![]() |
|
ja najlepszy item jaki znalazlem na ziemi to 3 holy orichidy na ef(elf fortec)
|
Idąc ostatnią dróżką na Mount Sternum, zabijając crypt shamblera oraz ghosta, którego nie można zabić z magii, więc ropowałem. Patrze, a tu 2 bp, mówię sobie - sprawdzę, co mi tam. Otwieram, i mój wzrok przyciągneła Hailstrom Rod, oraz Platinum Amulet, były tam inne itemy warte 5k ~, oraz prezent, którego początkowo nie zauważyłęm, otwieram 2 bp, a tam 10 pustych bp vial, oraz 5 bp strong mana potion, zapakowałem jak mogłęm, schowałem co się da pobiegłem po parcel do thais, odkłądając wszystkie rzeczy które zapakowałem [przypominam, że prezentu nie otworzyłem, i schowałem go] wracam z myślą, czemu nie bohy znalazłem?! Dochodzę do miejsca gdzie schowałem rzeczy i otworzyłem prezent, a tam co? Bohy, Blue robe, Dragon Shield, 3k. Bohy, Blue Robe na siebie [dragonkę już miałem]. Huum, szybciutko na pocztę wysłałem, i byłem w + jakies 70-80k. Wszystko działo się na ukochanej Elysii.
|
Ja jak szłem przez edron koleś 118 palek miał jakiegoś baga zostawił go i poszedł dalej.:pJa podszedłem i myslałem że se tak o lata dla zabawy:DSprawdzam tam 22 dragon hamy +:D Bp W dragon shieldach,woi <wand of inferno > dla dziwnych :p i rożne broad swordy itp. :]:]:]:] Jeszcze jak w thais szłem do banku bardzo duzo stało ludzi ktoś rzucił demonke i jakimś fartem wziąlem do bp :pB)B)B)B) Ale zabrali mi dsm spod nog X( Szkoda;( Ale jakiś porzytek z tego był
|
Zbieracie coopper shieldy a zreszta mniejsza z tym najlepszym przedmiotem jaki znalazlem na zziemi byla halabarda na cycach niedaleko thais i lootbag pełen w chain armorow nie wiem czy to sie liczy ale w depo jak jakis wysoki lvl wyrzuci plate legi to zlapalem:]
|
Ja znalazlem platinum amulet w temple na darashii i prawy róg do helmet of the ancients w dp w ankrahmun :D
|
a do mnie na guardi "przyplynal" parcel z 200 small stone 2 backpack ih,knight legi i arm,i 4 halebardy.az 5 ludzi mowilo "oddaj go"
|
Blue robe, ale stwierdziłam, że złomu nie podnoszę...8o To były moje pierwsze dni na mainie. Widziane w okolicach Venore. Teraz pluję sobie w brodę.X(
|
Bp of SD w Darashii obok tego goscia co armory i shieldy kupuje:p I jeszcze kiedys przed dp thais sklepali jakiegos noobka a ja fastem podlecialem i zwinalem knight legi:D
|
Ja znalazlem Plate Armor ale ktos inny wzioł. I jeszcze znalazlem bag z lotem kilka battle ale, kilka chain armor, kilka mace i kilka sword. Więcej bylo battle axe i chain armorow niz mace i sword.:)
|
bright swordy k armory klegi i wiele wiele innych ale najmocniejsza rzecz jaka znalazlem to guardian halberd gram od tibi 7.6
|
Ja w zamku koło Ab - lootbok ,ok. 20 p coins :]
I jak grałem w fast hands facetowi chyba myszka pojechała za daleko, i miałem royal helm. A potem zmusił mnie żebym oddał:(. |
Haha mysle, ze chyba ja mialem najlepiej stoje w depo godam z kolega tym daje na srodek avenger8o kolega daje na to bag ja szybko zabieram i co, co 100 k 8o
|
Ja znalazłem plate armor, guardian shield i gościu w depo wywalał Tortoise Shieldy i tak mam ich cały BP :)
|
Ja znalazłem 7,2k w dedzie oto screen :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=171021&page=14 8o8o A przed tym to śmieci i wand of dragonbreath,bp mana potionow |
Najlepszy to chyba 33 royal speary ( musiałem brać kilka razy bo za dużo ważyły :p ) plus kiedyś w dedzie fire sworda ale musiałem oddać bo to chyba 38 lvl był a ja 15 ;(
|
Ostatnio jak te kicki były, to koleś koło mnie położył na DP: bohy, rh, c arm i legi, vampirke i m blade, a jak się zalogowałem te itemy leżały na depo i je powinełem ^^
Już kiedyś tu się udzielałem, więc nie będę się powtarzać :) |
Ja znalazłem Backpack wypchany Uhami, i tower shield,devil helmet
|
kurwa ja jeszcze nic nie znalazlem :( wy to maci farta
|
Krzesło i modem do neo za freeq
|
ja znalazłem lootbaga wartego ~60k, i raz złapałem fire axe, a widziałem na ziemi nawet mpa jak haker rozrzucał ale nie udało mi się podnieść :| a w dedzie demonkę ale oddałem bo żal mi się typa zrobiło :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |
|