Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Trevour 16-07-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robbenek (Post 1553190)
@ No to masz pro evul Pvp Gratz ! :<

Nie mam dobrego pvp. To raczej oni nie potrafia sie zgrać na combo. Bo 2x Exori gran i leże;]

@Edit
21:29 Triondusis Sevon [140]: Good Bye Furora . THis World Forever is my ! BYE ALL PLAYERS . I LOVE YOU IMARGAM <3

No i pogadałem z nim troszke.. to jak zapytałem czy zmienia świat to powiedział "ta, na real świat"

Ja go jednak dobrze bede wspominał bo mimo że był w Vision, to był ziomek z niego ;]

Proszewas 16-07-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1553218)
Nie mam dobrego pvp. To raczej oni nie potrafia sie zgrać na combo. Bo 2x Exori gran i leże;]

@Edit
21:29 Triondusis Sevon [140]: Good Bye Furora . THis World Forever is my ! BYE ALL PLAYERS . I LOVE YOU IMARGAM <3

No i pogadałem z nim troszke.. to jak zapytałem czy zmienia świat to powiedział "ta, na real świat"

Ja go jednak dobrze bede wspominał bo mimo że był w Vision, to był ziomek z niego ;]

tak jak latasz po schodach :<<

o ile pamiętam po banucie byłeś "za" vision a potem... :<<

Trevour 16-07-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proszewas (Post 1553255)
tak jak latasz po schodach :<<

o ile pamiętam po banucie byłeś "za" vision a potem... :<<

Hyhy.. myślisz ownerów ;o grałem do 30lvla, sprzedałem, jakiś nob z Gdańska kupił to konto i grał do 44 i spadł do 37. Później zamówił recka ale confirmation przyszedł do mnie ^^ . Tamten owner był z Gdańska i był za Vision, ja jestem za Duskiness ;]

Gulka 17-07-2007 00:12

Furora offline, pewnie w wielu polskich domu nastala scypa... cale rodziny pala w oknach swieczki aby znow mogli odzyc

iNx 17-07-2007 00:28

Internal error,closing connection.
oFFline?!Hmmm ciekawe na ile ?:baby:
Moze wkoncu naprawia te uciazliwe lagi/kicky/freezy ;X

Trevour 17-07-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iNx (Post 1553482)
Internal error,closing connection.
oFFline?!Hmmm ciekawe na ile ?:baby:
Moze wkoncu naprawia te uciazliwe lagi/kicky/freezy ;X

Oby ^^

3/4 Servów offline.
Może update 8.02 ? Albo właśnie te freezy ;]

iNx 17-07-2007 01:10

furora online~ zobaczymy na jak dlugo -.-

Master of Puppets 17-07-2007 01:18

Zwidek zadzwonil do CIPow zeby wylaczyli serva na czas kiedy on pojdzie jesc paczki zeby nikt nie expil

Sorry za glupi zart, ale tak mnie naszlo zeby to napisac :D:D

FebroV 17-07-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1553621)
Zwidek zadzwonil do CIPow zeby wylaczyli serva na czas kiedy on pojdzie jesc paczki zeby nikt nie expil

Sorry za glupi zart, ale tak mnie naszlo zeby to napisac :D:D

Śmieszne to nie było i troszke nie na czasie bo zwidek to już niepamiętam kiedy ostatni raz lvl wbił:p

btw.
oglądał ktoś advence na tibia.xx.pl?? Myślałem że to żarty a jednak na Antice może być kilka rare itemków:) (2 i 3 screen koleś ma ?Golden Helmet?)

Slovik 17-07-2007 03:42

Przeglądając starsze strony...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1507819)
jak dla mnie po prostu Vision proboje wkręcic spy do Duskiness i tyle ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1507826)
Jak dla mnie to gowno wiesz i probujesz zablysnac glupota =)

Fallathanu - wyszedłeś na tym o wiele gorzej niż on ;) Zawsze na czyjeś pytania kto nie jest związany z Furora odpowiadasz tak jak @up a później wychodzi szydło z worka...

PaweLLo141 17-07-2007 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1553213)
a na tym twoim placyku to chyba srednia wieku 8 latek biorac pod uwage twoje ogarniecie,

sprzedawanie/kupowanie kasy/paccow jest legalne, nie wolno tylko tego reklamowac w grze/tibia.com

~ Wolał bym mieć 8 lat ale misiu drogi byłbym(jestem) bardziej ogarnięty niż ty w wieku 22 lat .. więc mi tu nie jedź ....Bo to nie ja jestem taki głupi żeby w takim wieku nie mieć nic do roboty tylko grać w tibie .. żalowy gość. Nie zajmuj się cudzym życiem tylko weź się za swoje taka jest moja rada.. Lepiej na tym wyjdziesz.. Po forum widać że wszyscy mają tą wadę że patrzą na kogoś a nie na siebie.. Bye misiaczki

edit. a ty smerfie masz chociaż mature ??? a już wiem w zawodówkach nie ma matur :(

Axx 17-07-2007 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zrukkkk (Post 1552623)
PaweLLo141 zamknij sie pedale widac ze lizesz dupe vision albo sam jestes jednym z tych p.a niedorobionych (jesli tak to mi cie zal;/). graja duzo i stoj pysk. sharuja dukpi bo nie umia sami lvlu zrobic..... imargam jest nacpany nawet jesli glowna tibia upadnie to on sie zadowoli otsami.

takze nie odzywaj sie fagasie jak cie nie prosza!!

Mógłbym się dowiedzieć kto ty właściwie jestes ? Podpisujesz się jako członek gildii Final Heaven, jednak mam spore wątpliwości czy w niej jestes, bo my tam nie mamy takich niskich levelii jak ten twój w profilu. Inna sprawa, kultura Polaków, którzy są w tej gildii jest na dość wysokim poziomie, czego zdecydowanie nie możesz powiedzieć o sobie.

