![]() |
|
F/S N to jest mus na 1 miejscu a nie moze. To jest jedno z najlepszych anime na swiecie i wiele osob z tego tematu moze ciebie w tym zapewnic.
|
Skonczylem Chrono Crusade ^^ Ogolnie anime dobre, fajna fabula, kreska OK, ale imo mialo tez troche slabsze momenty.
|
a ja skończyłem Shinigami no Ballad ,6 odc. anime o 6 rożnych historiach łączących to ze w każdej w jakiś sposób pomogła pewna shinigami imo anime nudne bardziej takie hmm....obyczajowe...
|
Cytuj:
|
@Up
Zgadzam sie z tym, ze FSN perfekcyjne nie jest, ale jest b. dobre, chociaz tez zalezy co kto lubi. Swoja droga, ile anime obejrzales, ze mozesz stwierdzic, ze jest na 100 miejscu NA SWIECIE? Wszystkie, ktore do tej pory wyszly? |
Cytuj:
|
Rok temu na czele rankingów był NGE.
Ukryty tekst:
|
A Fullmetal Alchemist-Conqueror of Shamballa > The Melancholy of Haruhi Suzumiya ...
Ale nie chodziło mi o rankingi tylko że znalazło by się z 10 anime które wolałbym obejrzeć od FSN z tych które już obejrzałem , a zakładając że mało animu widziałem to jeszcze sporo by się znalazło lepszych od FSN. |
@Up
No to w takim razie to pewnie, mam tak samo. @Topic Moze ktos doradzic co obejrzec teraz? Tematu specyficznego brak, tylko zeby sie w Japonii dzialo, nie wazne czy ecchi, horror czy dramat, byle by bylo okej ^^ |
Cytuj:
@DDoS Chujowa sprawa z tą listą, kto tam dał GUNDAMA... O_O Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą wywalił bym Love Hina - ale to tylko MOJA opinia... Cytuj:
|
Wiec jak ktoś to napisał wszystko zależy od tego co lubisz. według mnie fsn jest w top 3 anime które widziałem a troszkę ich już było, no i jednego nie rozumie jak nge mogło znaleźć sie na 1 miejscu aff no i gdzie w tej liście Higurashi , Kanon i tym podobne hiciory.
|
@Czegochcesz
Dzieki, jutro obejrze :) @Edit Zeby nie spamowac, gral ktos w Higurashi Daybreak? Ja wlasnie instaluje, a wyglada to tak: http://pl.youtube.com/watch?v=VlpVauLJp4Y |
"Tylko nie tykaj 2giej serii Minami-ke...
Swoją drogą wywalił bym Love Hina - ale to tylko MOJA opinia..." Wszystkiego trzeba spróbować, ale i tak dzięki ;-) @ Kilka godzin mnie nie było, a tu tyle postów : P @down No widzisz, niektórzy mówią, że to super anime są, a niektórzy nie polecają.Najlepiej samemu się przekonać. |
trzeba? a skoku z samolotu bez spadochronu tez? xD
na poważnie....nie tykaj.... |
Cytuj:
|
Zachęcam do obejrzenia "Hikaru no Go!". Uważam, iż jest to jedno z lepszych anime jakie oglądałem. Polecę też klasykczny One Piece.
W Hikaru wiele razy można być zaskocznym... Ma 72 odcinki i każdy ciekawy. |
Love Hina- tak jak inni mówią, nie warto tego oglądać.
Oglądał ktoś może Inukami? Nie wiem czy warto ściągać. @Grocix - może takie tytuły - Kaze no Stigma, Gigantic Formula. Lub coś z innego, hmm.. Heroic Age, yy brak pomysłów..... @up. po spojrzeniu na ten obrazek http://img5.anidb.net/pics/anime/872.jpg - pierwsza myśl - Yugi-Oh na przodzie, a za nim Hao, zaś po lewej Danzou. + powiedziałbym, że ma 75 odc. |
Cytuj:
@down Nie polecam. |
Już kilka razy się przymierzałem do One Piece, ale w mandze kreska mnie niemiłosiernie odrzuca. Poza tym piraci to nie moje klimaty. Ale i tak ciągle słyszę, że OP jest takie niby dobre, mimo to nie wiem czy się skuszę.
|
wiesz mnie urzekły najbardziej pierwsze 70odc? [50?] reszta to już nie warto...
Love hina-tylko manga anime sux |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |
|