![]() |
ta nawet ja korzystam z urlopu i odkrywam real life. ale już od 7 powrót do pracy :D
nikt nie komentuje wojny Noctum vs Tygrysy? |
Noctum vs. Trigger
Who .. ? |
noctum.....
|
NOCTUM FTW
triggery to pleby i tak troche sie pobija i zgoda bedzie pewnie ;d |
nie to chyab cos grubszego
|
zobaczymy :p wiadomo ze triggery przegraja bo tam sa polacy haha oni nigdy nie wygrywaja :D
|
Nie logowalem sie od 2 tygodni a tu pizd konto zbanowane hahhah
faktycznie, nie da sie ukryc ze elysia smierdzi. ja tam nie gram od kiedy mi sie pacc skonczyl, bedzie juz z pol roku w czystosci. decade here |
nom smierdzi same wojny tu ;(
w noctum tez sa polacy |
no sa ale oni sa od zawsze z nimi wiec mozna ich do szwedow zaliczyc
|
zarowno jedna gildia jak i 2ga to gowno warta zwierzyna ;p tak to wyglada i to i tamto szwed. Wiec bez wniku w nich heh
--------------------------------------------------------- btw look na moj podpis, polecam. 3majciesie. ;p |
wstawać !!
|
dawno tu nikt nie pisal pozdro z torga !!
|
Ohoho to i mnie dawno nie bylo
|
Hakiv 250. Gz ^^
|
oramy oramy ;d
|
no siema siema
|
pierwszy w 2011!
|
Real Tibia jebie. Juz nawet slyszalem ze jakies patenty biora z ots'ow, mam na mysli pokazywanie po ile sie postac leczy. Manarunki i chuj, Tibia rl bajer full.
--- Dudii dodał 7 minut i 47 sekund później --- ..................................... |
Tyyy pamietam passy, zyje ktos jeszcze?
|
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć/przeczytać Hicham story, Jak Arioc kończył grę napisał taką historię, ale wtedy Ją olałem, a teraz po kilku latach mi się przypomniało o niej. Za podesłanie jej na priv mogę sypnąć groszem na ELysi;)
|
właśnie wróciłem na elysje to się pokój i spokój skończy...
|
chyba na forum wyzywajac fivaga i iridie z noob chara
|
@up dobreeeee
|
co tam na elysi?
|
przenioslo sie chmara brazoli do polakow a i tak dostaja wpizde od ockena
|
Hello friends
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |