![]() |
|
A żydki z Take Over tzn ja (my) ? :(
|
Do mnie na piwo :P
|
@up ta zebysmy pozdychali w 2 sec
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Normalnie polać browarka temu panu za ten tekst XDDDD <pwn3d> :D :D:D:D:D |
Hahahahahx D Jebać xD ;P
|
wadee~ i master divis =)[*] dziekujemy :D
edit : kura ja ci mowilem ze predzej czy pozniej cie zjade do 0, no coz polowe zrobiłem = ) |
Co Wadee ?
|
@Master Divis
dziekuje za zabawe panowie =)
@Yanne czekało mnie to i tak kiedys.. Przeczuwalem ze to sie stanie no coz trudno |
a zlewaliście się kiedyś z kury, że nie ma rl lajfa tylko cały czas w tibie na*******a. i jaki mam teraz wniosek? widząc kure który dziękuje za gre na vt, na forum a po drugiej stronie abcoka który siedzi przed kompem cały dzień i cieszy się ze zrookowania pixela. naprawde chłopaki ogarnijcie czasem to co robicie, bo to jest po prostu żałosne i to całe pierdolenie o furorze też. kazdy dobrze wie, że macie 3/4 szwedów z innych światów którzy nie lubią andiego i walczą przeciw niemu, że te wasze argumenty są conajwyżej śmieszne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak tam Kurak ? xD ahah wiesz kto na twoim charem biegał pod temple hahahaha. Czuje teraz satysfakcje rly to lepsze niz zwalic konia na rlu rly
|
Cytuj:
Jesteś smutny i przykry. :( Współczuję Twojej mamie i Twojemu tacie....rly... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Katrila, Klosu, Gremar, Olaf, Kolek, Czipsu, Zwidek, Nikke, Bsp, Diabllord, Opi, Digeff, Ali mam wymieniac wiecej? Kilka osób z Aldory, na pewno o kimś zapomniałem jeszcze z Furory.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |
|