Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Glamri 24-05-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1446946)
@Glamri
Hm.. Jakby to ladnie ujac...
Udajesz ze traktujesz tak kobiety jak Chesterkaa napisala ^^. Gdyz jestes zawsze bardzo mily i grzeczny ;)

Ok ok... Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że ja niczego nie udawałem bowiem nie wiem jakim cudem ona po mojej wypowiedzi wywnioskowała, że traktuję kobiety przedmiotowo. Jak traktuję kobiety sama dobrze wiesz, a bynajmniej po tamtych moich słowach ciężko było wyciągnąć taki wniosek jaki to wyciągnęła Chesterka. Ale cóż, to pewnie tylko taka nadinterpretacja takiej "szalo0o0nej i koffanej 13-tki!". Po prostu stwierdziłem fakt, że jesteś ładniejsza.

@Chesterka:
Jakim cudem on w tym stroju przypomina skinead'a?

@edit:
@down:
Bo interpretujesz słowo "obiekt" jako powiązanie tylko z "przedmiotem". Kiedy czemuś/komuś robione jest zdjęcie automatycznie staje się jego "obiektem" prawda? Można też nazwać "przedmiotem" zdjęcia, ale w takim razie powiedzieć tak o osobie, która jest na zdjęciu już rzeczywiście mogłoby być nietaktowne i to nie tylko wobec kobiety. I nie chodzi o kobietę, która jest "przedmiotem" tutaj tylko o "kobietę, której zrobiono zdjęcie".

Raul 24-05-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1445823)
Sam obiekt zdjęcia jest śliczny.

Nazwałeś kobietę obiektem. Przyznam, że jestem bynajmniej zbulwersowany.

ripper 24-05-2007 17:50

@Glamri
Jak ktoś chce się czepić to i tak się czepi = )

spider-bialystok 24-05-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1447344)
@Chesterka:

A kogo niby przypomina jak nie skinheada? Przeciez od razu rzucaja sie w oczy szelki...

@Mad-Sin
Nie podobaja mi sie biale sznurowki, bo watpie, ze nosisz je przypadkowo...

Bastash 24-05-2007 23:33

Pozwolę sobie na osobistą refleksję... Wszyscy jesteście brzydcy jak odbyt nietoperza. ; *

MI TU !!11

>Caer
Jakoś bardziej "nietoperzowe" mi pasuje ; >

Caer 24-05-2007 23:46

Nietoperze odbyty są seksi obiektami.

Exodus 24-05-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1447204)
@ Mad-Sin

przypomniasz mi troche Skinhead xd

a mi klauna xd

Chesterkaa 25-05-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1447344)
Ok ok... Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że ja niczego nie udawałem bowiem nie wiem jakim cudem ona po mojej wypowiedzi wywnioskowała, że traktuję kobiety przedmiotowo. Jak traktuję kobiety sama dobrze wiesz, a bynajmniej po tamtych moich słowach ciężko było wyciągnąć taki wniosek jaki to wyciągnęła Chesterka. Ale cóż, to pewnie tylko taka nadinterpretacja takiej "szalo0o0nej i koffanej 13-tki!". Po prostu stwierdziłem fakt, że jesteś ładniejsza.

@Chesterka:

@edit:
@down:
Bo interpretujesz słowo "obiekt" jako powiązanie tylko z "przedmiotem". Kiedy czemuś/komuś robione jest zdjęcie automatycznie staje się jego "obiektem" prawda? Można też nazwać "przedmiotem" zdjęcia, ale w takim razie powiedzieć tak o osobie, która jest na zdjęciu już rzeczywiście mogłoby być nietaktowne i to nie tylko wobec kobiety. I nie chodzi o kobietę, która jest "przedmiotem" tutaj tylko o "kobietę, której zrobiono zdjęcie".

