Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 06-12-2007 22:29

uwazam ze zabicie archina mimo ze kupil chara to nie jest ok !! bo jesli ktos cos mowi to powinien slowa dotrzymac !! i nie zwalnia NG z dotrzymywania slwoa bo sa pro i sa swe i "żondz±m" tym serverem !!uwazam ze kazdy " odpowiedzialny " koles czy w rl; czy w tibii powinien slowa dotrzymywac .... i to jest lepsza obsidia ....

bencio 07-12-2007 00:12

JeĽdzi Mikołaj po wiecie,
Twój prezent go w dupe gniecie,
wyrzucił go gdzie w Bangkoku,
chvja dostaniesz w tym roku....... X(

A napisałem list do ¦więtego Mikołaja ze potrzebny bardzo Pacc ;(

Pershing 07-12-2007 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Pussy (Post 1780044)
Może angielskiego dobrze nie znam, ale jestem POLAKIEM i POLSKI znam dobrze :)) A Tobie przydadz± się korepetycje. To tyle!

lol ,mi tze zdarzy sei czasme poprzkrecac lietry i wszycsy rozuimeja

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Pussy (Post 1780044)

Btw. Co do Twojej rodziny, to trudno na nich nie wjechać patrz±c na Ciebie. Kto¶ Cię zrobił. Chyba że... 2 ojców :) Jak maj± na imię? Jak i Marian? xD

eee to mialo byc smieszne ?

Yaugardo 07-12-2007 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1779949)
A jesli nie ? ju keal mi in ri'al ? :baby:

I nie Siva tylko Siya synku...

Edit: .

No to zaczniemy tak. Nie obchodzi mnie i mniemam ze nikogo na tym forum to komu kibicujesz, dla mnie jeste¶ zwykłym ¶mierdzielem który stara sie "wylansowac" tym ze ma w podpisie ze kibucuje ruch'owi chorzów. I jeżeli łaska to to zmień ten podpis.

Tak wiem ze robie znakÓw specjalnych typu ±,ę,¶ etc.

@Fin'er
Yup :)

FoRa1 07-12-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1780988)
No to zaczniemy tak. Nie obchodzi mnie i mniemam ze nikogo na tym forum to komu kibicujesz, dla mnie jeste¶ zwykłym ¶mierdzielem który stara sie "wylansowac" tym ze ma w podpisie ze kibucuje ruch'owi chorzów. I jeżeli łaska to to zmień ten podpis.

Tak wiem ze robie znakÓw specjalnych typu ±,ę,¶ etc.

@Fin'er
Yup :)

A czy kogokolwiek na tym forum interesuje to, ze nie kibicujesz Ruch'owi Chorzów tylko innemu klubowi takiemu jak pedalski gks ?
Mniemam ze nie, wiec po co wypowiadasz sie na temat mojego podpisu? nalezy on do mnie i chyba mam prawo tam umiescic co mi sie podoba, niezaleznie czy rozchodzi sie tu o klub czy o co innego...
I jezeli laska to daj sobie siana, wolny kraj i robie to na co mam ochote; wkoncu prawa nie lamie?

A jak zaczelismy to tak, to jak chcesz skonczyc?

Dedalek 07-12-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1781076)
A czy kogokolwiek na tym forum interesuje to, ze nie kibicujesz Ruch'owi Chorzów tylko innemu klubowi takiemu jak pedalski gks ?
Mniemam ze nie, wiec po co wypowiadasz sie na temat mojego podpisu? nalezy on do mnie i chyba mam prawo tam umiescic co mi sie podoba, niezaleznie czy rozchodzi sie tu o klub czy o co innego...
I jezeli laska to daj sobie siana, wolny kraj i robie to na co mam ochote; wkoncu prawa nie lamie?

Może ustawka 30 na 30 pod Spodkiem?

Yaugardo 07-12-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1781076)

Mozemy w jaki tylko sposob chcesz.

BEAT THE BASTARDS BEAT 'EM NOW!!!

Fin'er 07-12-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 1781081)

Ja mogę być mułem i przynie¶ć magic walls, żeby przyblokować gapiów.

