Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

skarpetad 24-01-2007 19:25

Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>>

Tjor masaker pro skater 24-01-2007 19:39

Capy 1 czy 2 twoje wypowiedzi bez tych calych przecinkow, kropek itp brzmialy jak bełkot jakiegos dresa. Ale ogólnie piszesz całkiem zwięźle:) i chwała ci za to że nie naśladujesz mantla :cup:

strazak 24-01-2007 19:44

A ja

Daje suvowi najwyzej 1 miesiac zanim zacznie oficjalnie strzelac z sd do chlopakow z ET B)

Capy 24-01-2007 19:45

DresA?! Boshh :P , no ale okej postaram się w następnych postach uzywac więcej znaków interpunkcyjnych. Pozdrawiam B) :]

Fin'er 24-01-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1219773)
@fire czy fine czy jak ci tam

pephy wyraznie powiedzial-24h na opuszczenie gildii.
to ze dolaczasz do gildii gdzie lider ma cos z deklem powinno wszystkich gowno obchodzic,miales czas,bylo odejsc

reasony zabijania innych?
providowanie i wspomaganie NG MYŚLE.

Krowa myślała i zdechła...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarpetad (Post 1219810)
Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>>

1)Jak już to dodaje się 3 grosze a nie 2.

2)My wypowiedzieliśmy wojne na poważnie w pełnym tego słowa znaczeniu.

3)Wiem jaki był powód wypowiedzenia wojny, Royal opisał to dokładnie w swoim poście

4)Nie wiem jakie były powody zabijania Royala bo ich nie było najzwyczajniej w świecie. Podobno padł bo jest rl Alitha i ktoś tam słyszał na Ventrilo, że Royal ich wspomaga :).

5)Pytano się mnie o zdanie w sprawie wojny i wyraźne się opowiedziałem po której stronie stoje.

6)W NG znam mało ludzi. Pisałem, że pokładam w nich nadzieje bo to chyba logiczne -> mam payment od ET a nie od NG.

I tak ponadto :). Rzucasz się jak goły Leon w pokrzywy... Demokratyczny kraj -> nie lubisz NG to kibicuj ET. Możesz nawet dać im chara, kase, samego siebie - mnie to nie obchodzi...

@ Pephy

Pytałem się o powód zabijania Royala, nikt nie podał w miarę rozsądnego dlatego nie wyszedłem. Moim zdaniem ( a wyrażania własnego zdania mi nie możesz zabronić choćbyś miał i 300 lvl) przesadzacie.

skarpetad 24-01-2007 22:19

no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki

zielaq 24-01-2007 22:34

napisalem CI ze kux bil illu podczas battle na darashi i tyle nie wyszedles a teraz placzesz ze masz payment

Fin'er 24-01-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarpetad (Post 1220280)
no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki

Mówie podobno bo nie ma dowodów - a chyba wiesz co to znaczy.

Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii.

@ Pephy

A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia :).

strazak 24-01-2007 22:39

Fingregher
wypowedzieliscie wojne to sie bij a nie placzesz na forum i zarzucasz wszystkim ze sa beeeee bo cie nie zaluje :baby:

To nie Pephy wypowiedzial wojne tobie ale ty pephiemu wiec o co chodzi ?

Walcz, plac albo zakladaj nowego chara bo suv chyba ci ie pomoze, sam niedlugo bedzie w opalach B)

Kiroy 24-01-2007 22:46

po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....

Fin: wiesz sam nie moge sie postawic przeciwko calej gildii :/

fakt faktem no niektorzy juz za bardzo brosli w piorka ... ale staram sie to korygowac a nie zawsze mi to wychodzi bo nie moge iec na to wplywu jak jestem w pracy czy na univerku :/

strazak 24-01-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1220361)
po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....

Taki jestes pewien, a pamietasz jak mowiles ze Ty i NG to grupa przyjaciol rozmawajaca o wspolnych wyjazdach na wakacje ? i jak wam razem dobrze ?

A ja Ci mowie ze bedziecie sie strzelac z suvem i to niedlugo B)

Ryba_90 24-01-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1220328)
Mówie podobno bo nie ma dowodów - a chyba wiesz co to znaczy.

Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii.

@ Pephy

A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia :).

