![]() |
|
Nooom, ale jedenego filmiku brakuje, ale były ciekawe momenty ;]]]]]]]]]
|
Boytano normalny :DDDDDDDDDDDDDDDD hahahah xDDDDD ale joke :D
edron1 edron2 edron3 edronlol edronlol1 hmm od ktorego by tu zaczac :D |
Normlanie zacznie plakac i tapac nogami !:(
|
Cytuj:
???????????????????? :F |
Cytuj:
|
Edronlol1 ! _/
Mój jest zmuszony nolifować, jestem chory i CHUJ z imprezy, idę się powiesić, brb |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sunnade
Skończ już panie Maksym z tymi plikami scr. To już nie te czasy kiedy inni gracze dawali się nabierać tak jak cała zbiorowość wiejska w Olecku. Społeczność poza Oleckiem staje się bardziej świadoma i poinformowana niż twoi ziomkowie. Może jeszcze uda Ci się ukraść bułkę jak sklepikarka nie zauważy, ale tutaj już niestety nie. |
biedny salan:(((((((((((
|
Name: Salan Sirwin
Sex: female Profession: Elder Druid Level: 15 ;[ |
Szkoda ze byl taki biedny ;/
|
tutenhamon pomsci wasz wystepek
|
Kurwaaaaaa, JA TEż CHCIAłEM GO ROOKOWAć ! ;[
Ale dla mnie się internet zjebał, działają mi strony, ale nie moge wejść ani na gg, ani na tibie, ani na venta jak i nie mogę się zalogować np na pocztę na gmailu ;[ KURWA ! ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurwa, dalej mi internet zamula. Tak swoją drogą, co tutaj tak cicho? Nic się nie dzieje to i nikt nie spamuje? |
ic s tont, mało ci jednego faraona chakowac?
|
Wawiernia ja cie prosze... wez kurwa klawiatur pierdolnij sie w leb i pomysl troche potem sobie uswiadom ze robisz z siebie kogos kim nie jestes :( wiesz o ci dupe ratuje ? chyba kolega z bloku sunze :< z tego co pamietam jakos za czasow Bzn itp wszyscy cie jebali teraz troche wladzy i O kurwa legenda nebuli ? kurwa odpowiedz mi na to pytanie jaki sam wbiles lvl od 0 jaki kurwa 40 ? Wawiernia ? boze jak mi cie szkoda kurwa serio szkoda ;(
|
Cytuj:
|
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |
|