Yaugardo 07-12-2007 13:18

@Dedmit

ale ze sprzetem :D

@fin

daj mi swoje gg na pw bo stracilem :P a nudzi mi sie w robocie

http://img459.imageshack.us/img459/7...ruchjw1.th.gif

FoRa1 07-12-2007 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 1781081)

Haha :]
Bardziej 1-1 wkoncu jak w pysku to i w rekach silny musi byc.

Btw. uhy dozwolone ?

Yaugardo 07-12-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1781097)
Haha :]
Bardziej 1-1 wkoncu jak w pysku to i w rekach silny musi byc.

Btw. uhy dozwolone ?

:D ze sprzetem?

FoRa1 07-12-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1781096)
@Dedmit

ale ze sprzetem :D

@fin

daj mi swoje gg na pw bo stracilem :P a nudzi mi sie w robocie

http://img459.imageshack.us/img459/7...ruchjw1.th.gif

wow ! zaimponowales mi !

Yaugardo 07-12-2007 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1781101)
wow ! zaimponowales mi !

=* nie chce mi sie tutaj pisac na ten temat nie od tego to forum... w kazymr razie nie bede tutaj pisal ze smierdzielem elo

FoRa1 07-12-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1781102)
=* nie chce mi sie tutaj pisac na ten temat nie od tego to forum... w kazymr razie nie bede tutaj pisal ze smierdzielem elo

Tez Cie lubie :) i jesli mozesz nie obrazaj mnie nic nie wiedzac o mnie to tylko tak na marginesie :D

btw. do zoabczenia kiedys w [][], moze jutro ?

bb bo spam.

Yaugardo 07-12-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1781103)
Tez Cie lubie :) i jesli mozesz nie obrazaj mnie nic nie wiedzac o mnie to tylko tak na marginesie :D

btw. do zoabczenia kiedys w [][], moze jutro ?

A bede a bede zebys wiedzial :)

Nirvy 07-12-2007 18:27

:o moge was dotkn±ć? to sie staje nudne nie wiem po co te idiotyczne
rzeczy na forum piszecie ,żeby podwyższyć sobie samoocene? Jestem taki i taki "rispekt ziom" o ja on to musi być silny chce być taki jak ty!!

Macie co¶ do siebie wymieniacie sie telefonami na pw i roztrzygajcie to jak chcecie nie wszyscy chc± czytać jacy jeste¶cie fajni....

Myllion 07-12-2007 20:18

to juz jest na prawde zalosne umawiac sie na forum na ustawki :DDD, jak nisko da sie jeszcze upasc panowie ?????????????????????????????????????????????<myli on znakow zapytania>

TAG

Dedalek 07-12-2007 23:36

Mog± być uhy, sprzęt. Fin'er przyniesie m walle, ja kiełbaski, rozpalimy ognisko. BĘDZIE FUN!

Btw. GO¬DZIKOWA PRZYPOMINA, ŻE NAJLEPSZA ARKA GDYNIA

FoRa1 07-12-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myllion (Post 1781729)
to juz jest na prawde zalosne umawiac sie na forum na ustawki :DDD, jak nisko da sie jeszcze upasc panowie ?????????????????????????????????????????????<myli on znakow zapytania>

TAG

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy (Post 1781519)
:o moge was dotkn±ć? to sie staje nudne nie wiem po co te idiotyczne
rzeczy na forum piszecie ,żeby podwyższyć sobie samoocene? Jestem taki i taki "rispekt ziom" o ja on to musi być silny chce być taki jak ty!!

Macie co¶ do siebie wymieniacie sie telefonami na pw i roztrzygajcie to jak chcecie nie wszyscy chc± czytać jacy jeste¶cie fajni....

Przepraszam, nie krzyczcie na mnie :(

Epi- 07-12-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 1782074)
Mog± być uhy, sprzęt. Fin'er przyniesie m walle, ja kiełbaski, rozpalimy ognisko. BĘDZIE FUN!

Btw. GO¬DZIKOWA PRZYPOMINA, ŻE NAJLEPSZA ARKA GDYNIA

http://www.funnypicturespace.com/fun...s/funnypic.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24.