![]() |
|
Cytuj:
|
zdziwie Cie , ale przez przypadek mialem pz ponieważ jak mnie goniliscie , to przez przypadek , zaatakowalem Jugge~ , a po 2 wbieglem tam zeby loota rzucic ; o nie zdziwilo Cię że nic w bp nie było ;oo?
|
Cytuj:
po 2 gdzie tam mogłeś loota wyjebać ?! |
Cytuj:
A jak Nexu i Iron zamiast vity jebneli exane pox to tak sie podniecaliscie ze az wam faje wykrecalo wiec prosze cie zamknij pyzde. |
Cytuj:
@Asslicking?? Żal.... Zawsze byłem za Fagiem, ale zaczyna mnie wkuriwać jak pierdolicie o Elomie, a sami lepsi nie jesteście -.- Jak coś Elom odpieroli, to zaraz 10 stron jaki to on idol wszystkich i same pierdolenie.... |
Moze i wlecial w trapa ja tego nie widzialem ale jak narazie chlopaki z Fag-u padaja jak swinie na kazdej opence.
Ja im zycze jak najlepiej ale sami sie nie popisuja umiejetnosciami PvP. |
Zabijacie wszystkich innych tylko nie tych z ktorymi walczycie
|
@slide
Duzo wiem uwierz mi ;> |
Cytuj:
@Hanys777 Zgadzam sie w 100 %. Podniecaja sie 1 fragiem i mysla ze pro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jul 13 2007, 12:34:48 CEST Died at Level 81 by a dragon lord Jul 13 2007, 08:42:35 CEST Died at Level 82 by a frost dragon a co oznaczaja 2 deady jednego dnia? |
@up
Moze zlego hotkeya wcisnal haha @Tomorro(Sarloon madex) Jak nexu, elom i iron sa noobami to ty kim jestes? |
Cytuj:
|
Możliwe, że SS nie ma szans na zwycięstwo. (Przewaga liczebna allianów, a nie PvP)
Lecz, server może niszczyć takimi oto fragami. ;) |
Cytuj:
Lub poprostu pech? |
Cytuj:
Widac ze nigdy nie expiles na dragach. Gruzin zrobil kamikaze na opence xD |
look na ankiete Eldero na tibia.com
|
Oscara za najbardziej pojebany pomysł otrzymuje Eldero Tashfael za post na Tibia.com :D
@ Skywalker Bits 120 lvl GRATZ |
Cytuj:
|
[CHAR]Beru Senwin[/CHAR]
Aug 06 2007, 11:39:02 CEST Killed at Level 127 by [CHAR]Rikser[/CHAR] and by [CHAR]Rafiano[/CHAR] Aug 06 2007, 11:06:08 CEST Died at Level 128 by a dragon lord http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28896 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |
|