Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

DfJ 13-02-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265226)
film nie zostanie wypuszczony :p

Szkoda, można wiedzieć dlaczego?

Bartol1 13-02-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265185)
WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL

Mozna z tego wywnioskowac ze nie bylo powodu, po prostu Toxo sie nudzil to postanowili kogos zabic. Gladi pewnie nawet hotkeyow nie mial ustawionych...
Ciekawy jestem czy Toxo sie postara i wymysli jakis ciekawy powod czy pojdzie na latwize i powie ze insulted czy jakies inne pierdoly

Zastanawia mnie jedno dlaczego Holendrzy gadaja "stupid pl" itd a wy nie tylko nic nie robicie a nawet im przytakujecie -.- Np rumcio cos tam mowi ze 95% pl sux to ja mu odpowiem ze wszyscy jego ownerzy mieszcza sie w tych 95% ^.0

Postepujcie tak dalej czekam kiedy Swe + Hol zaczna i was wybijac ^^

Nalesnik102 13-02-2007 15:55

Coś niecoś z galany

Powstala nowa gildia ktorą liderem jest Pehava:D Co to ma na celu?B)

Zocha Hydraulik w VO new owner?X(

Adelaoo 13-02-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265226)
film nie zostanie wypuszczony :p

Tak jak wiekoszoci filmikow, Gladi~ z tego co wiem nawet uha nie mial przy sobie, jest free acc i retired, wiec pewnie powod "insulted" or "new War" :D

@mowia tak o polakach, bo jest to prawda, ale gdy powie sie np. ze konda jest swedem i jest noobem to powiedza, poniewaz ma w gildi samych polakow. Lalalalalalala. a przykladem Aurea wojna Polsko - Szwedzka. Wunik kazdmu znany -,-

W sumie "swe" i "hol" nie potrzebuje juz tych glupich polakow, wiec jada po nich :/ Ale i tak "pl" bedzie ze swe dopoki nie zabija ich, a nawet jak jakis polaczek padnie to zaplaci i bedzie neutral :]

Adelaoo 13-02-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1265350)
Powstala nowa gildia ktorą liderem jest Pehava:D Co to ma na celu?B)

Zocha Hydraulik w VO new owner?X(

Chce cos komus udowodnic, lecz jest to prawie nie mozliwe. Nie ktorzy z nas wiedza o co chodzi :D

Falcmoon 13-02-2007 16:11

@cat zastanow sie co ty mowisz. nie byles przy gladianosie (w rl) w momencie smierci. moze byl afk moze nie mial hotkeyow a ty sie wysmiewasz od razu. moze napiszesz od razu na forum o co chodzi? bo na pewno jestes dobrze poinformowany bedac w SG. Powod jak zwykle sfabrykowany. ciekawi mnie tylko kto bedzie nastepny...

Raziel kosiaz 13-02-2007 16:12

Widać ze HWL nie ma co robić i zabija ludzi bez powodu.

Falcmoon 13-02-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1265387)

co ty?powod zawsze sie znajdzie... :/

Adelaoo 13-02-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1265387)

Niby kogo zabili procz Gladianiosa?

Kuczer88 13-02-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1261921)
@Paladinka
Widzisz chłopie
ty masz 105 lvl paladyna w grze
a ja mam dziewczyne w rl

Wyjdź lepiej z domu zamiast sie zajmować z tibią :P

HHAHAHAH JAAAAAAAAAAAAAAAAA MASZ DZIEWCZYNE W RL???? JAK TO ZROBIŁEŚ POCHWAL SIE!!!!!!!! PROSZE... :( wymiotłeś koleś :Dogolnie nie było mnie troche tutaj na tym forum. Widząc jak to sie rozwija ,dochodze do wniosków, że jest coraz gorzej :P

Cataclism 13-02-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1265383)
@cat zastanow sie co ty mowisz. nie byles przy gladianosie (w rl) w momencie smierci. moze byl afk moze nie mial hotkeyow a ty sie wysmiewasz od razu. moze napiszesz od razu na forum o co chodzi? bo na pewno jestes dobrze poinformowany bedac w SG. Powod jak zwykle sfabrykowany. ciekawi mnie tylko kto bedzie nastepny...

hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy

Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem

Adelaoo 13-02-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265776)
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy

Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem

Aha, znam juz powod Toxo myslal ze jest to nowy owner wiec mozna payment wymusic Lolz, Stfu.

