Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Poznanski Rycerz 09-11-2006 16:16

@tharrin

Nie wiem dlaczego wymagales ode mnie gry w wakacje kiedy bylem poza domem?
Nie wiem czy sa jakies filmy... W kazdym razie przed sellem LAOF kiedy HWL robilo masslogi to LAOF szedl i robil moloch a ci nie mogli nic zrobic i wtedy my wbiegalismy.
Keekz'lorenzo
Kiedy lady jah dala sie zabic dla pz
W wakacje prawda bylem invactive, a jak mowilem zebyscie mi napisali o akcji to gdzies mnie mieliscie a nie chcialo mi sie na msn kondy spamic.

Agnieszka21 09-11-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1069979)
I tak was lubie :P
W sumie to odkąd nie gram skopem puściłem wszystko w niepamięć i do nikogo nic nie mam ;)
Zapraszam na Thorie :)
Pozdro ;)

Thoria is Shit ale bede Cie odwiedzac :D

Celmir 09-11-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1070847)
Thoria is Shit ale bede Cie odwiedzac :D

Skarbie nie tylko Thoria.:P Galana również, a pozatym nie chce mi sie od nowa robić chara na Galanie....nie mam takiego zapału do Tibi jak kiedyś.:D
Buziii z:p :]

Wapivos 09-11-2006 20:18

Hrhrhr...
Widze, ze jak Tibia padla to bijemy rekordy w ilosci osob na foum=)

Btw... Cos sie ostatnio dzialo? Jakos nie w temacie jestem=(

Morbom 09-11-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1070892)
Skarbie nie tylko Thoria.:P Galana również, a pozatym nie chce mi sie od nowa robić chara na Galanie....nie mam takiego zapału do Tibi jak kiedyś.:D
Buziii z:p :]

Celmir kto ty?
bo kojarze ten name ;d
jak masz na imię ?

Celmir 10-11-2006 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1071363)
Celmir kto ty?
bo kojarze ten name ;d
jak masz na imię ?

Na imię mam Adrian, a grałem na charze o nick'u Skopo de'tag.:]
Pozdro:)

Morbom 10-11-2006 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1071507)

rotfl, krycha here

@down
No ja wg mnie troche pograł

Azenus 10-11-2006 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1071507)

Nie wiem po co się tak chwalisz tym sharingiem --.^
Tylko ile ty tam na nim pograles? :S
/Barti

Hani2006 10-11-2006 16:40

Keekz robi pa dobrze mu to idzie w 30 min zarobil 60k chcial 90 ale mu nie zaplacilem B) Cu Galana

Nimuro 10-11-2006 16:44

Hehe jeżeli chodzi o dzisiaj to:16:22 You lose 224 hitpoints due to an attack by Gaostic.
16:22 You lose 238 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
16:24 Keekz'Lorenzo [124]: 10 seconds to pay boh
16:24 Keekz'Lorenzo [124]: or you will be hunted forever
HAHA uciekałem z -3 scarabów nie był to jakiś chwalebny czyn z ich strony.Liczyli na łatwy łup ale jakoś nie wyszło.
a tak btw nie chce się żalić ale gdzie ten cały śmieszny consensus czy jak im tam i reszta którzy niby z nimi walczą ?xD

Genehuk 10-11-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro (Post 1072104)
Hehe jeżeli chodzi o dzisiaj to:16:22 You lose 224 hitpoints due to an attack by Gaostic.
HAHA uciekałem z -3 scarabów nie był to jakiś chwalebny czyn z ich strony.Liczyli na łatwy łup ale jakoś nie wyszło.
a tak btw nie chce się żalić ale gdzie ten cały śmieszny consensus czy jak im tam i reszta którzy niby z nimi walczą ?xD

Consensus jak zwykle offline jak sa potrzebni -.^

Hani2006 10-11-2006 17:43

Cytuj:

Dokladnie tak samo mi pisal tyle ze mój czas minol i mialem byc hutned 4ever poczym powiedzial ze mam jeszcze jedna szanse ^^

Arkuss 10-11-2006 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006 (Post 1072093)
Keekz robi pa dobrze mu to idzie w 30 min zarobil 60k chcial 90 ale mu nie zaplacilem B) Cu Galana

<lol>
płaciles jakiemus kolesiowi co powiedzial "pay or hunted 4ever!!" omg
kompletny upadek honoru...

btw. Jutro Dzień Niepodleglosci moze to bedzie dzień zjednoczenia narodowego na Galanie? <marzy>

Hani2006 10-11-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1072305)
<lol>
płaciles jakiemus kolesiowi co powiedzial "pay or hunted 4ever!!" omg
kompletny upadek honoru...

btw. Jutro Dzień Niepodleglosci moze to bedzie dzień zjednoczenia narodowego na Galanie? <marzy>

Hmm... czy ja napisalem ze placilem?

