCIE SOBIE CHARY DOJDZIE DO DUKS~ I POKAZCIE TE SWOJE MASTA PVP I NIE PISAC MI ZE VISON SIE BOI BO WKONCU PO NABICU FRAGA TA 1 OSOBA MA 15 MIN PZ WIEC JAK DUSK TAM WYMIATA TO ZABIJECIE
CHYBA TA 1 OSOBE CO MA TEGO PZ A JAK NIE DAJCIE RADE W 15 MIN TO WASZ PROBLEM I NIE PISZCIE ZE VISION NIE WYCHODZI NA OB BO TO NUDNE PROSTA SPRAWA VISION NABIJA FRAGA A WY MASTA PVP WYłAPUJECIE ICH |
Cytuj:
Cytuj:
DIABEŁ + RYBSTER = omg ;; |
Co tam u ciebie khazul xd?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chetnie bym pomogl w wojnie ale swoim zalowym druidem moge tylko possac ^^ czekam na fragi jakies ciekawe ale oprocz walenia ue pod temple/depo to nic ciekawego na furorze sie nie dzieje. babka od historii mi dzis powiedziala ze jesli jeszxcze raz sie zerwe z historii/wosu to bede nieklasyfikowany (lól) a tak pozatym wszyscy zdrowi, tylko coraz czesciej mnie kolana bolą:/ |
aaaaaaaaaaaa i najwazniejsze: harcesh mial/ma mi zrobic wjazd na rl bo lizalem ci dupe i cie zdradzilem(lol, jakbysmy byli malzenstwem :|), chodzi o dolaczenie do dark signs czyli w sumie do calej wojny
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ps chello ssie bardziej niz moj druid :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |
|