P.s Przeparaszam Cie ty moj polaczku ty nie jestes taki jak inni Rofl ;(

Raziel kosiaz 13-02-2007 18:58

Teraz to dredix lal mnie za darmo aż 300 z mort hura mi pociagnoł.

Cataclism 13-02-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1265788)
Aha, znam juz powod Toxo myslal ze jest to nowy owner wiec mozna payment wymusic Lolz, Stfu.

P.s Przeparaszam Cie ty moj polaczku ty nie jestes taki jak inni Rofl ;(

naucz sie czytac jest napisane ze umiem grac a nie jak ty :>

Falcmoon 13-02-2007 19:43

Umiesz grac. Uhmm a wiesz chociaż co oznacza skrót MMORPG? To, że ktoś jest dobry w pvp i tym podobnych klockach świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest dobry w pvp i tych właśnie klockach :p A gra opiera się jeszcze na innych wartościach. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Oceniasz ludzi mając klapki na oczach.
Takim ja Ty proponuję przenieść się na inny server. Najlepiej Couter-Strike itp...

Cataclism 13-02-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1265907)
Umiesz grac. Uhmm a wiesz chociaż co oznacza skrót MMORPG? To, że ktoś jest dobry w pvp i tym podobnych klockach świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest dobry w pvp i tych właśnie klockach :p A gra opiera się jeszcze na innych wartościach. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Oceniasz ludzi mając klapki na oczach.
Takim ja Ty proponuję przenieść się na inny server. Najlepiej Couter-Strike itp...

ale ty jestes zabawny xD gram w tibie prawie 4 lata i badz pewny ze wszystkiego juz w tibie probowalem :> massively multiplayer online role-playing game masz swoj skrot :>

aragorn uczciwy 13-02-2007 20:31

http://piosenka.o.tibi.patrz.pl/

Haha trza miec nasrane we łbie xD

@Adelao
Smaczne rybki?:P

@Raziel
Mnie mial Kelliko(jakos tak) na 1 szczal z morta;]

Falcmoon 13-02-2007 21:53

Nie chciałem żebyś mi cytował ten skrót tylko pytałem czy wiesz co on oznacza. To "ly" możesz wykreślić. Próbowałeś wszystkiego? A próbowałeś być normalny? Co? Nie słyszę... aaa nikt Ci nie powiedział jak to się robi...;)

Xairax_pl 13-02-2007 21:56

Hehe i co teraz? :D

Boltina89 13-02-2007 21:59

New War

Teraz Albo nigdy...

Szwedzi przesadzili...Owned Parencikos,Skopo de'tag

Join War

Good Luck

aragorn uczciwy 13-02-2007 22:06

Cytuj:

Teraz Albo nigdy...

Szwedzi przesadzili...Owned Parencikos,Skopo de'tag

Join War

Good Luck
Dochodze, zawsze to sie 100~ z sd przyda.

Xairax_pl 13-02-2007 22:15

Rómcio wlasnie przestales byc Polakiem. Enjoy...

Cataclism 13-02-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1266350)

ja tez ja tez XD lul

Iwanek18 13-02-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265882)
naucz sie czytac jest napisane ze umiem grac a nie jak ty :>

chyba to powinna isc tak:
naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty
>.<

Cataclism 13-02-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iwanek18 (Post 1266362)
chyba to powinna isc tak:
naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty
>.<

omg alez ty zabawny xD

Xairax_pl 13-02-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1266359)
ja tez ja tez XD lul

To kim wy jestescie????

