![]() |
|
Cytuj:
|
Taaa.Shanoz wal o co chodzi.
|
@wroon
8o 8o 8o zajebisty jestes bratku tak zajebisty ze az zjebany grozic to ty se mozesz w przedszkolu dzieciom ze im zabawki pozabierasz a co do forum to ty je zasmiecasz nie postami tylko swoja osoba, wiec mowie tobie pa pa, X( X( ....co do tego co teraz napisalem przepraszam ciebie ale jestem z natury taki ze nielubie kiedy sie ktos czepia do mnie:) :) PzDr @Pavvulonik Z forum niezejde wolnosc slowa wkoncu:p :p a wroona niechce sie pozbywac tylko powiedzialem mu prawde i to go zabolalo:evul: 8o 8o @tajemniczy111 Moze masz racje moze nie ale ja przynajmniej staram sie trzymac tematu, a to ze jakis (cenzura) doprowadza mnie do wybuchu to juz niemoja wina i czasem musze zboczyc tak jak w tym wypadku Co do minavanda to jaki on przedstawil powod odejscia???? bo to naprawde wyglada na zagranie za plecami......... |
@up
Ty idioto. |
Cytuj:
Ale pierdolenie, wes nie zasmiecaj forum tylko pisz na temat bo to co w tym poscie napisales nie wiele jest na temat -.- To tak na przyszlosc. |
@Chullo
Sorki ale musialem to napisac...ostatni raz obiecuje:p :p A odpowie mi ktosik na to pytanie??? JAKI POWOD DAL MINAVAND ZE ODCHODZI?????? |
Cytuj:
|
Witajcie użytkownicy forum! (nie to zebym chcial sie pokazac :D)
|
W sumie rozumiem shanoza w*****a sie o to ze dof nie potrafi wziasc sprawy w swoje rece, ma przewage i jej nie wykorzystuje, powinni zruwnac z ziema draza jak i jego dawnych memberow, a jezeli tego nie zrobia mina i falzer wraz z swoja guildia dadza wam sie we znaki -.- Popelniacie ten sam blad gdy pozwolislicie wejsc drazowi do dof podczas gdy swedzi zadzili, ale to wasza sprawa;d
Pzdr |
Dzieki Yavi
A co do Shanoza to ja go takze nietyle co popieram a rozumiem bo fakt DoF moglby zrobic cos konkretnego, ale z drugiej strony trzeba by uwalic liderow zeby cos zaczelo sie dziac a tu jest gozej poniewaz oni maja wprawe w pozostawieniu ludzi na polu bitwy i wiania........dam wam rade wyslijscie ze 3 ludzi na noob charach(20+) jako przynete napewno sie na nia skusza:p :p |
@up
Zgadzam sie z gościem z 100 %. Jeżeli tej sznasy nie wykorzystacie to będzie to swiadczyć o waszej słabości, tak poza tym czekam na odpowiedź od cors'a bo z tego co tu sie rozgladam on najbardziej jest rozgadany i w ogole. |
Ale to mozna, mowic mozna spiwac ale i tak oni swoje wiec... mam sam osobiscie na to wyjebane skutki benda poziniej.
|
gammbler
expilem swoim drutem na scarabach konczylem lvl gdy \gammbler wpadl i pisal give armor ubil mnie do 30 hp i bolty dalej lecialy w moja strone a mialem 1 uhan i bylo zadaleko od depo stracilem c arma ale h... z tym w tej sprawie napisalem do qmpla 80lvl+niewazne jaki nic napisal ze odzyskanie arma jet niemozliwe bo ma on cytuje:pojebanych ownerow spytalem rowniez 2 osobe 100 lvl+ z wanted czy da sie cos zrobic napisal to samo wiec gammbler masz zawsze powod gdy robisz pa?
|
Cytuj:
|
Azura jest pojebana i bedzie bo ludzie na niej też są pojebani.Raz w wanted potem w dof a potem ich pierdole...litości;d
|
Cytuj:
|
Shanozy, Shatany i reszta płaczków
rozkazy sa rozkazami - jak sie nie podobaja to mozecie negocjowac i przekonywac Hega ale to nadal sa ROZKAZY ktore TRZEBA WYKONYWAĆ inaczej z dobrze zorganizowanej gildi robicie burdel bo roznosza was ambicje co do noobasów co pisza ze "trzeba wziasc sprawy w swoje rece i zabic liderów wanted - LOL LOL LOL" zareczam ze gdyby ten wanted dał mozliwosc zabijania ludzi w depo to i draz i urb juz by nie zyli. Ale poki depo nie opuszczaja niestety zabicie ich graniczy z niemozliwoscia. Mikrofonów juz od 3 miechów nie mozecie sobie pokupowac zeby z nami na ventrilo gadac - a tylko smuty w comentach i na forum piszecie @pozatym pomijajac juz jednego Minavanda - bo to osobny przypadek apropo innych gosci - wiecznie na forum ktos pisze DoF - bijcie tego, tamtego -narzekaliscie ze Wanted bilo ludzi bez powodu a sami prosicie nas zebysmy klepali tych co nie sa w wojnie? |
Cytuj:
Przeczytaj uwaznie!, chodzilo mi abyscie nie pozwolili expic guildi Minavanda, dlatego ze predzej czy pozniej przylaczt sie do wanted. Cors jescze nie dawno pisales co innego, sam mowiles ze dof jest niezorganizowany, a teraz mowisz ze shanoz i sathan tak twierdza? Widocznie maja racje, bo w przeciwienstwie do ciebie jak i calego dofu przewiduja co stanie sie w niedlugim czasie. Moim zdaniem nie powiniscie miec skrupulow, Wanted leje na to co pisza tutaj na forum i zabijaja kogos chca, ale wasz honor na to nie pozwala, bo kazdy post napisany tutaj krutykujacy dof zaraz jest tlumaczony przez nosso lub kogos innego. Wojna to wojna- zabija sie wszystkich ktorzy stoja lub w przyszlosic moga stanac przeciwko wam. Za jakis czas dowiemy sie kto mial racje -.- |
Kuffa czy ja mówie o skrupułach ??
Mina zabił mnie 4 razy nie mam zadnych skrupułow sa jednak powody dla ktorych kilka lvli minavanda wiecej nie znaczy tyle ile owe powody - mamy swoj plan jak by shanozy zamiast gadac i marudzic posłuchały raz co przemo gada to moze by zrozumieli poza tym jaka kurcze GILDIA MINAVANDA połowa tej gildi to szwedzi. ta gildia była zrobiona dla jaj i dawali random invity to moi ludzi sa w srodku a nie jakas GILDIA MINAVANDA nic nie przewiduja - biliby tylko na oślep kazdego na ktorego pcha ich ambicja. @nie cytujcie postów ktore sa bezposrednio nad waszymi... |
bedziemy mieli okazje sie przekonac czy sa skuteczne -.- uwazam ze te pare lvl Mina~ to jednak nie tak malo :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |
|