![]() |
|
Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>> |
Capy 1 czy 2 twoje wypowiedzi bez tych calych przecinkow, kropek itp brzmialy jak bełkot jakiegos dresa. Ale ogólnie piszesz całkiem zwięźle:) i chwała ci za to że nie naśladujesz mantla :cup:
|
A ja
Daje suvowi najwyzej 1 miesiac zanim zacznie oficjalnie strzelac z sd do chlopakow z ET B) |
DresA?! Boshh :P , no ale okej postaram się w następnych postach uzywac więcej znaków interpunkcyjnych. Pozdrawiam B) :]
|
Cytuj:
Cytuj:
1)Jak już to dodaje się 3 grosze a nie 2. 2)My wypowiedzieliśmy wojne na poważnie w pełnym tego słowa znaczeniu. 3)Wiem jaki był powód wypowiedzenia wojny, Royal opisał to dokładnie w swoim poście 4)Nie wiem jakie były powody zabijania Royala bo ich nie było najzwyczajniej w świecie. Podobno padł bo jest rl Alitha i ktoś tam słyszał na Ventrilo, że Royal ich wspomaga :). 5)Pytano się mnie o zdanie w sprawie wojny i wyraźne się opowiedziałem po której stronie stoje. 6)W NG znam mało ludzi. Pisałem, że pokładam w nich nadzieje bo to chyba logiczne -> mam payment od ET a nie od NG. I tak ponadto :). Rzucasz się jak goły Leon w pokrzywy... Demokratyczny kraj -> nie lubisz NG to kibicuj ET. Możesz nawet dać im chara, kase, samego siebie - mnie to nie obchodzi... @ Pephy Pytałem się o powód zabijania Royala, nikt nie podał w miarę rozsądnego dlatego nie wyszedłem. Moim zdaniem ( a wyrażania własnego zdania mi nie możesz zabronić choćbyś miał i 300 lvl) przesadzacie. |
no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki |
napisalem CI ze kux bil illu podczas battle na darashi i tyle nie wyszedles a teraz placzesz ze masz payment
|
Cytuj:
Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii. @ Pephy A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia :). |
Fingregher
wypowedzieliscie wojne to sie bij a nie placzesz na forum i zarzucasz wszystkim ze sa beeeee bo cie nie zaluje :baby: To nie Pephy wypowiedzial wojne tobie ale ty pephiemu wiec o co chodzi ? Walcz, plac albo zakladaj nowego chara bo suv chyba ci ie pomoze, sam niedlugo bedzie w opalach B) |
po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....
Fin: wiesz sam nie moge sie postawic przeciwko calej gildii :/ fakt faktem no niektorzy juz za bardzo brosli w piorka ... ale staram sie to korygowac a nie zawsze mi to wychodzi bo nie moge iec na to wplywu jak jestem w pracy czy na univerku :/ |
Cytuj:
A ja Ci mowie ze bedziecie sie strzelac z suvem i to niedlugo B) |
Cytuj:
Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany' |
niech pomysle jaka to teoria byla hmm... a tak ktos pisal jak sie wojna zaczynala ze Suv moze expic i NG mu explocka nie zaklada bo nie chce zeby doszedl do ET i po wojnie sie z nim rozprawia, o ile by wygrali. Teraz to raczej wyglada ze to ET bedzie sie z nim po wojnie rozprawiac.
co do tego ze Suv chce Mentora klepac to moje zdanie jest takie, ze skoro potrafi krasc , wywalac ludzi z expa , wymuszac itemy/kase to niech tez nauczy sie ponosic konsekwecje. jak cos chetnie pomoge i tak nie gram palem :) a zawsze to 100 hp z sd wezne ;p |
jak narazie nie zamierzam nic zmieniac, ktos tam pisal ze sie netem zaslaniam - facet, nie znasz mnie, to sie kurwa nie udzielaj. ja nie jestem jakims zasranym polaczkiem ktory jak nie ma lagow nie idzie walczyc i mowi ze ma lagi. poprostu - nowy net podlaczyli, a lagi sa nadal. a propos pephy, wiesz co mysle na ten temat - wole nic nie robic niz dac passy szwedom z kyry bo mam lagi.
|
Nie, no zal dupe sciska jak musze czytac te Wasze klotnie ;o wezcie juz sobie dajcie z tym spokoj.
Caly czas na Suva jedziecie, ze dolaczy do NG etc. Suv chyba wie, ze Mannow jest tylko teraz dla niego mily z checia by go wzial do guildi bo jak by dolaczyl do nas (ET) to sobie moze niezle przejebac (zawsze te 30 z lmma wiecej) hehe taki maly dzolk Suv nie bierz serio ;] Pephy & Suv Nie dajcie sie ponosic tym forumowym trollom stad - nie ma sensu ; f |
Cytuj:
Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% :P) Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment. Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze. Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy... KONIEC TEMATU O PINK~ |
Mylion ma racje
|
Cytuj:
|
Suv jaki jest taki jest, bedzie sie zadawał z mannowem i narazie bedzie wporzadku, może i dołaczy do jego Gildii, ale może i nie. Jedno jest pewne będzie expil :) a to mannowowi się nie podoba, ponieważ on chce Byc Number One(The best sorc on serwer) i Suv wbije 130 LVL jak pephy i mannow przyjdzie i go zabije :) wtedy dołaczy do ET. Takie jest moje zdanie :) PozdrO!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |
|