![]() |
|
Do całego E.T
Mam pytanko : to o co wy walczycie ?? Czy powodem tej wojny nie bylo wieczne zabijanie bez powodu przez NG ?
@ Pacc MI sie wydaje że Casspari i Mentor nie są źli tylko zadużo razy padali i nie mają kasy na blessy, runy etc. Wiem ze ich to nieusprawiedliwiam ale skoro tak ich wyzywacie to czemu wasi koledzy od nich kupują. @Przywódca Uważam że bezwarunkowo bossem powinien byc Pep5i. Jeżeli kto mówi że Benek ma dobre pvp ma racje ale czemu skoro jest taki dobry nie zorganizował drużyny na NG ? Dopiero Pephy po dedzie zorganizował ET dzięki czemu polacy mają jakiekolwiek szanse na wygraną. A i Evo nie moze byc bossem bo był z NG i gdyby nie ded walczył by przeciwko ET, wiem że Pephy też był po różnych stronach ale to bylo dawno..... @Suv Je*ie mnie twój wiek ale weś na forum nie zgrywaj kozaka, skoro masz lagi i nieexpisz i nie bedziesz mógł walczyć to chociaż pokaż z kim jesteś i dojdź do ET. Wiem że masz przyjaciół w NG ale ty bys walczyl o sluszną sprawe niech oni wystąpią z NG a nie ty odłaczasz sie od Polaków. @Thor massa'cra Złodziej i pekay. |
Cytuj:
|
Ryba NG gnębiło was już długo i jakoś nie było wojny :] dopiero po dedzie Pephiego coś sie zaczeło dziać.
|
11:47 Mentor de'Vrie [114]: niemam nic kaski musze poswiecic z wyplaty na 3 pacce
11:47 Mentor de'Vrie [114]: popytaj o pacce 11:48 Mentor de'Vrie [114]: 110k 11:48 Mentor de'Vrie [114]: za 90 dni : ) |
@ Voletin
tak pewnie wyglada obraz wojny w oczach "no-liferow ktorzy zrobili ten obrazek w czasie wąchania kleju w swej polskiej szkole" moim zdaniem, liderem powinien byc ryba znany jako yunichi :p badz kiroy, poniewaz znam ich na tyle dobrze by wiedziec, ze dorosli do wladzy. a pephy u wladzy zapewne oznaczalby "jego rl pkujacych etc etc". nie mam nic przeciwko temu w sumie bo mnie by to nie dotyczylo, a ze ktos sobie lubi popkowac bo moze to rozumiem, ale to chyba wlasnie wy, kochane forumowe trollki :D byliscie przeciwko temu. wiec jak ? pephy jest be bo jego rl mnie pekujom :( ale pephy na prezydenta bo ma lewel i jest 3L0 :) eh?o.o a propos lagow, hackow i takich spraw - polecam ten temat |
Cytuj:
Drapcie sie koty a suv wklej jakies fajne zdjecia i pokaz wszystkim jacy jestesmy mali :D A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ? Suv pamietaj Mozna wszystkich oszukiwac jakis czas albo niektorych caly czas ale niemozna oszukiwac wszystkich przez caly czas B) Twoj Borsuczek |
haha juz wiem o co ci chodzi
HELL YEAH \,,/ ewól pekaJ !1 |
Cytuj:
Dec/31/06, 15:36:14 L:116 Pephy & Mentor de'Vrie - hayalet Dec/31/06, 15:13:26 L:148 Yunichi & Pephy - Azared Jan/01/07, 12:02:35 L:98 Pephy - Polathanem Jan/02/07, 07:44:54 L:69 Benek Plaxx & Pephy - Kiviin |
fin'er juz widze ze nie masz sie czego doczepic
|
Ahh Pephy... chcialem tylko wyprostować sprawe :). Jeżeli jestem w błędzie to mi go wytknij.
Lepiej nie będe już tu pisał bo jesszzcczze payment podskoczy ^^ :D |
@Pephy
Wogle co do za dyskusje na temat Finera? Przejmujesz się nim? :P Niech przestanie pie*dolic tylko niech kase kula wkoncu sam wypowiedzial wojne. Jego Peszek. |
PEPHUś zarzuć tu tym ss gdzie Royal Kux wali Ilu hawka bo szukam tego szukam i sie doszukać nie moge :p
Dzięki :* |
@ Capy
shut your face o.o |
stalo sie czego chcieliscie za numery i wybryki casspari poza Et !!Powodzenia .... robta co chceta !!
|
Cytuj:
Słusznie postąpiłeś.:) |
Cytuj:
Lizanie tyłka pephego w kwestii przywództwa ominiemy, lecim dalej: Cytuj:
Cytuj:
Jan 25 2007, 12:43:59 CET Killed at Level 43 by a fire elemental of Voletin Pikej powiadasz? @Capy Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji.. @stazak "A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ?" Zdrajcą nazwałbym go, gdyby zabił Archina. Ale co ty, ścierwojadzie możesz wiedzieć o przyjaźni, nawet wirtualnej? Dalej, kumple "jedynej słusznej gildii", feel free to flame me... |
Cytuj:
Kiroy Rox :cup: @ Xalario Zgadzam się z Tobą :). |
@fin'er
przestan pierdolic o tym paymencie kurwa mogles wyjsc z gildi nei byloby sprawy . ale z tym ze kiroy rox sier zgadzam ;D bartas :* michal :* ;D @violentin czy jak ci tam ;S @Przywódca Uważam że bezwarunkowo bossem powinien byc Pep5i. Jeżeli kto mówi że Benek ma dobre pvp ma racje ale czemu skoro jest taki dobry nie zorganizował drużyny na NG ? Dopiero Pephy po dedzie zorganizował ET dzięki czemu polacy mają jakiekolwiek szanse na wygraną. A i Evo nie moze byc bossem bo był z NG i gdyby nie ded walczył by przeciwko ET, wiem że Pephy też był po różnych stronach ale to bylo dawno..... skad wiesz czy evo walczylby przeciwko ET? @Suv ty straciles kontakt z rzeczywistoscia jezeli sadzisz ze po wygraniu wojny bedziesz znaczyl wiecej niz mentor,mimo tego ze mentor jest jaki jest. jak to bylo?15 new net i dolaczam? w poniedzialek fajna akcja?? dziwne ze zaczelo cie lagowac jak sie wojna zaczela/jak sie zapowiadala wojna.poprsotu nie masz odwagi walczyc. @strazak jezeli jestes rzeczywiscie z tomaszowa napisz na privie plx ;) |
Cytuj:
|
nie wiem czy ci potrzebna drzazga na dupie :S
chodzi o to ze mowisz ze et zle bo musze placic-mogles wyjsc z gildii,et przeciez nie powiedzialo ze wszyscy ktorzy byli w gildi w chwili wypowiadania wojny przez jakiegos sfrustrowanego 10 latka ktory pare razy padl sa hunted. rozumiem lojalnosc do kumpli-ale w takiej sytuacji mozesz byc lojalny poza gildia. a jak chciales zostac=chciales walczyc,no to nie wiem o co ci chodzi ;S chciales walczyc=liczysz sie z mozliwoscia przegranej czyli paymenta w tej sytuacji @ a o suvie bede mowil co mi sie tylko podoba,nie zabronisz mi. prawda boli suv^^ dobrze ze trawa juz nei rosnie,mozesz wyjsc na dwor ;0 ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |
|