![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...adfa323d5.html |
Cytuj:
Postac kupiona i co z tego ?? Rozumiem jak by była teraz wypychana przezemnie na top 10 czy cos ale to tylko postac ktora mam-jedna z kilku ktora dostalem w "spadku" i od czasu do czasu z nudow cos nia lub inna popykam. Wiesz nie uwieze ze zaden z was by nie wziol chodzby 40 lev za free :) Wiec ja ci cos powiem w mym stylu "S*******aj Noobie" Dziekuje za uwage. Ps. Za miast cytowac innych wymysl cos wlasnego, zawsze to lepiej i ladniej wyglada :P |
Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara. |
Cytuj:
nie mam ochoty nikomu wrzucać ;] tylko nie wiem po co to podkreślasz że masz 105 lvl i 168 jak dla mnie tylko sporo czasu zmarnowałeś na tibie ;] Cytuj:
|
..
@up
PRawda. Kazdy go musi przejsc, trzeba na kogos nawrzucac zanim zacznie pisac. Pala... TO nie CHWAL SIE TYM ZE MASZ 105 LVL KTOREGO NEI ZROBILES>.. |
<smutny>
czemu nikt mi nie wrzucal jak pisalem? :( bring it on biastiches ;) @All niewazne kto kiedy i za ile i po co kupil chara. To prywatna sprawa. Ma kase niech kupuje. Nie macie, nie kupujecie. Nie chcecie, nie kupujecie. Ale takie wytykanie komus czegos co zrobil nie ma sensu. Skoro to nowy owner to chyba lepiej dac mu sie wykazac. A nuz jest dobrym graczem, albo czlowiekiem "w porzadku" A docinki w stylu "a ja mam dziewczyne a ty nie" sa na poziomie bynajmniej 13-to latkow. A wiem ze gro z was reprezentuje jednak jakis poziom. Wiec prosze, nie robcie z siebie czegos czym nie jestescie ;p |
@up
Prawda :d |
Jeden idiota już stąd wyszedł(Fajkowy), pora na następnego Paladinka wyjdź i zamknij drzwi od środka, bo się już czytać Ciebie nie da...
|
Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!. P.S. 2 miechy nie gralem. @down looz wiem ale hcialbym to przeczytac slowami polaka xD bo tam tez malo sie mozna dowiedziec;p Ujj duzo sie zmienilo ^^konda organzuje "glosowanie" kogo ubic rotlf. |
Cytuj:
Co za debile nie moge sie patrzec co wy robicie -,- Fajkowyplakac mi sie chce jak cos piszesz to samo paladynka -.- ;( ;( ;( ;( |
Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??
Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac :P. Ale oczywiscie wszystko w zgodzie z guilda. Zreszta lev 100 okolo to nie jest taki szpan chyba tez znow... Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy :P A jak wiecie od kilku updatow mozna i w rok wywalic lev taki jakiego jeszcze niebylo-kwestia organizacji. |
Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła. P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli. |
Cytuj:
Co do tego ze Sira shier go hacknal. Sir Picaralhos (namelock dla niewtajemniczonych) go hacknal , to moze i prawda. Do Stone Reaver mialo pare osob passy. Pamietam kiedys jak byl topic na tibia.com a bylo to dosyc dawno ze Sir Picaralhos kogos hacknal. To byl chyba Thrunks czy jakos tak .Wtedy tez on pisal ze to Sira Shier(SIr Picaralhos) go hacknal i go zrookowal. I bardzo dobrze ze go hackneli. Tak sie dzieje z kazdym kto cheatuje. Przestroga dla wszystkich. |
Cytuj:
@Dressu Jak gralem jeszcze wczesniej innymi swoimi postaciami, uzywalem roznych botow, i nigdy nie zdarzylo mi sie aby mnie ktos ojebal :P |
Keekz
Keekz'Lorenzo chyba juz troche przesadza:evul: ...fragi wbija na 30 lvlach B)
|
Heh bo z wyższymi lvl rady nie daje
|
Cytuj:
Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p
|
Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie? |
Cytuj:
|
Rozchodzi wam się o Power Abrusing?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
,...
PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater. Tu nie chodzi o to ze kupil chara ON SIE TYM CHAREM CHWALI |
jeden powiedzmy sesnowny post nie powoduje tego, ze wnosisz cos sensownego tutaj:) najlepiej rzucic tibie i nie traktowac jej powaznie, czasem wykorzystywac ja do innych celow, zgodnych z prawem powszechnie obowiazujacym, nie powodujac cierpienia innych ludzi, a tylko sobie dajac kupe smiechu i poprawe humoru. tibia rest in peace you're my nothing i'm your priest:)
paladinka, nie mam do Ciebie nic, ale czego oczekujesz. ciezko zdobyc powazanie grajac kupionym charem. a te teksty ze chcesz powalczyc w wojnie bo CI sie nudzi czy cos takiego. tu sie wlaczy chyba o jakies zasady. chcoaiz hwl nie mialo zasad... no ale tutajk widze jeden aspekt przemawiajacy za hwl:) oni pozbawili wielu ludzi ochoty do gry. i dobrze, bo po co marnowac czas na tibie:) |
Cytuj:
@ Paladinka Każdy może kupić sobie chara i się nim podniecać tylko powiedz po co? "Powiedz, powiedz czemu..." huehue |
Cytuj:
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD @Galana Stara bida ni ma co pisac xD |
Cytuj:
|
I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może lepiej porzuć tibię dla szkoły, a w ogóle kogo obchodzą tutaj twoje historie, śmieszny jesteś, proszę wyjdź i nie wracaj. Z góry dzięki ;) |
Cytuj:
|
Brawo Kuczer! Najlepszy graczu!
11:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Puppo. He was killed by Aylitha. Nie wiem za bardzo za co, on mówi, że niby ja afk. Gadam se z kolega i zmniejszylem se okno gry, patrze a tu juz okienko po dedzie. Demi mu wbił kupe lvli a teraz pakeruje... Szkoda gadać... |
Czyżby będzie następna wojna?
P.S : Ktoś zna jakaś fajną gildie co mnie przyjmnie ?:D |
WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |
|