Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

IridiaCarlinPk 13-11-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1742692)
17:35 Draconiac [127]: pozdro dla bongo team

i deleted;]

nasz czlowiek go wyeliminowal kolejny frag dla bongo ale juz nie zdazy sie zemscic:* w sobote piwo masz:***
jakby ktos nie znal reasony why deleted to mial na imie Pasha wiec za imie;/

berger 13-11-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1743691)
nasz czlowiek go wyeliminowal kolejny frag dla bongo ale juz nie zdazy sie zemscic:* w sobote piwo masz:***

Watpie by to bylo glownie dzieki wam :P

Chealino a Invincible... Troche to bylo do przewidzenia... Zobaczymy jak teraz wojna bedzie sie toczyc. Pwododzenia dla Prolakow _/

IridiaCarlinPk 13-11-2007 17:01

double
btw zle ze watpisz

Rosjaninn 13-11-2007 17:14

poprostu kto ma wiedziec to wie jak to bylo i nie chwalmy sie tym bo zaraz niedpowiedni ludzie beda sie spuszczac nad tym.

Olorion. 13-11-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1743638)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1900350

Ooh she wants it, ooh she wants it..

Nie kozacz gnojku bo dostaniesz kika z arc

eeetanz 13-11-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1743897)
Nie kozacz gnojku bo dostaniesz kika z arc

ej nie pls

berger 13-11-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1743720)
double
btw zle ze watpisz

Nie bongosi tylko to zrobila podobno 1 osoba, od was.
Jesli to prawda, a histroia udala sie ta dzieki innemu serwerowi ;)

Lothy 13-11-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1743691)

on mowil ze nasz czlowiek, a nie bongosi, nie?
Anyway, gratz dla naszego czlowieka
:cup:

Olorion. 13-11-2007 20:13

Moderators: 16
Excaliber, Nathyn, Bajexe, Vidofner, BlueXiphoid, Argonian, Maru, Daradus, Olorion, Lord Quickill, Timmeh, Dark-hitman, Dezuk, Summ Vitae, Hell Viper, Kaaskop

Graty na prw albo w tym temacie dla nowego moderatora tibii.de :)

mastertomasz 13-11-2007 20:20

o Ty chujQ wanna be =.=

Neztas 13-11-2007 20:49

ale mialem przygode dzis nieuwierzycie poszedlem na łudke rzeby poplynonc do venore, muwie tam normalnie hi venore yes no i jestem w veno patrze a tu stoi miliwin outfity sobie przemienia mysle se niezla zabawa na dlugie jesienne wieczory chociarz morze i zimowe bo snieg padal ostatnio, no niewazne no i muwie zagadam morze i mnie polubi zawsze to milo odezwac sie do kogos jak sie kogos widzi muwie ze ma niezly outfit to on odpowiedzial rze w jakim ubiorze ma mnie zabic muwie rze obojentnie rze wogule wszystkie ma ladne to on mi muwi rze blendy w pisowni robie i rze mnie mama nie kocha i wogule takie tam brzydkie rzeczy zamknolem oczy rzeby jurz nie czytac muwie mu rze mama mnie kocha a on wogule pisal takie jusz wtedy brzydkie rzeczy rze naprawde nie moglem wytrzymac to powiedzialem mu rzeby nie zachowywal sie tak niegrzecznie to on rze to lubi nie wiem jak tak morzna przeciez jestem :flaga_pl: tak jak i on jest :flaga_pl: nie wiem co o tym sondzic a co wy myslicie??? pozdrawiam kralet i gratlujacje dla ollorjon

berger 13-11-2007 21:04

Neztasku nie buj siem. On krzywdy nie zrobi ci. Bo jak strzeli Esde ty zdonrzysz dac loga.

Neztas 13-11-2007 21:13

niezly rzart poziomu feawa widac swuj swego pozna eheh

berger 13-11-2007 21:18

@Neztas - Dziekuje jak chcesz moge i jakis zart na twoj poziom wkleic... Ale niestety , jest pozno i zimno ,a co za tym idzie w piaskownicy dzieci nie ma. Wiec nie podslucham o czym zartuja i ci nie wkleje :(

Chea wrocil i juz invinc. Zastanawia mnie czy teraz zacznie sie cos dziac czy nadal partyzantka raz na miesiac :|

Ktos moze wie co sie dzialo ciekawego? bo ostatnio jakos nie na czasie jestem :)

Ktos_na_Iridi 13-11-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1744186)
ale mialem przygode dzis nieuwierzycie poszedlem na łudke rzeby poplynonc do venore, muwie tam normalnie hi venore yes no i jestem w veno patrze a tu stoi miliwin outfity sobie przemienia mysle se niezla zabawa na dlugie jesienne wieczory chociarz morze i zimowe bo snieg padal ostatnio, no niewazne no i muwie zagadam morze i mnie polubi zawsze to milo odezwac sie do kogos jak sie kogos widzi muwie ze ma niezly outfit to on odpowiedzial rze w jakim ubiorze ma mnie zabic muwie rze obojentnie rze wogule wszystkie ma ladne to on mi muwi rze blendy w pisowni robie i rze mnie mama nie kocha i wogule takie tam brzydkie rzeczy zamknolem oczy rzeby jurz nie czytac muwie mu rze mama mnie kocha a on wogule pisal takie jusz wtedy brzydkie rzeczy rze naprawde nie moglem wytrzymac to powiedzialem mu rzeby nie zachowywal sie tak niegrzecznie to on rze to lubi nie wiem jak tak morzna przeciez jestem :flaga_pl: tak jak i on jest :flaga_pl: nie wiem co o tym sondzic a co wy myslicie??? pozdrawiam kralet i gratlujacje dla ollorjon

Wg mnie twoja wypowiedz wskazuje ze masz 13 lat.To myśle.

Olorion. 13-11-2007 21:50

dzienki za graty, przysiengam rze bende dobrym moderatorem dla tibiczykuw odwiedzajoncych tibia.de :)

Rosjaninn 13-11-2007 21:51

A ja juz jestem w pelni uzbrojony na wojne,mam pare uhow i pol bp Sd czekam na was na fibuli..

Soul-Vartyx 13-11-2007 23:44

Hail Bongo _/
Nov 13 2007, 22:00:28 CET Killed at Level 81 by Anaker Darkness
and by Spinacz Pan
Nov 13 2007, 21:38:00 CET Killed at Level 80 by Niszczyciel czerwonych
and by Spinacz Pan

Massterralph 14-11-2007 00:19

Wielkie GZ dla Wodnego. Dopiero co wbil nowym charem a juz 2 fragi!! :)

wan zen 14-11-2007 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1744186)

Ja sondze rze ten miliwin to bardzo nie dobry pan. jak on mugł tak do ciebie muwić ja nie wiem normalnie przeciez jestes :flaga_pl: ja do drugiego :flaga_pl: bym nigdy tak nie powiedział

Pozdro dla wogule wszystkich

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20.