Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 11-02-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka (Post 1261979)
105 RP na galanie i 168 RP na Danubi. A dla scisłości, mam kobietę i to pewnie z 5 razy dłużej niż ty, pozatym studiuje i pracuje. W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??

on widocznie nie ma ani rl ani dziewczyny xD

Paladinka 11-02-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1261292)
lul zabawny jestes XD juz cie lubie

Zabawnosc to podstawa w tibi nie sadzisz :D :D Jak by nie bylo humorku i zabawy to by sie w to nie pykalo dniami i nocami - ale kiedy to bylo az dawno i nie prawda :P

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...adfa323d5.html

Paladinka 11-02-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1261985)
@Paladinka...
Przemowie glosem jednego z braci Kaczynskich " SPIEPRZAJ DZIADZU!!"

Ten 105 odloz na bok, bo jak sam mowiles TWOJ KOLEGA go KUPIL

Paladinek na tym forum jest od groma ciut ciut ^^

Ale jest jedna jedyna w swym rodzaju - Moja. A czy ja zastrzegłem ten nick czy co ?? Pewnie nie ja go pierwszy nawet uzylem i co z tego ??

Postac kupiona i co z tego ?? Rozumiem jak by była teraz wypychana przezemnie na top 10 czy cos ale to tylko postac ktora mam-jedna z kilku ktora dostalem w "spadku" i od czasu do czasu z nudow cos nia lub inna popykam.

Wiesz nie uwieze ze zaden z was by nie wziol chodzby 40 lev za free :)

Wiec ja ci cos powiem w mym stylu "S*******aj Noobie" Dziekuje za uwage.

Ps. Za miast cytowac innych wymysl cos wlasnego, zawsze to lepiej i ladniej wyglada :P

Raziel kosiaz 11-02-2007 22:28

Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara.

Vienek 11-02-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka (Post 1261979)
W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??

Heh a po co mam sie sprzeczać?
nie mam ochoty nikomu wrzucać ;]
tylko nie wiem po co to podkreślasz że masz 105 lvl i 168 jak dla mnie tylko sporo czasu zmarnowałeś na tibie ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1262247)
Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara.

Wyzywamy? to taki chrzest bojowy xD

Poznanski Rycerz 11-02-2007 22:43

..

@up
PRawda. Kazdy go musi przejsc, trzeba na kogos nawrzucac zanim zacznie pisac.

Pala... TO nie CHWAL SIE TYM ZE MASZ 105 LVL KTOREGO NEI ZROBILES>..

Falcmoon 12-02-2007 00:03

<smutny>
czemu nikt mi nie wrzucal jak pisalem? :(
bring it on biastiches ;)
@All niewazne kto kiedy i za ile i po co kupil chara. To prywatna sprawa. Ma kase niech kupuje. Nie macie, nie kupujecie. Nie chcecie, nie kupujecie. Ale takie wytykanie komus czegos co zrobil nie ma sensu. Skoro to nowy owner to chyba lepiej dac mu sie wykazac. A nuz jest dobrym graczem, albo czlowiekiem "w porzadku"
A docinki w stylu "a ja mam dziewczyne a ty nie" sa na poziomie bynajmniej 13-to latkow. A wiem ze gro z was reprezentuje jednak jakis poziom. Wiec prosze, nie robcie z siebie czegos czym nie jestescie ;p

Raziel kosiaz 12-02-2007 00:07

@up
Prawda :d

DfJ 12-02-2007 00:35

Jeden idiota już stąd wyszedł(Fajkowy), pora na następnego Paladinka wyjdź i zamknij drzwi od środka, bo się już czytać Ciebie nie da...

Segalczuk 12-02-2007 01:00

Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!.
P.S. 2 miechy nie gralem.
@down looz wiem ale hcialbym to przeczytac slowami polaka xD bo tam tez malo sie mozna dowiedziec;p
Ujj duzo sie zmienilo ^^konda organzuje "glosowanie" kogo ubic rotlf.

Adelaoo 12-02-2007 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1262552)
Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!.
P.S. 2 miechy nie gralem.

Od tego masz tibia.com.

Co za debile nie moge sie patrzec co wy robicie -,- Fajkowyplakac mi sie chce jak cos piszesz to samo paladynka -.- ;( ;( ;( ;(

Paladinka 12-02-2007 09:50

Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??

Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac :P. Ale oczywiscie wszystko w zgodzie z guilda. Zreszta lev 100 okolo to nie jest taki szpan chyba tez znow...

Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy

Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy :P A jak wiecie od kilku updatow mozna i w rok wywalic lev taki jakiego jeszcze niebylo-kwestia organizacji.

Raziel kosiaz 12-02-2007 12:28

Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła.

P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli.

dressu 12-02-2007 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1262889)
Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła.

P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli.

Tak to bywa , jak sie uzywa botow i sharuje sie konto. Wiedzialem ze to predzej czy pozniej nastapi. Przeciez dosc niedawno (jakies pol roku temu, nawet wiecej :P) tez zostal hackniety a wtedy mu hacker "zjechal tylko pare lvli" i Wyczyscil cale konto . Ale Stone sie nie poddal i gral dalej i odrobil lvle.

Co do tego ze Sira shier go hacknal. Sir Picaralhos (namelock dla niewtajemniczonych) go hacknal , to moze i prawda. Do Stone Reaver mialo pare osob passy. Pamietam kiedys jak byl topic na tibia.com a bylo to dosyc dawno ze Sir Picaralhos kogos hacknal. To byl chyba Thrunks czy jakos tak .Wtedy tez on pisal ze to Sira Shier(SIr Picaralhos) go hacknal i go zrookowal.
I bardzo dobrze ze go hackneli. Tak sie dzieje z kazdym kto cheatuje. Przestroga dla wszystkich.

Adelaoo 12-02-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka (Post 1262716)
Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??

Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac :P. Ale oczywiscie wszystko w zgodzie z guilda. Zreszta lev 100 okolo to nie jest taki szpan chyba tez znow...

Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy

Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy :P A jak wiecie od kilku updatow mozna i w rok wywalic lev taki jakiego jeszcze niebylo-kwestia organizacji.

Bo piszesz -,- i zaśmiecasz Forum X( Wiec nara idz na swoje...Danubia...?

@Dressu Jak gralem jeszcze wczesniej innymi swoimi postaciami, uzywalem roznych botow, i nigdy nie zdarzylo mi sie aby mnie ktos ojebal :P

Devil-Royal 12-02-2007 15:20

Keekz

Keekz'Lorenzo chyba juz troche przesadza:evul: ...fragi wbija na 30 lvlach B)

Raziel kosiaz 12-02-2007 15:28

Heh bo z wyższymi lvl rady nie daje

DfJ 12-02-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1263087)
Bo piszesz -,- i zaśmiecasz Forum X( Wiec nara idz na swoje...Danubia...?

Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać.

Genehuk 12-02-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1263339)
Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać.

to ich nie czytaj -.^ mniej wnosisz do tematu napewno niz on .. chociaz w tej chwili znowu zaczely sie klotnie, i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p

Vienek 12-02-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1263408)
i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p

Aczkolwiek może jest w tych postach jakaś ukryta głebia ;p

Celmir 12-02-2007 19:58

Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p

Raziel kosiaz 12-02-2007 20:06

Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie?

Adelaoo 12-02-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1263888)
Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie?

W skrocie: np. Kardear, Kekkz :)

Raziel kosiaz 12-02-2007 20:59

Rozchodzi wam się o Power Abrusing?

DfJ 12-02-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1263408)
to ich nie czytaj -.^ mniej wnosisz do tematu napewno niz on .. chociaz w tej chwili znowu zaczely sie klotnie, i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p

Odezwał się koleś, który napisał tu pierwszy raz, wnosiłem więcej przed ich przyjściem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1263870)
Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p

Hmm, a dzięki komu tak jest? Dzięki wam...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1264033)
W skrocie: np. Kardear, Kekkz :)

Kardear to była przesada, przez półtora roku miał reda :P

Paladinka 12-02-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1263339)

Probojesz byc zabawny na sile ... ale chyba tylko tobie to radosc sprawia ... Bo jakos nie widac zeby innych to bawilo ... Wiec moze lepiej ty sobie jak to to napisales "IDZ..." No to za tem bi bi man :P

Poznanski Rycerz 12-02-2007 23:05

,...

PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater.

Tu nie chodzi o to ze kupil chara
ON SIE TYM CHAREM CHWALI

PolishDrinker 12-02-2007 23:09

jeden powiedzmy sesnowny post nie powoduje tego, ze wnosisz cos sensownego tutaj:) najlepiej rzucic tibie i nie traktowac jej powaznie, czasem wykorzystywac ja do innych celow, zgodnych z prawem powszechnie obowiazujacym, nie powodujac cierpienia innych ludzi, a tylko sobie dajac kupe smiechu i poprawe humoru. tibia rest in peace you're my nothing i'm your priest:)

paladinka, nie mam do Ciebie nic, ale czego oczekujesz. ciezko zdobyc powazanie grajac kupionym charem. a te teksty ze chcesz powalczyc w wojnie bo CI sie nudzi czy cos takiego. tu sie wlaczy chyba o jakies zasady. chcoaiz hwl nie mialo zasad...

no ale tutajk widze jeden aspekt przemawiajacy za hwl:) oni pozbawili wielu ludzi ochoty do gry. i dobrze, bo po co marnowac czas na tibie:)

Lord Hybrid 12-02-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1262927)
tez zostal hackniety a wtedy mu hacker "zjechal tylko pare lvli" i Wyczyscil cale konto . Ale Stone sie nie poddal i gral dalej i odrobil lvle.

Też odróżniaj stone, który był normalny - to było jakieś 6 miechów temu. Potem Stona który trzymał z Grudging, kiedy to przy jego pomocy wbiła na hydrach +122 lvl, no i teraz stone tego co głownie znajomości z dawnym HWL...

@ Paladinka

Każdy może kupić sobie chara i się nim podniecać tylko powiedz po co? "Powiedz, powiedz czemu..." huehue

aragorn uczciwy 13-02-2007 00:03

Cytuj:

PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater.
Zrobie ci na zlość i bede tu siedzial dalej, i odpowiadal glupio na twoje glupie posty.

Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD

@Galana
Stara bida ni ma co pisac xD

PolishDrinker 13-02-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1264565)
Zrobie ci na zlość i bede tu siedzial dalej, i odpowiadal glupio na twoje glupie posty.

Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD

@Galana
Stara bida ni ma co pisac xD

dziecko, mlodosc marnujesz na tibie? zal mi...

Falcmoon 13-02-2007 03:46

I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy.

Adelaoo 13-02-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1264709)
I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy.

Let's go... :fuck: Nuskei'owi zaczyna sie nudzic maybe war ? ;]

Morbom 13-02-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1264565)
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tak respekt for Fajkowy-Lolus haha xD

Hahaha, to trochę smutne, to teraz ile możesz mieć lat...
Może lepiej porzuć tibię dla szkoły, a w ogóle kogo obchodzą tutaj twoje historie, śmieszny jesteś, proszę wyjdź i nie wracaj.
Z góry dzięki ;)

Genehuk 13-02-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1264191)
Odezwał się koleś, który napisał tu pierwszy raz, wnosiłem więcej przed ich przyjściem.

oj nie pierwszy raz ;] czytam ten temat od kiedy demi~ go zalozyl, wypowiadalem sie juz kilka razy, nie widze potrzeby zeby pisac tutaj codziennie.

Puppo787 13-02-2007 12:29

Brawo Kuczer! Najlepszy graczu!

11:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Puppo. He was killed by Aylitha.
Nie wiem za bardzo za co, on mówi, że niby ja afk.
Gadam se z kolega i zmniejszylem se okno gry, patrze a tu juz okienko po dedzie. Demi mu wbił kupe lvli a teraz pakeruje...
Szkoda gadać...

Raziel kosiaz 13-02-2007 14:04

Czyżby będzie następna wojna?

P.S : Ktoś zna jakaś fajną gildie co mnie przyjmnie ?:D

Cataclism 13-02-2007 14:40

WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL

DfJ 13-02-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265185)
WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL

To może dasz linka do filmu? Pośmiejemy się razem.

Cataclism 13-02-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1265197)
To może dasz linka do filmu? Pośmiejemy się razem.

film nie zostanie wypuszczony :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09.