![]() |
Cytuj:
Oj brakuje mi tych starych czasow..... Czlowiek biegal knightem, mial 16-17 lat i nie wiedzial co jest piec. Teraz wszyscy juz tej gry odeszli, a wiele bym dal zeby jeszcze raz zagrac ze stara ekipa : ] |
Cytuj:
Szczególnie chyba ze mną co ;] Zaczynaliśmy razem tutaj przygodę w 2003 roku. Kiedy siętreniło na rotach i dwarfach po 3 miesiące ręcznie 15h na dzień. Była mega wciągająca gra. Pierwszy pacc co ci załatwiłem od tego amerykańca z trade federation.... to były czasy... Bapupa i te Cipy z Del'toro hahahaha. Pozdr Sir Tigerheart |
fak brakuje mi starych czasów na Isarze. aż zacząłbym grać znowu
|
Też bym pograł , ale isara to server wymrały , teraz gram na aurora 1000ppl a na isarze 200 tragiczny resp a na aurora elegancki , także nie widze sensu.
Trzymać fason. Niby Kozak / Mierciu / Fetabu |
Też żeś temat odkopał :D. Ja na lunarze siedze.
|
Siemano :D Kurde dawno tu nie bylem... :D szkoda ze zapomnialem pasy do starego konta ;/
Moze mnie ktos pamieta, guziczka to sam pamietam :D Mam takie pytanko, niema ktos konta na nebuli? niegralem z 4lata w tibie (po sprzedaniu mojego 122ek na nerance z full barbem,wizardem i w uj skinami i eq + kasa warta 3kk za 25zl xDD) No ale teraz w uj kumpli gra i czasami bym sobie pyknal z nimi :) |
Siemaaaaaaaaaaaaa ludzie : ) !
|
Czesc, haha
|
Widze, ze Isara juz dawno zdechla. Ciekawe kiedy ta gra padnie : D
|
stara gra, starsi ludzie ;d Szkoda że ta "czas" tej gry przeszedł.
|
Jakby ktoś wpadł na genialny pomysł żeby się najebać albo spalić starą ekipą z Isary jak kiedyś to pisać :3 . [email protected] albo priva tu, wchodzę co jakiś czas :D (nie gram już)
|
;o ktoś w to gra jeszcze? :confused:
|
Chyba już nikt i pomyśleć, że 10 lat temu tyle ludzi w to grało, a teraz to już nikogo nie ma
|
Witam wszystkich serdecznie. Niedługo mają powstać servery Retro PvP i ktoś na forum Isary założył temat by zacząć tam grę starą ekipą. To jedna sprawa, a druga, teraz (w sobotę) już powstaje OriginalTibia 8.0 www.originaltibia.com/s2 i prawdopodobne, że tam wylądujemy ekipą z Isary, także zapraszam :)
|
Forum umarło i nie żyje : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |