![]() |
|
Nie rozumiem... A co mają robić ??? Stać pod depo w Ankh i czekać aż Roxando zrobi mass loga ? Sneake to Sneake. Wbijasz, Zabijasz, Wybijasz...
|
Rozumiem ze wg was mialem w 15 osob na ob wyjsc? Trzeba bylo nas dogonic jak bieglismy na dworce, sami poplyneliscie na ankh zamiast biec za nami ;)
|
Volltio, wstaw czasami przecinek. Ciezko sie czyta :(
|
Valin Van Helden
Mar 20 2008, 10:43:39 CET Killed at Level 134 by Dance Van'Thorn and by Cort Arrick |
gz, macie moze filmik? jestem ciekaw jak ten idiota padl.
|
xDDDDDDD Święta!!!
|
happy easter zydy
|
ta pleby ..
filmik z Van Heldena plax. |
Cytuj:
Wasz, Zwidek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam.
Jak juz padają osoby nie zamieszane w wojne jak np "JA" to lipa.Po maturze dołącze do wojny.CyA. |
Imperator weź sie nie kompromituj :cup: Złodzieju ;)
|
Ahahahahahahahahaha Ak Kozak idealnie trafiles z ksywa "rodzyna" dla Nobi Chra ahahahaha nawet podobni >> http://szort.pl/bruklin
OWNEDDDD HAHAHAHAHAHA Nobi juz masz lipe na vencie ahahahahhahahahahahahahahaha :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
|
jakis 65+ RP Kafar, ale nicku nei pamietam bo jakis nuubowski xd
|
@up
pomoz jej znalesc mozg... napewno nie zaszkodzi... |
Hawan nie zaden 65 a po 2 nie zaden rp.LOL
|
You see Vessmunrah (Level 106). He is a master sorcerer. He is Destroyer of the Roxando Crew.
yyy? ocb ?:P a podobno wczoraj prosił Druid Carlosa o invite do rise... haha Sibuna ROX.... o.O |
mnie sie nie prosil tylko kogos tam innego ;p widac russel bez spy w naszej gildi duzo by nie zrobil i wpycha ludzi na sile xddddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |
|