![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozna z tego wywnioskowac ze nie bylo powodu, po prostu Toxo sie nudzil to postanowili kogos zabic. Gladi pewnie nawet hotkeyow nie mial ustawionych... Ciekawy jestem czy Toxo sie postara i wymysli jakis ciekawy powod czy pojdzie na latwize i powie ze insulted czy jakies inne pierdoly Zastanawia mnie jedno dlaczego Holendrzy gadaja "stupid pl" itd a wy nie tylko nic nie robicie a nawet im przytakujecie -.- Np rumcio cos tam mowi ze 95% pl sux to ja mu odpowiem ze wszyscy jego ownerzy mieszcza sie w tych 95% ^.0 Postepujcie tak dalej czekam kiedy Swe + Hol zaczna i was wybijac ^^ |
Coś niecoś z galany
Powstala nowa gildia ktorą liderem jest Pehava:D Co to ma na celu?B)
Zocha Hydraulik w VO new owner?X( |
Cytuj:
@mowia tak o polakach, bo jest to prawda, ale gdy powie sie np. ze konda jest swedem i jest noobem to powiedza, poniewaz ma w gildi samych polakow. Lalalalalalala. a przykladem Aurea wojna Polsko - Szwedzka. Wunik kazdmu znany -,- W sumie "swe" i "hol" nie potrzebuje juz tych glupich polakow, wiec jada po nich :/ Ale i tak "pl" bedzie ze swe dopoki nie zabija ich, a nawet jak jakis polaczek padnie to zaplaci i bedzie neutral :] |
Cytuj:
|
@cat zastanow sie co ty mowisz. nie byles przy gladianosie (w rl) w momencie smierci. moze byl afk moze nie mial hotkeyow a ty sie wysmiewasz od razu. moze napiszesz od razu na forum o co chodzi? bo na pewno jestes dobrze poinformowany bedac w SG. Powod jak zwykle sfabrykowany. ciekawi mnie tylko kto bedzie nastepny...
|
Widać ze HWL nie ma co robić i zabija ludzi bez powodu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem |
Cytuj:
P.s Przeparaszam Cie ty moj polaczku ty nie jestes taki jak inni Rofl ;( |
Teraz to dredix lal mnie za darmo aż 300 z mort hura mi pociagnoł.
|
Cytuj:
|
Umiesz grac. Uhmm a wiesz chociaż co oznacza skrót MMORPG? To, że ktoś jest dobry w pvp i tym podobnych klockach świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest dobry w pvp i tych właśnie klockach :p A gra opiera się jeszcze na innych wartościach. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Oceniasz ludzi mając klapki na oczach.
Takim ja Ty proponuję przenieść się na inny server. Najlepiej Couter-Strike itp... |
Cytuj:
|
http://piosenka.o.tibi.patrz.pl/
Haha trza miec nasrane we łbie xD @Adelao Smaczne rybki?:P @Raziel Mnie mial Kelliko(jakos tak) na 1 szczal z morta;] |
Nie chciałem żebyś mi cytował ten skrót tylko pytałem czy wiesz co on oznacza. To "ly" możesz wykreślić. Próbowałeś wszystkiego? A próbowałeś być normalny? Co? Nie słyszę... aaa nikt Ci nie powiedział jak to się robi...;)
|
Hehe i co teraz? :D
|
New War
Teraz Albo nigdy...
Szwedzi przesadzili...Owned Parencikos,Skopo de'tag Join War Good Luck |
Cytuj:
|
Rómcio wlasnie przestales byc Polakiem. Enjoy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba to powinna isc tak: naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikim :p |
mam to miedzi posladkami (|o|) kto i ile gra w tibie,
w rl nie kradne nie bije slabszych ( nawet w pracy) zawsze staram sie all wyjasniac przez rozmowe, ale jesli ktos jest zlodziejem w rl to bedziw w grze, jesli ktos oszujuje to bedzie oszykiwal w grze. a jesli ktos jest slaby i w rl life inni go gnebia bedzie sie wyzywal na slabszych graczach i to dlatego ze nic nieznaczy w rl, a jak kos smie twoerdzic ze to nieprawda zapraszam do szczecina, chetnie sie z wami zmnierze :) X( wojna jest dobra dla slabych , jak cie prawa reka bolo a monitor masz juz caly bialy to zmnien zajecie a nie zabijajcie slabszych !!! |
Cytuj:
wez lamusie xD ktos ci zaufał a ty go w h**a zrobiles i zajebales postac, widac ze mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ;/ i w rl napewno jakims lamusem jestes i zgadzam sie w 100% z _PiteroS_ >.< |
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD
|
Whining.
<za krotkie> |
Chce ktoś poznać Cat w rl? Oooo znowu cisza... :) A może ja się przekonam? W końcu może się okazać, że jesteś całkiem przyzwoitym gościem... :baby:
|
Ludzie sie wyplacili, mieli limit expienia, Hwl wyjebalo w gore z lvlami i zaczeli znowu wojne. Hmm Wniosek taki z tego ze znow w dupe dostaniemy :(
|
cati po pokoledzie dzieci z tokio hotel czyli twardziel z orginalnie podartymi spodniami, pomalowane palce na czarno i wogile on to ZLOOO czyli jak ja to mowie "prawie jak dziecko szatana" a prawie to jednak ....................
|
Na Galanie robi się co raz ciekawiej...
|
Cytuj:
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy. Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol |
Cytuj:
to tak zwane play for fun xD i tez zacznij tak robic :> |
Ja tam tylko chce wiedzieć czy to jest war Gildia vs. Gildia czy PL vs. SWE. ? :baby: Bo nie wiem :p
PS. Jak widzie tych stoją w dp to zauważyłem, że wara raczej nie będzie... Np. Ta p**** Boltina juz not online...a tak sie wyzej srał z tym warem... Niech wygra lepszy kraj / lepsza gildia Pozdro 4 all |
a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby
|
Cytuj:
ps z tym comment zazka to dluga historia.... :P nie napisalem tak jak on to ma.... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |
|