No cóż jesli dobrze pamietam to, to bylo wtedy jak mielismy druzyne 3 osobowa? :P wiec mozliwe ze poprostu padl za nic gdyz gal z benkiem pkowali troche. Poprostu mial pecha.

Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany'

Szafa 24-01-2007 23:24

niech pomysle jaka to teoria byla hmm... a tak ktos pisal jak sie wojna zaczynala ze Suv moze expic i NG mu explocka nie zaklada bo nie chce zeby doszedl do ET i po wojnie sie z nim rozprawia, o ile by wygrali. Teraz to raczej wyglada ze to ET bedzie sie z nim po wojnie rozprawiac.

co do tego ze Suv chce Mentora klepac to moje zdanie jest takie, ze skoro potrafi krasc , wywalac ludzi z expa , wymuszac itemy/kase to niech tez nauczy sie ponosic konsekwecje.
jak cos chetnie pomoge i tak nie gram palem :) a zawsze to 100 hp z sd wezne ;p

Ptak~ 24-01-2007 23:26

jak narazie nie zamierzam nic zmieniac, ktos tam pisal ze sie netem zaslaniam - facet, nie znasz mnie, to sie kurwa nie udzielaj. ja nie jestem jakims zasranym polaczkiem ktory jak nie ma lagow nie idzie walczyc i mowi ze ma lagi. poprostu - nowy net podlaczyli, a lagi sa nadal. a propos pephy, wiesz co mysle na ten temat - wole nic nie robic niz dac passy szwedom z kyry bo mam lagi.

Myllion 25-01-2007 00:12

Nie, no zal dupe sciska jak musze czytac te Wasze klotnie ;o wezcie juz sobie dajcie z tym spokoj.

Caly czas na Suva jedziecie, ze dolaczy do NG etc.
Suv chyba wie, ze Mannow jest tylko teraz dla niego mily z checia by go wzial do guildi bo jak by dolaczyl do nas (ET) to sobie moze niezle przejebac (zawsze te 30 z lmma wiecej) hehe taki maly dzolk Suv nie bierz serio ;]

Pephy & Suv

Nie dajcie sie ponosic tym forumowym trollom stad - nie ma sensu ; f

Fin'er 25-01-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1220443)
No cóż jesli dobrze pamietam to, to bylo wtedy jak mielismy druzyne 3 osobowa? :P wiec mozliwe ze poprostu padl za nic gdyz gal z benkiem pkowali troche. Poprostu mial pecha.

Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany'

I o to mi chodziło... Po prostu przyznać że nie było reason - ot tak 4fun. ( btw. mieliście wtedy troche większa grupe - Ty, Yuni, Don, Kiroy, Benek, Gal, Pephy, Cass...). Teraz też pekujecie 4 fun - Shake'Apocaliptic może być chyba tego przykładem.

Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% :P)

Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment.
Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze.

Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy...

KONIEC TEMATU O PINK~

Darotaa 25-01-2007 01:32

Mylion ma racje

strazak 25-01-2007 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darotaa (Post 1220703)
Mylion ma racje

A wlasnie ze niema :p

Capy 25-01-2007 10:08

Suv jaki jest taki jest, bedzie sie zadawał z mannowem i narazie bedzie wporzadku, może i dołaczy do jego Gildii, ale może i nie. Jedno jest pewne będzie expil :) a to mannowowi się nie podoba, ponieważ on chce Byc Number One(The best sorc on serwer) i Suv wbije 130 LVL jak pephy i mannow przyjdzie i go zabije :) wtedy dołaczy do ET. Takie jest moje zdanie :) PozdrO!

Ryba_90 25-01-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1220666)
I o to mi chodziło... Po prostu przyznać że nie było reason - ot tak 4fun. ( btw. mieliście wtedy troche większa grupe - Ty, Yuni, Don, Kiroy, Benek, Gal, Pephy, Cass...). Teraz też pekujecie 4 fun - Shake'Apocaliptic może być chyba tego przykładem.

Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% :P)

Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment.
Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze.

Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy...

KONIEC TEMATU O PINK~

Jaka mielismy ekipa to ja chyba lepiej wiem niz Ty. Kiroj mial facc, ryba tak samo, casspari i pephy wtedy byli przeciwko nam a don sobie pkowal sam albo czasem z evo :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12.