![]() |
|
Hehe... no ja tez prosze o niekasowanie tego posta ^^
Heh nuuudyy.... =[ |
Cytuj:
Sprostowanie nie mieczem tylko axe :P |
moge ci dac xd
|
Bp z Liberty Bay =]
edit: ale spam leci ^^ |
Cytuj:
Kazordon Plz:D z góry dzieki:D |
z gory np :D
|
Jejejejej i love spam ^^
|
z gory na dol
haha a ja dostalem 2 takie od Balina jak konczyl grac ahaha szczescie sprzyja lepszym |
Dobra koniec tego pierniczenia czas sie zabrac do roboty :p
Pamietajcie ze jest tez temat o silverze ze zdjeciami :p Chcialbym abyscie go tez odwiedzali :p ja tam pozniej wkleje pare fotek z czegos :p; Pozdrowka |
Zaraz go poszukam i wkleje fotke z advanced w swordzie:)
Chodzi ci o temat zamieszczony na www.tibia.org.pl czy gdzies na tibia.pl? Na www.tibia.org.pl tez jest temat z silvery ze zdjeciami:P |
Zuleq moze byl bys tak dobry i wrocil? spoko jestes wiec wracaj plx :P
|
nieee... tibia zabiera za duzo czasu, a pozatym juz mi sie znudzila(na szczescie) teraz dopiero zauwazam jak bardzo mnie pochlonela, nie mam zamiaru tam wracac :p jedyne czego zaluje to ludzi ktorych poznalem :( ale mam zamiar tu sie udzielac xD
|
ooo widze szyche;] Ziomek wbijaj sie na tibie.. czemu nie grasz? dalej masz tego bana czy cos innego?
|
Ciekawe kto zalozyl ten temat ze zdjeciami z Silvery na tibia.org.pl prawda ?? :P
Mam pytanie z kad morzna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub z gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !! |
@up
"Mam pytanie skad mozna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !!" takie troche ch**** jest to poprawianie ale wiesz jak widze bledy obok siebie i to jeszcze takie rażące to nie moge sie powstrzymac, ty tez mozesz poprawiac mnie, nie obraze sie. Plecak kupisz w Liberty Bay za 20 gp (only pacc) |
@up
prawie nigdy nie pisze Ż albo ó pozatym THX |
@ Kacperka
Raczej chodzi o http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16 :) Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3) adrius, Kacperka, Zielone Berety, skejt007, Narkoman Nice :) |
dzisiaj to chyba zesmy pobili rekord postow, nawet nie liczac spamu markizka :P
nie wiem czy to kogos ucieszy czy moze zasmuci ale Shortys i Circa przeniesli si ena inny server i tam graja. (bede tesinic :( pozdro ) |
Hehe... =D
@ Zuleq : ;* @ Kuba : ja tez myslalam, ze mi nie dziala tibia.com, bo jest tak, ze jak napiszesz w pasku tylko tibia.com to sie nie wlaczy, musisz napisac po prostu www.tibia.com :) Pozdrawiam wszystkich ;* |
No byli spoko Circa mial RS. Może przez to sie przeniusl. MOże wróci. Może.
@narkoman Jak sie nazywasz w tibi ?? I mam jeszcze pytania takie troche noobskie ale nigdy nie jestem pewien : Kiedy odnawiaja sie soule dla druida bez pacca ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |
|