![]() |
|
To się Legia rozpędziła ;d
Cytuj:
|
Bardzo ładna postawa Szałachowskiego, udane st. fragmenty Iwańskiego ale Szala niestety się po prostu ośmieszał, a bramka dla Homla? Wypadek przy pracy ;) Ogółem mecz poprawny
|
ale bramke sypnal Murawski huhu :P przymierzyl
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
i oczywiscie ku*wa hoom z pracy musial wrocic dokladnie na zakonczenie relacji tv z meczu... no swietnie. Lech zgodnie z oczekiwaniami, Legia nieco zaskoczyla, ale wazne ze in plus. I dobrze. Legia to my, Legia to my, Legia, Legia, Legia to my.
|
Bischoff w Arsenalu za friko i chociaz to nazwisko pewnie nikomu nic nie mowi ale to i tak znajac potencjal Bossa do znajdowania pilkarzy bez nazwisk za rok moze 2 bedzie wymiatal w PL
Kolo Toure bedzie gotow do gry od poczatku sezonu, juz trenuje z druzyna Jack Wilshere to w tym momencie najlepiej zapowiadajacy sie pilkarz w anglii i jestem pewien ze za pare lat Arsenal bedzie mial z niego wielki pozytek Vela i Bentner zaczynaja naprawde wymiatac i tak jak wczesniej mowilem mysle ze jak Arsenal sprzeda Ade to tylko na tym zyska bo on nic nie pokazal narazie oprocz tego ze jest chciwy I na koniec Arsenal zyska 9mln za Bentleya ktory odszedl z Blackburn do kogotow swoja droga suprsi niezle sie zbroja przed sezonem ale i tak cos czuje ze skonczy sie jak przed rokiem ;d Ogolnie to dobrze sie dzieje w Arsenalu bo po odejciu Flaminga, Hleba, Gilberto na poczatku okienka transferowego bylem troszke zaniepokojony |
Posłuchajcie:
Mario WGC - PZPN (wpiszcie w google i macie link ;) ) Cała prawda o Polskim Związku Piłki Nożnej... takiego bagna jak Polska liga to naprawdę trudno znaleźć... wytłumaczcie mi... jest tak źle... taka korupcja... czemu tego sie nie da powstrzymać ? czemu nasza liga jest jedną z najsłabszych na świecie :/ :/ ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fakt, Koguty mogłyby coś osiągnąć w tym sezonie. A pod wodzą Juande Ramosa jest to dosyć prawdopodobne. Skład młody, niezły trener, więc czas najwyższy. No i oczywiście powinni zacząć wygrywać z Arsenalem w lidze (ostatnie zwycięstwo chyba w 99) - to także jest ważne i prestiżowe.
|
Barcelona - Beitar / Wisła
hahahahhaha :D Szkoda tylko, że Wisła to przegra. Jednak na wszelki wypadek zacznę gromadzić kasę na wyjazd :D |
Rzadko używam tego słowa, ale teraz jest chyba na miejscu - LOL.
Chociaż Beitar przydałoby się wyeliminować a później z Barca zagrać w miarę przyzwoicie (wątpliwa jest powtórka z 2001 i porażka 3:4 oraz 0:1) i dostać się do tego Pucharu UEFA. |
O co chodzi?
