![]() |
|
uwazam ze zabicie archina mimo ze kupil chara to nie jest ok !! bo jesli ktos cos mowi to powinien slowa dotrzymac !! i nie zwalnia NG z dotrzymywania slwoa bo sa pro i sa swe i "żondz±m" tym serverem !!uwazam ze kazdy " odpowiedzialny " koles czy w rl; czy w tibii powinien slowa dotrzymywac .... i to jest lepsza obsidia ....
|
JeĽdzi Mikołaj po ¶wiecie,
Twój prezent go w dupe gniecie, wyrzucił go gdzie¶ w Bangkoku, chvja dostaniesz w tym roku....... X( A napisałem list do ¦więtego Mikołaja ze potrzebny bardzo Pacc ;( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No to zaczniemy tak. Nie obchodzi mnie i mniemam ze nikogo na tym forum to komu kibicujesz, dla mnie jeste¶ zwykłym ¶mierdzielem który stara sie "wylansowac" tym ze ma w podpisie ze kibucuje ruch'owi chorzów. I jeżeli łaska to to zmień ten podpis. Tak wiem ze robie znakÓw specjalnych typu ±,ę,¶ etc. @Fin'er Yup :) |
Cytuj:
Mniemam ze nie, wiec po co wypowiadasz sie na temat mojego podpisu? nalezy on do mnie i chyba mam prawo tam umiescic co mi sie podoba, niezaleznie czy rozchodzi sie tu o klub czy o co innego... I jezeli laska to daj sobie siana, wolny kraj i robie to na co mam ochote; wkoncu prawa nie lamie? A jak zaczelismy to tak, to jak chcesz skonczyc? |
Cytuj:
Może ustawka 30 na 30 pod Spodkiem? |
Cytuj:
Mozemy w jaki tylko sposob chcesz. BEAT THE BASTARDS BEAT 'EM NOW!!! |
Cytuj:
|
@Dedmit
ale ze sprzetem :D @fin daj mi swoje gg na pw bo stracilem :P a nudzi mi sie w robocie http://img459.imageshack.us/img459/7...ruchjw1.th.gif |
Cytuj:
Bardziej 1-1 wkoncu jak w pysku to i w rekach silny musi byc. Btw. uhy dozwolone ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. do zoabczenia kiedys w [][], moze jutro ? bb bo spam. |
Cytuj:
|
:o moge was dotkn±ć? to sie staje nudne nie wiem po co te idiotyczne
rzeczy na forum piszecie ,żeby podwyższyć sobie samoocene? Jestem taki i taki "rispekt ziom" o ja on to musi być silny chce być taki jak ty!! Macie co¶ do siebie wymieniacie sie telefonami na pw i roztrzygajcie to jak chcecie nie wszyscy chc± czytać jacy jeste¶cie fajni.... |
to juz jest na prawde zalosne umawiac sie na forum na ustawki :DDD, jak nisko da sie jeszcze upasc panowie ?????????????????????????????????????????????<myli on znakow zapytania>
TAG |
Mog± być uhy, sprzęt. Fin'er przyniesie m walle, ja kiełbaski, rozpalimy ognisko. BĘDZIE FUN!
Btw. GO¬DZIKOWA PRZYPOMINA, ŻE NAJLEPSZA ARKA GDYNIA |
Cytuj:
Cytuj:
Przepraszam, nie krzyczcie na mnie :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |
|