Nikim :p

_PiteroS_ 13-02-2007 22:24

mam to miedzi posladkami (|o|) kto i ile gra w tibie,

w rl nie kradne nie bije slabszych ( nawet w pracy) zawsze staram sie all wyjasniac przez rozmowe, ale jesli ktos jest zlodziejem w rl to bedziw w grze, jesli ktos oszujuje to bedzie oszykiwal w grze.
a jesli ktos jest slaby i w rl life inni go gnebia bedzie sie wyzywal na slabszych graczach i to dlatego ze nic nieznaczy w rl, a jak kos smie twoerdzic ze to nieprawda zapraszam do szczecina, chetnie sie z wami zmnierze :) X(

wojna jest dobra dla slabych , jak cie prawa reka bolo a monitor masz juz caly bialy to zmnien zajecie a nie zabijajcie slabszych !!!

Iwanek18 13-02-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1266368)
omg alez ty zabawny xD

ahahahahahaha
wez lamusie xD ktos ci zaufał a ty go w h**a zrobiles i zajebales postac, widac ze mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ;/
i w rl napewno jakims lamusem jestes
i zgadzam sie w 100% z _PiteroS_
>.<

Cataclism 13-02-2007 22:39

prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD

Kenseji 13-02-2007 22:42

Whining.

<za krotkie>

Falcmoon 13-02-2007 22:49

Chce ktoś poznać Cat w rl? Oooo znowu cisza... :) A może ja się przekonam? W końcu może się okazać, że jesteś całkiem przyzwoitym gościem... :baby:

VeE 13-02-2007 22:52

Ludzie sie wyplacili, mieli limit expienia, Hwl wyjebalo w gore z lvlami i zaczeli znowu wojne. Hmm Wniosek taki z tego ze znow w dupe dostaniemy :(

_PiteroS_ 13-02-2007 22:54

cati po pokoledzie dzieci z tokio hotel czyli twardziel z orginalnie podartymi spodniami, pomalowane palce na czarno i wogile on to ZLOOO czyli jak ja to mowie "prawie jak dziecko szatana" a prawie to jednak ....................

DfJ 13-02-2007 23:08

Na Galanie robi się co raz ciekawiej...

sliver 13-02-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1266415)
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD

no, Twojego zycia nikt nie zna ale wydaje mi sie, ze mozna Cie dosc latwo ocenic przez zachowanie nawet nie znajac Cie.
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy.

Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol

Cataclism 13-02-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1266526)
no, Twojego zycia nikt nie zna ale wydaje mi sie, ze mozna Cie dosc latwo ocenic przez zachowanie nawet nie znajac Cie.
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy.

Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol

to tak zwane play for fun xD i tez zacznij tak robic :>

Xsasero 13-02-2007 23:19

Ja tam tylko chce wiedzieć czy to jest war Gildia vs. Gildia czy PL vs. SWE. ? :baby: Bo nie wiem :p

PS. Jak widzie tych stoją w dp to zauważyłem, że wara raczej nie będzie... Np. Ta p**** Boltina juz not online...a tak sie wyzej srał z tym warem... Niech wygra lepszy kraj / lepsza gildia

Pozdro 4 all

Cataclism 13-02-2007 23:20

a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby

Rumcio 13-02-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1266350)

Dlaczego ? Bo jestem przeciw Wam? Zreszta Twoje zdanie sie dla mnie nie liczy :d Kurde cAti chyba tu nas niechca?:(
ps z tym comment zazka to dluga historia....
:P nie napisalem tak jak on to ma....

Cataclism 13-02-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1266562)
Dlaczego ? Bo jestem przeciw Wam? Zreszta Twoje zdanie sie dla mnie nie liczy :d Kurde cAti chyba tu nas niechca?:(
ps z tym comment zazka to dluga historia....
:P nie napisalem tak jak on to ma....

to co spadamy ?:p a oni niech gadaja XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.