![]() |
|
Cytuj:
@Chesterka: Jakim cudem on w tym stroju przypomina skinead'a? @edit: @down: Bo interpretujesz słowo "obiekt" jako powiązanie tylko z "przedmiotem". Kiedy czemuś/komuś robione jest zdjęcie automatycznie staje się jego "obiektem" prawda? Można też nazwać "przedmiotem" zdjęcia, ale w takim razie powiedzieć tak o osobie, która jest na zdjęciu już rzeczywiście mogłoby być nietaktowne i to nie tylko wobec kobiety. I nie chodzi o kobietę, która jest "przedmiotem" tutaj tylko o "kobietę, której zrobiono zdjęcie". |
Cytuj:
|
@Glamri
Jak ktoś chce się czepić to i tak się czepi = ) |
Cytuj:
@Mad-Sin Nie podobaja mi sie biale sznurowki, bo watpie, ze nosisz je przypadkowo... |
Pozwolę sobie na osobistą refleksję... Wszyscy jesteście brzydcy jak odbyt nietoperza. ; *
MI TU !!11 >Caer Jakoś bardziej "nietoperzowe" mi pasuje ; > |
Nietoperze odbyty są seksi obiektami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Gon sie x2, tak jestem sFRuSssToRanAa i RoScHoFfa TrzynastkAa. Ochhh gowno mnie w sumie obchodzi co o mnie myslisz ; < to tylko forum, jak setki innych... 2. Nie wiem jakim cudem, widocznie jakims... 3. No i fajnie, wszyscy sie cieszymy \m/ tym akcentem zakoncze ta idiotyczna "wymiane zdan" znajac zycie i tak znajdziesz mnostwo moich wypowiedzi do ktorych sie czepisz ; ] |
Biedny Glamri czepiają się go o pierdoły, a on to bierze do siebie :D
Raul: rotfl xD To ja pogodzę wszystkich i powiem, że wszystkie panie biorące udział w tym sporze mi się nie podobają bo to gówniary ;) ps. Ciekawe, kto pierwszy na mnie najedzie xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
A te "gówniary" to dla zmyły, nie? ;) |
Cytuj:
Mam tylko nadzieje, ze to nie o mnie ;>? Ja sie nie klocilam tam z nikim ;P. A tak wogole... To mnie Glamri nazwal obiektem i to ja powinnam czuc sie urazona. Lecz tak nie jest. Dlaczego? Gdyz jestem pewna, ze nie chcial mnie ani urazic, ani przyrownac do przemiotu. Gdyby byl to ktos inny - to moze bym to skomentowala.. Moze, gdyz wszystko zalezy od kontekstu. Nie chce nikogo urazic, lecz nie porzebuje adwokata i umiem bronic sie sama ;). Skoro nie wjechalam na niego za ten tekst to jest wszystko ok. Koniec dyskusji. |
Najlepiej będzie jeżeli każda z Pań pokaże swoją fotkę w stroju kąpielowym, bądź topless. Wtedy będzie można rozstrzygnąć. [pytanie tylko co :p]
A tak powaznie: czasami pojawiają się żarty które nazywają różne osoby "obiektami" i nie widzę tutaj niczego złego. Dla mnie takie określenie jeżeli coś miało formę żartu nie ma ANI TROCHę kontekstu pejoratywnego. Więc może po prostu dać sobie spokój aniżeli robić z igły widły...? |
Gewof: Gdzie ty kierujesz swój wzrok, zboczuchu?
|
Cytuj:
|
@spider
Czyżby stereotypy? Jeśli myślisz, że ja nazi czy cuś to się pomyliłeś... i to grubo. |
Cytuj:
Tobie nie kazal pokazywac piersi, tylko stanik! Zboczeniec, zboczeniec! |
Cytuj:
no ale patrz jak napisze, zeby unral stanik to wszyscy pomysla ze lubie zabawki sado maso, przebieranki, odiez z lateksu itd ; | |
Mi mówią, że jestem dziwny, ale do jasnej ciasnej, wy to jesteście posrani. (Posranymi obiektami jak kto woli)
A Mad-Sin jest $w33t. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |
|