Colorion 10-11-2006 18:46

Ehh boltina:baby: zaplacil keekzowi bohy (c:baby: hociaz mu mowilem albo rac:baby: zej spamowalem zeby tego nie r:baby: obil) a niedlugo pozniej gain tina:baby: do niego po kolejny p:baby: ayment :baby:

Zrobilem mala aktualizacje photobucketa jakby ktos byl zainteersowany wygladam mahrdisa thalasa i omruca i dh questa zapraszam do sekcji QUEST

Kurier 10-11-2006 19:26

Cytuj:

A swietnie sie bawimy korzystajac z zycia w rl...
Choc moze nie wszyscy ja tam w pracy bylem..
A "smieszny" jest ten kto dostaje po lbie od bylych HWL members i placze na forum " gdzie consensus"
LMAO!

pawlon 10-11-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006 (Post 1072093)

no calkiem dobrze mu szlo, nawet mi sie podobala 1 osoba co z paowal ;)

Cytuj:

smieszny consensus byl on line, stal w dp w mojej postaci i mial to w nosie, czy ty nam pomagasz w jakis sposob ze oczkuejsz ze my bedziemy pomagac tobie? nie sadze, chcesz cos od nas, daj cos od siebie. ba nawet keekzowi zyczelylem szczescia z 1 celem ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1072164)
Consensus jak zwykle offline jak sa potrzebni -.^

jak mowilem wyzej wcale nie off line ;D

Colorion 10-11-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1072526)

smieszny consensus byl on line, stal w dp w mojej postaci i mial to w nosie, czy ty nam pomagasz w jakis sposob ze oczkuejsz ze my bedziemy pomagac tobie? nie sadze, chcesz cos od nas, daj cos od siebie. ba nawet keekzowi zyczelylem szczescia z 1 celem ;D

ale masz zabawe koles

nie szkodzi , ja tez sie ciesze jak walczycie, mam wiecej czasu na exp, taka juz natura polakow :P
Za bogaty ten kto bogatszy niz ty

Ajron 88 10-11-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1072526)

Tharr zbastuj , jemu nie chodziło o to że jak go biją HWL to macie wylecieć tłumnie z depo i tłuc ich po łbach , tylko był ciekaw dlaczego 2 (na początku) osoby z HWL latają sobie po świecie łapią pz locki , a wy nic z tym nie robicie (tzn. nie korzystacie z sytuacji) , ja wiem ja wiem , to mogła być podpucha , ale on tylko chciał zapytać.

Ceapoznan 10-11-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1072714)
Tharr zbastuj , jemu nie chodziło o to że jak go biją HWL to macie wylecieć tłumnie z depo i tłuc ich po łbach , tylko był ciekaw dlaczego 2 (na początku) osoby z HWL latają sobie po świecie łapią pz locki , a wy nic z tym nie robicie (tzn. nie korzystacie z sytuacji) , ja wiem ja wiem , to mogła być podpucha , ale on tylko chciał zapytać.

Dobra teraz się wypowiem bo stwierdzam, ze to jest załosne co niektorzy probuja kreowac. Tharrin uwiez chłopie, ze tak na prawde szczerze z mojego dobrego na ogol serca musze stwierdzic, ze sa z was Pipki. Tak wlasnie PIPKI!!!

Wszyscy z was w kolo gadaja o tym, ze to tylko gra, ze nieangazuja sie itp. Dupa takie gadanie was tylko w moich oczach osmiesza. Skoro dla was zycie prawdziwe jest wazniejsze, to dla czego bicie sie bawic, czyli grac walczyc z tymi lamerami. Te ludki to są tylko postacie dlaczego boicie sie pasc. Gdybym ja kiedykolwiek zainwestowal tyle czasu by nabic nawet marny 100 lvl i ktos by chial mi zabawe popsuc to robilbym wszystko zeby chlopak dostal za swoje.

A z tego co ja widze, zamiast jakis open battle tak jak kiedys jak prawdziwi rycerzy by nadac klimatu tej grze. Spotkanie dwoch dowodcow i rozpoczecie walki, to to jest jakies posmiewisko. Filmow z Galany nikt nie oglada bo tu nei ma na co patrzec. Jak juz Galana jest tak zdegenerowana to niech chociaz slynie z tych wojen, ktore beda posiadały charakter, emocje. A nie Wojna na Galanie i 3h w DEPO....

Szkoda gadac:/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54.