Roger Federer najlepszy tenisista w historii światowego tenisa. Na przełomie 10 lat swojej zawodowej kariery nie zdobył tylko 4 turniejów(Roland Garros, Monte Carlo Masters, Rome Masters i Paris Masters). Od 235 tygodni 1 w rankingu ATP (najdłużej w historii).Wygrał 55 turniejów. 5-krotny mistrz Wimbledonu. Nie będę wymieniać chyba nic więcej gdyż jest tego po prostu zbyt wiele. Status profesjonalisty od 1998 Rafael Nadal Rafa to 2 tenisista w rankingu ATP zwycięzca French Open 2005, 2006, 2007 i 2008, zwycięzca Wimbledonu 2008. Status profesjonalisty od 2001. Rafael ma o wiele mniej tytułów od Rogera ale to bardzo dobry tenisista no i jest młodszy od Federera(22lata, Federer 27). Kandydat nr. 1 do objęcia schedy po Rogerze Federerze. Kiedy Federer ustąpi? Roger przegrał wczoraj w II rundzie turnieju w Cincinnati z Ivo Karlovicem tym samym odpadł z turnieju. Jeśli Nadal wygra obejmie prowadzenie w rankingu ATP. Dlaczego? Odpowiedź prosta- Słaba forma Rogera Federera. W tym roku Roger nie wygrał ani jednego turnieju za to Nadal 7. Inna sprawa to technika ciągle idąca w górę lepsze rakiety i inne małe rzeczy wszystko składa się na wygraną. Czy Nadal będzie 1 już w Cincinnati? Tak. wg. mnie tak. Jest w bardzo dobrej formie myślę że tam wygra i obejmie 1 miejsce Co się stało z Rogerem? A no to że człowiek jest ponad 4 lata na 1 miejscu musi w końcu uznać wyższość rywala. Słaba forma musi nadejść to jest nieuniknione. On już nie ma co udowadniać jest najlepszy tak jak Tiger Woods w golfie. I to że go ktoś w końcu wyprzedzi jest rzeczą naturalną wpisaną w sport. Kiedy ktoś zdobędzie więcej niż Roger? Tego sam Federer nie wie. Myślę że za 10 lat może Nadal bądź Djoković tego dokonają. Powodem jest to samo- Technika ewolucja rakiet butów wszystkiego co daje przewagę nowym nad starszym. Dla mnie Federer był jest i będzie najlepszym tenisistą wszech czasów. Oczywiście ktoś może go wyprzedzić bo np. dodadzą 1 turniej jak Federer zakończy karierę proste. Jeśli ktoś chce coś więcej wiedzieć o rekordach Rogera zapraszam (http://pl.wikipedia.org/wiki/Roger_Federer). |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
http://sport.onet.pl/0,1248712,1799443,wiadomosc.html
Lech- Grasshoppers Zurych i Legia- FK Moskwa :/ Lechowi powinno się udać ale gorzej z Legią, no nic bądźmy dobrej myśli |
W przypadku Arszawina zgadzam się w 100%. Chłopak zapewne nie sprawdzi się w Premiership i po sezonie wróci do ojczystej ligi. W przypadku Rosjan jest to chyba jakaś prawidłowość, że raczej nie sprawdzają sie oni poza granicami swojego kraju.
Troszkę inaczej sprawa wygląda z Dos Santosem, talent i umiejętności posiada, mimo, iż nie miał wiele okazji do ukazania ich w pełnej okazałości w Barcelonie. Jeżeli okrzepnie troszkę, poprawi warunki fizyczne i się zaaklimatyzuje odpowiednio to może stać sie graczem godnym gry w Tottenhamie. W razie jak on się nie sprawdzi zawsze zostanie Modric:) |
Spoko spoko. Ostatnio już Spursi wygrali z Arsenalem dosyć wysoko, ale to było w pucharze+Arsenal był wybity przez kontuzje. Jednak sądzę, że tamto zwycięstwo zmieni trochę mentalność Tottenhamu w meczach z Kanonierami. No cóż mi nie pozostaje nic innego jak drugi już sezon sympatyzować Spursom, bo w końcu im się coś należy.