1. Gon sie x2, tak jestem sFRuSssToRanAa i RoScHoFfa TrzynastkAa. Ochhh gowno mnie w sumie obchodzi co o mnie myslisz ; < to tylko forum, jak setki innych...
2. Nie wiem jakim cudem, widocznie jakims...
3. No i fajnie, wszyscy sie cieszymy \m/

tym akcentem zakoncze ta idiotyczna "wymiane zdan"

znajac zycie i tak znajdziesz mnostwo moich wypowiedzi do ktorych sie czepisz ; ]

Dr. Omader 25-05-2007 10:31

Biedny Glamri czepiają się go o pierdoły, a on to bierze do siebie :D

Raul: rotfl xD

To ja pogodzę wszystkich i powiem, że wszystkie panie biorące udział w tym sporze mi się nie podobają bo to gówniary ;)

ps. Ciekawe, kto pierwszy na mnie najedzie xD

Arrivald 25-05-2007 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 1448623)

To ja pogodzę wszystkich i powiem, że wszystkie panie biorące udział w tym sporze mi się nie podobają bo to gówniary ;)

ps. Ciekawe, kto pierwszy na mnie najedzie xD

Rotflmaotsetung! :D

Bastash 25-05-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 1448623)

"(...), bo każdy szanujący się pedofil gustuje w przedziale wiekowym <13" ; >

A te "gówniary" to dla zmyły, nie? ;)

Slythia 25-05-2007 13:09

Cytuj:

Biedny Glamri czepiają się go o pierdoły, a on to bierze do siebie

Raul: rotfl xD

To ja pogodzę wszystkich i powiem, że wszystkie panie biorące udział w tym sporze mi się nie podobają bo to gówniary
On jest niewinny tutaj akurat ;)

Mam tylko nadzieje, ze to nie o mnie ;>? Ja sie nie klocilam tam z nikim ;P.

A tak wogole... To mnie Glamri nazwal obiektem i to ja powinnam czuc sie urazona. Lecz tak nie jest. Dlaczego? Gdyz jestem pewna, ze nie chcial mnie ani urazic, ani przyrownac do przemiotu. Gdyby byl to ktos inny - to moze bym to skomentowala.. Moze, gdyz wszystko zalezy od kontekstu. Nie chce nikogo urazic, lecz nie porzebuje adwokata i umiem bronic sie sama ;). Skoro nie wjechalam na niego za ten tekst to jest wszystko ok. Koniec dyskusji.

Luthi 25-05-2007 15:11

Najlepiej będzie jeżeli każda z Pań pokaże swoją fotkę w stroju kąpielowym, bądź topless. Wtedy będzie można rozstrzygnąć. [pytanie tylko co :p]

A tak powaznie: czasami pojawiają się żarty które nazywają różne osoby "obiektami" i nie widzę tutaj niczego złego. Dla mnie takie określenie jeżeli coś miało formę żartu nie ma ANI TROCHę kontekstu pejoratywnego. Więc może po prostu dać sobie spokój aniżeli robić z igły widły...?

Hieyan 25-05-2007 18:15

Gewof: Gdzie ty kierujesz swój wzrok, zboczuchu?

Chesterkaa 25-05-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi (Post 1448844)
Najlepiej będzie jeżeli każda z Pań pokaże swoją fotkę w stroju kąpielowym, bądź topless. Wtedy będzie można rozstrzygnąć. [pytanie tylko co :p]
?

pokaz mi swoja klate to pomysle :F

Mad-Sin 25-05-2007 19:08

@spider

Czyżby stereotypy? Jeśli myślisz, że ja nazi czy cuś to się pomyliłeś... i to grubo.

Ashlon 25-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1449274)
pokaz mi swoja klate to pomysle :F

Tobie nie kazal pokazywac piersi, tylko stanik! Zboczeniec, zboczeniec!

Chesterkaa 25-05-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 1449429)
Tobie nie kazal pokazywac piersi, tylko stanik! Zboczeniec, zboczeniec!

no ale patrz jak napisze, zeby unral stanik to wszyscy pomysla ze lubie zabawki sado maso, przebieranki, odiez z lateksu itd ; |

Kulikos 25-05-2007 23:13

Mi mówią, że jestem dziwny, ale do jasnej ciasnej, wy to jesteście posrani. (Posranymi obiektami jak kto woli)
A Mad-Sin jest $w33t.

Bastash 26-05-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1449461)
no ale patrz jak napisze, zeby unral stanik to wszyscy pomysla ze lubie zabawki sado maso, przebieranki, odiez z lateksu itd ; |

Ja lubię takie rzeczy. Szczególnie lubię przywiązywanie mnie do kaloryfera ciasnym sznurem, ubranie w czerwony lateks i tłuczenie mnie biczem, wyzywając mnie od dziwek. Coś w tym złego?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39.