![]() |
|
TAK !
FOR FREEDOM xDDD |
Nie wiem w jakich okolicznosciach mial pasc archin i na kiedy to bylo zaplanowane. Nie wiem takze dlaczego on sam nagrywal filmik i dlaczego znalazl sie w domku przy kasie Zielaqa.
Jedno jest pewne pomimo tego ze Archin aka Shandow nic zlego mi nigdy nie zrobil, uwazam ze tacy ludzie nie powinni grac na tak wysokich levelach na pvp swiecie. Nawet jesli koles idzie sprzedawac silki czy cokolwiek to uhy zabiera ze soba tak samo jak mfy, m walle a maja tyle capa co on to nie sa to napewno 3-4 bp mf i bp uh... Przeciez on dobrze wiedzial, ze ma explocka i moze pasc w kazdej chwili... Jak nie umie grac w ta gre i co gorsze nie uzywa mozgu, to juz nie moja wina. Moim zdaniem powinien zrobic sam od 0 do 80 levelu postac i by sie nauczyl czegos. Jego komentarze podczas filmiku pozostawiam bez komentarza, to juz chyba typowe dla niego... Ps: Niezle sie ubawilem ogladajac filmik xD |
=[ =[ =[ =[
|
Cytuj:
|
sry ze male ale nei wiem jak zrobic zeby bylo duze =/
http://img221.imageshack.us/img221/3...nhr9cs8.th.png btw. zle sie skonczyly moje i gawrona dzisiejsze walki przed ssem -.- |
"Gdzie jest groszek... ? On zielony, pełny, jędrny brzuszek ma... "
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wybaczcie -.-' |
musisz to skompresowac do jpega / albo kopiujesz zly link z imageshacks
|
|
21:10 Archin [180]: czemu tu tyle ludzi
Ciężko się było domy¶leć , naprawde. Moze wez sobie stary kup chara na non pvp.. |
@Siva
Zmien swoj podpis bo mi na nerwy dzialasz synku... |
Cytuj:
|
Cytuj:
_/ :D:D tak wlasnie |
Fajne fotki ^^
|
Cytuj:
I nie Siva tylko Siya synku... Edit: . |
@ Yaugardo
Bartłomiej ? :) @ Nattii Patrz±c na licznik wiadomo¶ci widzę, iż jeste¶ już blisko elitarnej grupy największych spammerów tibia.forum.pl Witamy w szeregach ! |
Cytuj:
<turla_sie_po_podlodze_smiejac_sie_hehehe> |
¦miech to zdrowie, kolego :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Może angielskiego dobrze nie znam, ale jestem POLAKIEM i POLSKI znam dobrze :)) A Tobie przydadz± się korepetycje. To tyle! Btw. Co do Twojej rodziny, to trudno na nich nie wjechać patrz±c na Ciebie. Kto¶ Cię zrobił. Chyba że... 2 ojców :) Jak maj± na imię? Jak i Marian? xD |
Cytuj:
Jak będę duży to będę tak ¶MISZNY jak ty!! http://www.funnypicturespace.com/fun...s/funnypic.jpg fotka dla ciebie! ten kolorek dedykuj Fin'erowi! :D |
Sk±d wiedziałe¶, że to mój ulubiony kolor ? :) Pozatym, kurde, ale ci±gnie swój do swego, co nie ? Ja próbuję być ¶mieszny, Ty próbujesz... :) Umówmy się, że ja będę na Twoim zdjęciu, a Ty na moim :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |
|