![]() |
|
Przecież to jest niemożliwe.
@up Nie dość, że khazul grał youenem, a nie pogromcą smokuw, to jeszcze solo frag i to na orzechu. Oj słoneczko polsatu zaświeciło nad tobą karolku. Zabierzcie passy orzechowi, bo on kaleczy tą grę. |
Cytuj:
najwieksze pośmiewisko tibi ever |
@pare up
heh no po tym wszytkim orzecha i youena mozna wsadzic do jednego wora... ale bez jaj w swoim zyciu tibijskim widzialem nie raz zmiany ownerow na 180+ ale nigdy zeby taki lvl i takiego chara tak zjebac w tak idiotyczny sposob... pzdr |
co to za idiota gra taifunem....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Youen Ty elo pro mastahu tak ownujesz ze fragów sie nie moge doliczyc ;p dziwne ze jeszcze rsa nie masz 8o
Btw gz fraga :D |
@Khazul
Masz moze film? |
Nie no niby powinnem miec to w dupie ale jak patrze ile ja mam kk expa a ile on tak na prozno traci to az zalll...
Wez kup sobie 250 eka a nie msa lolq.. Albo idz na pierdolonego otsa i pocwicz troche... |
http://www.youtube.com/watch?v=SBIakVm8BdQ
Musiałem to wkleić. Bo się wzruszyłem. Chlip... Epicka opowieść o miłości i walce, o ludzkiej determinacji w dążeniu do zamierzonego celu i poświęceniu. Opowieść, o naszych wewnętrznych rozterkach i dramatach, które codziennie mają miejsce w naszym życiu. Opowieść o człowieku wielkiego serca... |
Cytuj:
Cudowna historia, lepsze niz brazylijski melodramat.;( |
Zastanawiam sie, jak sie musiał czyć Orzech, a jak nie on to ten ktory zrobił tego exita, jeżeli go w ogole zrobił i tak to wyglądało, gdy po zalogowaniu ujrzał tample.
@QuanChi Bez kitu, a to wszystko przedstawione w Tibii ;o |
Jak myslicie kto pierwszy wbije 200 Pastuch , Katrila czy Taifun?
|
Hahaha ! Ja wiem! Orzech ma PLAN ! Chce mieć najbarwniejszą listę dedów na Furorze :D
|
@up
najbarwniejsza? @QuanChi Filmik genialny :D :D |
Cytuj:
ktoś ma bujną :P |
on nie dal zadnego exita omfg
|
A dlaczego to szanowny pan Orzech sie na forum nie pojawia, takto siedział na nim 24/24 h. A teraz ni widu, ni słychu ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |
|