Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Elesar Inferno 16-06-2009 02:27

Opi i Digeff? chybas sie kurwa z choinki urwal?///////

Elesar Inferno 16-06-2009 02:28

ile jeszcze macie kasy lewt? chyba ni za dyzu??

Serowel 16-06-2009 08:46

Cytuj:

Wydaje mi się że co najmniej połowa będzie mieć więcej kasy od Ciebie, no chyba że masz mniej niż 300k to 95% :)

J.Rabbit 16-06-2009 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2569257)

jakies 9kk left daje rade :D. Jak zejde ponizej 5 to zaczne botowac.

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2569255)
10?

Katrila, Klosu, Gremar, Olaf, Kolek, Czipsu, Zwidek, Nikke, Bsp, Diabllord, Opi, Digeff, Ali mam wymieniac wiecej? Kilka osób z Aldory, na pewno o kimś zapomniałem jeszcze z Furory..

Ty, ale Olaf i Kiju mają swoje własne chary. Nikke i BSP nie są z Furory.
:)

xBardolekx 16-06-2009 10:31

a katrila jak sami zauważyliście jest retired i nawet do nas na venta nie wchodzi ;d więc >fail< a czipsu benek też ma własnego chara ;d

edit
a ali to jest mekkron miszcze moje ;d

J.Rabbit 16-06-2009 10:33

ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.

edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano

xBardolekx 16-06-2009 10:39

gedd ma konto ale nie miał chara już długo, norf? hahahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahaha no comment, jibav? nie znam, spaaw? toż to olaf który ma chara więc fail ;d, imargama nie widizałem na vencie od dwóch wojen wstecz, hasek yubov to samo, dwa diabllordy są ale raczej tylko 1 graa. jak ali nie jest mekkronem to jacek nie jest mudry morem lol ;x

J.Rabbit 16-06-2009 10:47

tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)

Jezior666 16-06-2009 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2569348)
ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.

edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano

od kiedy? od kiedy twoja stara cie urodzila

Toiowo 16-06-2009 11:34

Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha

btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....

Majsterdejvis92 16-06-2009 11:49

Ale wiecie co wam powiem ciekawego Kura jednak nie da rady uwlonic sie od tej gry i dalej musi w nia grać wiec jeszcze nie raz odwiedze kanaly i gremba siedzacego w nich ;] .
Apropo moich 2 zgonow w dzien to poprostu ludzie czekali na furore nic wiecej na ten temat sie nie wypowiem ;p bylo minelo i tak poszedl by sie j... Majster ;]

xBardolekx 16-06-2009 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2569362)
tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)

kłosu i norf? spadłeś z drzewa czy jaki chuj? wadeem grał tylko klocu. danką ogarniał kolek? hę? keephem nie wiem kto grał ale misiek grał ernestem jeśli już.

Maax'ior 16-06-2009 12:14

Z tego można wywnioskować, że większość charów z Flow była sharowana.

Yanne 16-06-2009 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maax'ior (Post 2569411)

no i co z tego-.-, wszyscy sharują konta, ja sharuje tez!:P ale fakt faktem... na aurea bez liderów wyjdą się bić na morganie zalogują pójdą na boat i się kończy wszystko... : )

meravi 16-06-2009 12:35

Cytuj:

bystry jestes... a grasz w takie gry, ogarnij sie...

Arav_ras 16-06-2009 12:54

Cytuj:

Niestety tak,bo gdyby nie to ludzie musieliby siedziec po 15h w tym syfie tak jak ty teraz.

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toiowo (Post 2569391)
Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha

btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...

Arav_ras 16-06-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2569469)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2568425)
zabiłem tam więcej osób, niż ty ciepłych obiadów w domu miałeś.

I jak tam, wypucowałeś sobie już rurę w kanale?

Człowieku,ogarnij się...

Yanne 16-06-2009 14:35

rosi wraz z dolaczeniem do flow updatował sobie bluzgatora na tibia.pl xDd
Lolajnosc flow nie zna granic
huo yuandia 2x ani razu flow nie wpadlo a duuuzo was bylo : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.