![]() |
|
@upp
Dojebał jak łysy grzywką o parapet. Sorry tenszi ale musialem to powiedziec :* |
Cytuj:
|
Tak latwo spelnic czyjes marzenia... Nasz Maciej mnie dziś zaprosił do listy swoich znajomych na NK ! Trzymaj się Macieju i powodzenia cokolwiek zamierzasz działać !
xD |
Shaikon
May 24 2008, 13:56:01 CEST Killed at Level 79 by Elwo Tigoshin and by Arielin |
Cytuj:
Inmates & RoM & La Onda vs NS & CC kiedy to jeszcze fag wspierał inmatów.] jak zauwazyliscie na morganie sytuacja wyglada inaczej. Z npnp wychodzi na ob jakies 40-50 osob a z HM 80-120. /Yuya |
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahahahahhaha 120 osob, nie przypominam sobie kiedy nas bylo 50 na vent xD |
przez lagi nie poszedlem ale juz 4 zydki spia!!!!!!! eter letko aquish keri
|
GtZ 3 lytery
|
Cytuj:
|
A co sie robi ? ;o Jakies ob?
|
podsycili sie ze cria ma pzta i pobiegli jak za miesem czesc wybiegla czesc nie i huj padlo 4 i po opence
|
Jakis cam?:P
|
Cytuj:
Niezlego farta mieli, za jakies 5 sec mial mi pz zniknac :D |
Ty idioto bys nawet nie potrafil wlaczyc filmiku wiec po co pytasz leż na glebie i nie wstawaj
|
Gz Akcji No Macie Fraga Na Shaikonie Gratz
|
gzgz oby tak dalej chlopaki ;]
|
Dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Arcy martwiles sie o chlopakow a sobie dobrze radza :)
k...a znowu ban na Macjeiu co zal Ci moderatorzy... |
huhu znowu Eter i znowu Keri Xddd Ktory padl wiecej razy w tej wojnie?:>
Gratz chlopaki akcji. |
ja wiecej padlem :)
|
dobrze polaki
|
o a mi odbanowali acc hahaha dobrzeeeeeeeeeeeee
|
2008-05-24 16:45:17 :: shejq
16:44 You see *************** (Level 70). He is ** ************. 2008-05-24 16:45:19 :: shejq CO TO KURWA?!@?!! 2008-05-24 16:45:27 :: Tomek no idea 2008-05-24 16:45:37 :: shejq zaraz nim o glebe wyjebe 2008-05-24 16:45:53 :: Tomek 2008-05-24 16:43:23 :: shejq LETS WE PLAY IN PEACE AND LOVE!!!!!!!!! 2008-05-24 16:45:55 :: Tomek xDDDDDD 2008-05-24 16:46:03 :: shejq cichooooooooooo ajj ten nasz shejq :D:D:D |
16:35 Kuvok [107]: bo ja jestem pokojwy gracz
16:35 Kuvok [107]: CHCE POKOJU NA SERVEACH 16:35 Kuvok [107]: NIECHAJ LUDZIE SIE ZJEDNOCZAAAAAA 16:35 Kuvok [107]: WALCZA O POKOJ hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
to moze niech pomaga z Imperkiem :)
|
Gz, gz ; ))) co z tego, że openki nie będzie jak oni was tak wymęczą ; D
|
Cytuj:
|
Kur~ Cria nie ogarnął. :/
Rozumiem, że Devres musiał zjechać się do 89 lvl, a po co Cria ? |
Ouch, jakaś plaga nad wami...
|
No to widzę że osoba grająca Cria ładnie lvle biła
|
Morgana War
Cria Hack :/ Zaraz go rook
|
Przej*ane ale jakos idzie Arman spi i cos tam sie dzieje xD
|
Wy zaczeliscie hakowanie innych. Garax, Kaalar, kto jeszcze? :(
|
Cytuj:
Edit: 20:55 Zab'ster [125]: yeye and fureyka will be killed in rl Open battle na rl czy cóś? |
Najwyzszy czas przestac sharowac konta
|
Kurcze;/
Powoli jakoś się normowało, a tu masz 2 hacki jednego dnia. Trudno.;/ Gratz zabicia (Ojca) Armana xd i całej reszty, DAWAĆ!!!!! Pozdro Hawan~ |
@Up
Dla Twojej wiadomości OJCIEC ARMANA JUŻ NIE GRA. |
3 strony najciekawszych postow zniknely :<
|
Cria Andan zhackowana[*] :( Teraz bym napisał do CipSoftu ;] Oni by zobaczyli kto się logował (po ip) doszli by do dystrybutora i on by powiedział kto miał dane ip
P.S Nie skończyłoby się tylko banem =] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |
|