![]() |
|
Cytuj:
Massively-Multiplayer Online Game |
Cytuj:
2. To dziala w 2 strony. Gowno Cie powinno obchodzic, co na ten temat sadze, w kolokwialnym jezyku mowiac. 3. A czy ja mu bronie? Gratuluje temu osobnikowi wytrwalosci ;ddd 1337. Skoro sie zegnasz i nie chcesz ze mna podyskutowac "na poziomie" to nie =< |
Grał tyle ile grał, 50 lvl w 2 tygodnie wbił, proste. Co to kogo obchodzi? Z Phoenixa to PG raczej nie było, bo co go widziałem to w domku siedział :S
btw. Nie chce ktoś zamienić itemów na Galanie za itemy na Iridii? I czy może zapytac Scotty'ego? xD |
Cytuj:
@Rankor Nie mam czasu, musze pg !!!!!111111111 Ja wbilem 51 lvl w 25 dni i nie czuje sie gorszy ;p <5 dni szpital> |
Cytuj:
|
Lezlej:
Mar 25 2007, 16:31:15 CEST Killed at Level 112 by Wiz Sanx 7 sorc? Lolz? Hack czy co sie stao sie? Wie ktos? |
Cytuj:
@Rankor Powiedzmy że miałem wystarczający kapitał żeby pierdolnąć level grając max 8h dziennie i dziękuje za uznanie :) Pguje znowu, 2 dzien juz ^^ |
Cytuj:
@IridiaCarlinPk Zakwestionowalbym moje umiejetnosci bicia sie w Tibii ;p Knightem trudno sie wykazac, a co wiecej nie sadze, zebym nawet nim osiagnal szczyt pvp ;p Ale dzieki ;) Eloł Rankuś <3 |
Cytuj:
Galdi a do tego szpitala to cie chyba wyslali specjalnie bo w 25 dni 50 lvl to trzeba byc chory :p |
Cytuj:
|
I stało sie Wybuchło war
padli : chealino,laubau,firenze w monolit Kash~ , DwaDwa |
Cytuj:
@Max pamietam cie z DB jak zawsze trapowaliscie i takie tam pierdoly;D kazdy po xx potow i nie dalo sie uciec:p @banditos -bajki o 19.00 plx @Pheonix co znaczy ten znak w avatarze Twoim bo nie wiem co:( |
Cytuj:
|
dla dla mnie nie jest normalne zeby ktos wbijal w 2 tyg 50 level.
|
co tam u was moi czarni bracia ?xDDD
|
nie chciało mi sie myśleć nad czymś lepszym
a dzis prima aprilis chyba wiecie co to? |
Cytuj:
@Borsuk Skończ wyrażać swoją opinie w tak bezpośredni sposób bo nie pograsz sobie na iridi ani teraz, ani w najbliższym czasie pozdro 600 (60, 6) Finyx #edit @Ev Czy po tym czym Cie zaskoczyłem na PM możesz stwierdzić że twoje stwierdzenie jest kłamstwem ?: D |
Zrzuta na akcje większościowe CIPÓW? ;> hhuehehu mysla ze wkręcą ludzików a ciekawe kto tak naprawde da sie nabrać :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |
|