Podsumowując, uprzejmie prosze żebys przestal podszywac sie pod moja gildie, gdyż swoimi komentarzami wystawiasz ja na śmieszność :]

Edit. Doczytałem w profilu, że jestes z Kalisza.....Myslalem ze w tym miescie mieszka tylko jeden kretyn (Taggin ), ale widze ze was tam jest wiecej.Pozdro

Misiuuu 17-07-2007 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FebroV (Post 1553649)
btw.
oglądał ktoś advence na tibia.xx.pl?? Myślałem że to żarty a jednak na Antice może być kilka rare itemków:) (2 i 3 screen koleś ma ?Golden Helmet?)

z księżyca spadłeś? :P a antice wszystko jest ;D

Proszewas 17-07-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1553713)
Fallathanu - wyszedłeś na tym o wiele gorzej niż on ;) Zawsze na czyjeś pytania kto nie jest związany z Furora odpowiadasz tak jak @up a później wychodzi szydło z worka...

cały falla~ zresztą on wszystko wie i każdy musi wiedzieć kiedy on pije...

@Axx
zaraz zostaniesz zbluzgany za bluźnierstwo wobec zrukkka

@Smerfuś

a kupowanie charów :<<

@down

ale nie musi tego wiedzieć całe forum jaki jesteś dorosły ;<< dlaczego zakładasz że nie jestem w wojnie :>>

Fallathanu 17-07-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proszewas (Post 1554075)
cały falla~ zresztą on wszystko wie i każdy musi wiedzieć kiedy on pije...

Typowa reakcja 10 latka, podlapie cos raz a pozniej powtarza jak papuga.
Taki Ci zal dupe sciska ze moge sobie pojsc cos wypic ?Tobie pewno mama nie pozwala wiec siedzisz grzecznie przed komputerem ;)
Nie bede z toba dyskutowal, bo trole z forum zawsze wiedza lepiej od ludzi ktorzy sa bezposrednio w wojnie

@Slovik aka Forum troll

Powiedz mi "miszczu" co taki ktos jak Ty ,ktory wszytskiego dowiaduje sie na forum moze wiedziec o tej wojnie ? Kurwa naprawde jak czytam Wasze posty to az smiac mi sie chce, jestescie banda jakis jebnietych 10-12 latkow ktorzy jak widza taifuna albo imargama to maja orgazm i wypisuja swoje madrosci na forum nie majac zielonego pojecia o tym w rzeczywistosci...

Idz teraz pod dp w ab i sluchaj co sie dzieje zebys pozniej mogl tutaj zablysnac intelektem

btw. W srode ide pic !!!! :< Chcecie to wpadajcie na parkowa w Szczecinie, to sie zapoznamy ;) Ciekaw jestem czy w rl tez jestescie takie wyszczekane kozaki

edit: bede tam kolo 21 ^^

DuskinessvsVision 17-07-2007 14:14

@up
Musze sie dowiedzieć gdzie parkowa ^^, bo mieszkam w szczecinie i nie wiem.

Fallathanu 17-07-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1554213)
@up
Musze sie dowiedzieć gdzie parkowa ^^, bo mieszkam w szczecinie i nie wiem.

Centrum, niedaleko Galaxy :>

DuskinessvsVision 17-07-2007 14:40

a to dość blisko mam tylko dość daleko z wiekiem :P a kto jeszcze będzie?(czyt. laen smerfu)

ruts 17-07-2007 15:46

@Fall~

Co do typowej reakcji 10 latka to sam to właśnie robisz.

A mówiąc o ludziach którzy są "bezpośrednio w wojnie" to niby kogo miałeś na myśli, siebie???

Jesteś na tym forum jedyną osobą której posty irytują mnie do tego stopnia że zaczynam pisac takie pierdoły jak teraz.

Pozdro Wodzu i nie kuś losu na tej ulicy ;p

Fallathanu 17-07-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruts (Post 1554368)
@Fall~

Co do typowej reakcji 10 latka to sam to właśnie robisz.

A mówiąc o ludziach którzy są "bezpośrednio w wojnie" to niby kogo miałeś na myśli, siebie???

Jesteś na tym forum jedyną osobą której posty irytują mnie do tego stopnia że zaczynam pisac takie pierdoły jak teraz.

Pozdro Wodzu i nie kuś losu na tej ulicy ;p

No sory zapomnialem ze Ty 9 lv jestes bardziej "bezposrednio w wojnie" ode mnie, masz pewno wjazd na ventrilo duskiness i byles ostatnio na meetingu w Braniewie, tak ?

Takie jestescie kozaki i cwaniaki ze boicie sie nawet ujawnic na forum, ja nie siedze tutaj pod nickiem "Cichy fan duskiness" i mam w opisie "Furora, Gildia: nie powiem" albo inne chujostwo.
Kazdy osobnik z duskiness posiadajacy tutaj konto nie ukrywa tego i aktywnie sie wypowiada(smerfu,orzech,drizer etc), a Vision robi tania propagande podajac sie za biednych mieszkancow furory ktorzy chca aby Duskiness zostalo zmieszane z gownem. Jesli jestescie tacy twardziele to wypowiadajac sie o mojej osobie, podajcie wczesniej swoj nick na furorze albo powiedzcie kim jestescie, bo z ludzmi 'incognito' rozmawiac nie mam zamiaru :)

@DuskinessvsVision
Raczej inne klimaty :) a smerfu nie jest ze Szczecin ^^

btw. ruts powiedz mi co w mojej wypowiedz jest typowe dla 10 latka bo jakos nie potarfie sie tego doczytac :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44.