![]() |
|
no przeca wiem ze nielegalne :] ale co poradzisz, polowa tibi sharuje, i znajac CIP to w nastepnym update to bedzie legalne xd tak jak aim bot, light hack itp
|
Cytuj:
|
apropos no life imargama:
22:52 Linxer: Czy cos oprocz tibi ma dla ciebie wieksze znaczenie ? 22:52 Linxer: Czym sie interesujesz? 22:53 Imargam: Rodzina , przyjaciele 22:53 Imargam: Interesuje sie pilka nozna wywiad z kwietnia 2006 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72253 |
Cytuj:
ja z czystym sumieniem moge sie przyznac do tego ze ... nigdy nie sharowalem :o |
Cytuj:
jesli CIPy-softy wprowadzily by ze to bedzie legalne to to bedzie tak trafione jak update z balansacją. Tak jak sorki i druidzi przestali expic tak by przestali grać uczciwi ludzie a wierzcie ze tacy sa!! Raczej tego nie bedzie bo takto gmy by tyle banow teraz nie dawali ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
naaajsik
http://img105.imageshack.us/img105/8785/topexpia6.png wychodzi ze byli online srednio 9-10h dziennie chcialbym zobaczyc screena ze Staminą Thellionn'a Hail Sharers |
@up
Own3d xd Jeżeli nawet.. to wbili 8mln to jest 1mln dziennie, liczmy że grają 2 osoby na postaci.. czyli i tak jedna musi siedziec z 5h~ zeby te 500k wbic więc.. ;] |
oj nie mówcie mi o podwórku bo wiem dużo więcej od was znam kilka osob z vision z rl i nie lize im dupe ale mnie w*****a takie gadanie patrzcie ile duski siedziały ... vision owszem grają dużo ale ich stara nie wasza po co się w*******ać z butami do kogoś a apropo podwórka to.. jak juz mówiłem spedzam dużo czasu z nimi i uwierzcie mi ze dużo czasu spędzają na podwórku mają po kilku ownerów 3 a nawet 4 i co was to ?? wy poprosu nie macie rl life myślicie czemu tak grają a wy nie możecie lamy z was i tyle zazdrość poprostu.. co wy mi pierdolicie o sherowaniu 95% tibi sheruje tak już jest łatwiej się gra drizer przyznał się ze solo grał no i co ?? ile on zycia stracił 10 h+ dziennie
Ps. jak chcecie jedzcie mi mam to w dupie...i nie pierdolcie głupot.. |
Imargam
Last login: Jul 16 2007, 11:31:57 CEST to smutne...szkoda tylko ze juz jest 20 ;d |
@Pawello
racja... @Neutral coś tam coś tam podanie komuś pasów to jest już sharing =]] @Ktoś tam daleko daleko mówisz ze Vision powinno dostać deleta za sharing?? no to duski za sprzedawanie/kupowanie kasy charów etc @duski sruski teraz tak 30 stopni a oni epxia? ;<< a gdybyście wy mogli pociskać to byście jeszcze dłużej siedzieli ;<< |
Cytuj:
|
Ehehehe padłem xD chciałem typa na tombie ujebac a ten miał 2x ds'y ;( a ja bez eq bylem i na kombo od ds ;D bo bez utamki :D no ale cóż :D ujebie go jeszcze raz :D
No i wkońcu Triondusis Sevon odbanowany ;] |
Cytuj:
@down :<< |
Cytuj:
@Edit No ja ze spokojem chce iść na tombe odrobić lvl, albo ubic kogoś. A tu patrze.. :D Arisstos i Raven'Gru ;o . Noo kozaki mnie na*******ali przez cala stone tombe.. poźniej latałem po schodach ;o .. no i jakoś jeszcze z 40mf doszedłem do depo spokojnie ^^ ale ich comba byly zajebiste ;D Arisstos sie spóźniej o 3 sec jak nie wiecej ^^ No ale coż ;] przeżyłem |
Cytuj:
|
Cytuj:
sprzedawanie/kupowanie kasy/paccow jest legalne, nie wolno tylko tego reklamowac w grze/tibia.com a co do sharu rzeczywisicie w Gdansku to rodzinny sport jak gra kazdy od siostry przez braci po ojca :D ale jak to Imargam powiedzial "matury nie zdalem ale serwer jest moj" gratulacje :p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |
|