A Wisła pograne ma :D |
Barcelona będzie miała kolejny sparing:)
Oby Wisła wyeliminowała Beitar, wtedy może udało by mi się skołować bilet:p |
No ciekawe ile sobie zawołają za wejściówkę. Ale zakładając, że Wisła pokona Beitar to i tak dużo nie pooglądasz- pierwszy mecz na CampNou jest gdzie Barca zapewne już rozstrzygnie wynik dwumeczu, a do Krakowa pośle tylko jakieś rezerwy.
|
Xendriel ale ty sobie zdajesz z tego sprawe ze jak Wisla wyeliminuje Barce to ty na tym forum zycia miec nie bedzie?;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wstydu nie będzie bo Wisła NIE WYELIMINUJE Barcelony.
Nie z taką gra i nie z takimi zawodnikami. Smutne, ale prawdziwe. |
Panowie, Wy tu rozmawiacie o Barcelonie, a tu Wisła pierw Beitar musi przejść :D
|
No i teraz musze przeprosic Adebayora za to ze zle o nim mowilem bo okazlo sie ze to wszystko to wymysl prasy a on chce zostac w arsenalu i lada dzien podpisuje nowy kontrakt (swoja droga ciekawe czy to przeczyta ?:D)
|
Cytuj:
@edit: Zarząd Wisły wspomniał, że jak pokonają Beitar to będą starali się zorganizować mecz przeciwko Barcie na Śląskim, żeby więcej ludzi pomieścić. |
Cytuj:
|
ojj rajcujecie się drużyną która musi grać w jakichś elminacjach ; )_!
w ogóle to nie wiem jak wy możecie mieć chęć jechania na mecz w którym polska drużyna skończy z bilansem -10, to już bym wolał se na waszym miejscu zobaczyć Barce w jakimś meczu ligowym |
Radosc z wyeliminowania Heidfelda - bezcenne :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
word _/ Kubica 4 |
Cytuj:
|
Cytuj:
chce dać tylko do zrozumienia że nasza polska piłka to takie dno że to się w pale nie miesci, i nie dziwie sie polakom ze utożsamiają z zagranicznymi klubami. nie zmienia to faktu że kibicuję Wiśle, Lechowi i Legii w Pucharach, no ale co do Wisły jestem realistą i jak dojdzie to meczu z Barcą to pooglądamy sobie niezłe strzelanie, chyba że Skorża zagra ustawieniem 1-8-1-1. z tą Pogonią to pewnie gdyby doszło do jakiegoś meczu w Pucharach tam za kilka lat, to na pewno bym pojechał, ale nie jestem z Krakowa i losy Wisły AŻ tak mnie nie interesują żeby jeździć na ich mecze. wolę w pubie lub w domciu w ogóle Pogoń-Chelsea :cup: KoHHam Cię :* |
na Legie nie licz xd Może udałoby się jakoś remisami przejść(dajmy na to 1-1 u siebie i 2-2 na wyjeździe) ale Lech sądzę, że przejdzie
|
Pwned. Asystent pana sędziego jest niekompetentny!
|
|
Podstawowy sklad juve nie mogl poradzic sobie z nastolatakami z Arsenalu a jak w 2 polowie Boss wprowadzil paru z podstawowego to juve z wlasnej polowy nie wychodzilo
|
Nie ma co się dziwić. Arsenal grał drugim składem, Juve ostro najlepszymi zawodnikami. Tylko 1:0? Słabiutko Juve.
|
Bez przesady. Slabo, bo slabo, ale to srodek przygotowan. Postawa Juventusu mnie nie zadowala, ale w sumie tragedii nie bylo. Juve tez gralo lekko eksperymentalnym zestawieniem(oczywiscie bez porownania do Arsenalu). Jedno jest pewne, bedzie zdecydowanie lepiej. Co do Kanonierów. Ten zespol ma ogromny potencjal, ale zapewne zabraknie doswiadczenia. Jeszcze wroce do Juve, nasz blok defensywny to sciana. Co z tego, ze Arsenal mial przewage, jak nie stworzyl zadnej 'setki'. Zadziwia i szokuje Molinaro 0.0.
|
o jakim ty bloku mowisz skoro arsenal sobie gral klepka w polu karnym juve?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |
|