![]() |
|
Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)
|
Cytuj:
|
Brak mi chęci na wbicie 20 levela,zrobiłem 1 ,aby chwilkę pokonwersować sobie z "Wojownikami" Wanted w czasie zapisywania servera.Niestety, prawie żaden z nich nie zaszczycił mnie swoją uwagą ;( Tylko Lord Sensej i Bibolowski? byli na tyle uprzejmi,żeby powiedzieć mi "s*******aj " :p
|
UP@
Muhauhuhauhaauhua ;). Kulturą to oni nie zgrzeszyli XD |
A czego sie spodziewales ? :]
|
up@
Niczego :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:
Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":] @mechatronik To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni.... <=PzDr WrOoN:baby: => |
Cytuj:
|
Cytuj:
AHHAHAHAHAHA oj wr00n ty moj czarny przyjacielu szkoda ze juz opuszczasz nasze miasto;( .Co do mechatronika 2 zamknij duppe bo wr00na tak latwo sie niepozbendzesz on jak sie uprze to juz koniec wiec ty lepiej opusc te forum i idz sie ucz swojego zawodu.Zielona firanka powiedz ty mi jak cie mozna traktowac powarznie jak nazywasz siebie Zielona firanka samo to ze tak sie nazywasz juz prowokuje do jechania po tobie. |
@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X( |
Do wszystkich postow wyzej :
eheh wrooon jak zwykle chce pokazac jak bardzo jest inteligentny wiec z nim nie wygracie no chyba, ze wygracie z nim w kropki ;) Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. I zastanowcie sie nad tym co piszecie. Bo znow nam modki zamkna temat i bedziemy musieli nowy otwierac :( |
Jak narazie to wszystkie posty wyżej nie wnoszą nic do tematu a jedynie powodują spór na forum. Więc może wy się też zastanówcie zamiast oczerniać innych - poza tym prywatne sprawy można kierować do siebie poprzez PW. Więc stfu...
|
Cytuj:
|
[quote=mechatronik;948664]@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X([/QUTE To niejest grozba tylko rada.BAN dla dzieciakow heh tez o to poprosze niekturym sie przyda :] .Niekturzy mowia ze jakies posty niemaja zwiazku z wojna ale przeciez wojna to nietylko bitwa na miecze sdeki itp itd to tez wojna na slowa czyli jak kogos obrarzam albo ktos obrarza mnie to tez jest wojna :P |
mam pytanko do ludzi z dofu :] czy nie boicie sie ze minavand i jego gildia expuje niby neutral a jak zrobia sobie lvle to przylacza sie do draza i bedziecie mieli problem z nimi???:omoze do dofu sie przylacza:p ;)
|
Shanoz ty sobie jednak jaja chyba robisz , przeciez neutral na takim serwie nie mozna byc a dof nie wygra jak zaczna od niego odchodzic h levelowe sorce takie jak np ty , ale jezeli nie chcesz grac na azurze to zapraszam na Xerene ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |
|