![]() |
|
@duuki
Nie usłyszałem tego od nooba spod depo ;) tylko od znajomego i dlatego mowie ze to tylko plotka. A mojego nicku ode mnie nie weźmiesz :D Jak Ci ktos poda to trudno ale teraz troche pozgaduj ;););) |
18:12 Cika kure [72]: 18:02 Soulcrasher [125]: Its end of FAG
|
Poor molt :(
Tyle roboty poszlo na marne :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
żal mi was wszystkich B)
|
@up
a mi ciebie |
Plota o deletu molta, to tylko plota. Jak Liam wyrwał deleta, to nie było go w search character na tibi.com, więc nie wiem z kąd takie rzeczy ludzie wymyślają... Możę ktoś z Fagu coś powie więcej (może się mylę)
|
Baa bym zapomniał, Feliex zdobył 100 lvl ;) ot co wydarzenie ^^.
|
Gz Feliex :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Alliance pokazuje prawdziwą twarz. No ale i tak z tym teraz za bardzo nie możemy nic zrobić. Zostają tylko sneak'i...
|
Ten delete molta i wiadomsci o poddaniu sie to brednia,jak narazie
to FAG tylko sie pytal ile maja placic i nic wiecej.Pewnie sam FAG rozpuscil ta plote :) Ciekawe ile maja placic zeby sie wykupic;) ?? Moze FAG napisze tutaj jakie dostali propozycje kazdy z osobna ;p |
...
@Up
Duzo z nich jest 4ever... Nie zaplaca tak szybko, poprzednia wojna miala podobny przebieg ^^ |
[CHAR]Feliex[/CHAR]
Feb 22 2007, 19:51:16 CET Killed at Level 100 by Natalon and by Kimahirii tak, właśnie mi to powiedział :P, a, czy to jest śmieszne, że ktoś neutralny padł?? twoja głupota jest śmieszna Sainsbury, kiwne palcem i też będziesz się śmiał ? |
po last banie zawsze sa 2 tygodnie(?) zeby sie obronic przed usunieciem ze statystyk
|
Ja slyszalem ze Pikapo ma niby placic 1kk nie wiem czy to tak sie pisze
ale chyba chodzi o 100 cristali ;p. Ale ile w tym prawdy nie wiem. |
Cytuj:
1 ban - tydzien 2 ban - miesiąc 3 ban - tydzien + deleted. tydzien dlatego by własciciel postaci miał szanse wybronić się przed cipsoftem, zazwyczaj pisze sie email etc bo w momencie gdy postac zostanie usunieta nic sie nie da z tym faktem już zrobic. tak więc molt jest teraz w śpiączce :) a cieszyc sie bedziecie mogli za tydzien, chociaż z drugiej strony żal mi Czesia tak samo jak było mi żal mandusa bo to były jedne z bardziej wporzo osob w swoich gildiach. |
Dobra dobra, moje małe niedopatrzenie ;p
Co do Pikapa, wątpie żeby Rom pozowlił mu się wypłacić ;] Tak samo Folar i cała stara ekipa. A nawet jeśli jednak by im pozwolili, to czy Pikapo by przeszedł do Romu?? Śmieszne.. |
@Up
Śmieszny to jesteś ty i przestań w końcu opowiadać jakieś bajki z księżyca wzięte. NIE WIESZ, NIE PISZ. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |
|