![]() |
|
bo nie lubie takich Lam jak ty :)?
|
*up
To wyjdź na dwór i pierdolnij się w łeb? |
Jedno co wam powiem Shadow = Goratel tzn No life i rozum 10 letniego dziecka:baby:
|
Zmycha! To obejrzyj jeszcze raz i rozkmiń jak oni idealnie się podniecają pełen spontan ten filmik chyba z piętnaście razy oglądałem i za każdym razem płakać mi się chce ze śmiechu.[Nawet se go na kome wrzuciłem XD]
Chłopaki mają ładne pvp hahaha :D:D:D |
Kazior to ciota :confused:
|
shadow ****u wy*******aj stad
|
Cytuj:
Xaszkil ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
tibia maj life _/ poczekamy zobaczymy |
Cytuj:
Botuje od 2 miesiecy na 2 mc i nie ma bana na tych kontach, na innym za to, na ktorym w ogole nie botowalem jest ban. albo random ban albo brali pod uwage reporty czy cos takiego. zreszta chuj im w tylek. |
Cytuj:
Ale dopóki tego nie zrobili to używanie bota do liczenia expa jest tak samo nielegalne jak cave-botowanie. Nie da się troszkę botować, nie da się troszkę oszukiwać, nie da się troszkę sharować, albo coś robisz albo nie. Cytuj:
Pozdro Xaszkil kochanie Ty moje :* http://img3.imageshack.us/img3/8459/18300qd6.jpg http://img3.imageshack.us/img3/18300qd6.jpg/1/w1280.png |
Jezu czasami czytam to forum to aż mnie cofa od tematów Nerana któraś tam kolejna odsłona ... Ludzie tibia to nie życie tylko pixele .... Ludzie którzy tutaj kiedyś mieli jakiś szacunek to stali się chamami.. Recon typu goratele i karo totalne pizdeczki no laife co tylko oneone tipja bogiem ! Goratel bijesz rekordy na pskonojett ;] Szkapa ogarnij sie bo te twoje posty mozna przytoczyc do postów 10-latka.
Dobra mozecie na mnie teraz wjechac bedziecie oneone!! wasze posty i tak mnie nie rusza bo sram na opinie tibijczyka ;] |
Distu z tego co pamiętam jak jeszcze udzielałeś się na forum to twoje posty biły rekordy głupoty były tak zjebane że aż boli więc wy*******aj !
|
Zabronisz mi tu pisac lamusie ?
|
Coś bym ci powiedział Distsu, ale nie chcę, żebyś zamknął się w sobie
|
Cytuj:
|
up
typowe zero co nic nieosiagnelo wypowiada się na forum aż zal , macie swój świat bo umiecie tylko pisać tzw "mocni w gębie" a chuja działacie tacy są najlepsi ;/ |
To ja żeby zrobić większy burdel w temacie też coś napisze.
@Szkapa Twoje posty zaczynają być pojebane, jak zawsze pisałeś sensownie to teraz tracisz wątek. @Xaszkil Weź sobie kurwa zrób konto. @Distsu S*******aj jak w tibie już nie grasz, i ci kurwa zabraniam wchodzić tu. |
Cytuj:
@Esprit S*******aj jak w tibie już nie grasz, i ci kurwa zabraniam wchodzić tu.[/ |
Cytuj:
lamusie pozatym na ots od nas zaczales grac i tam tez juz zrobiles ze 20 charow jebasie ^^ btw tam na ots nie ma deserta to po chuj ci tyle charow ;d? @ethan nmzc :* Xaszkil ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |
|