![]() |
|
Cytuj:
Btw, nie wiem o jaka sicieme ci chodzi >.> @Rekin Nab |
;p ;p ;p
HIHI pozdrawiam all ps. Neo jak bedziesz gotów to daj tylko cynk a będzie zrobione (to z gg) |
@Leo
Ok ok ;* @Rekin A ty nabusie ostatnio malo grasz malo gadasz i malo sie wypowiadasz, co jest z toba? Dzisiaj Bako (Moj rl) zaplacic Plagenowi 50k za to zeby go nie huncil (BEZ SMIECHU, BAKO JEST NOOBEM!!). A najlepsze jest wiecie co? Ze teraz nie plagen hunci baka tylko... Artzenho czyli drugi char Plagena Lmao :P |
@Neo
o co chodzi? szukasz ludzi, ktorzy sa retired....czyzbys chcial zorganizowac mastah pk na silverze? to by moglo byc dobre ^^ "@Rekin A ty nabusie ostatnio malo grasz malo gadasz i malo sie wypowiadasz, co jest z toba?" net, nuda :) |
Rekin - Gay ;d
|
A do mnie w koncu doszedl ten **** pacc xD
i oczywiscie wbilem lvlek 74 i jade dalej tak jak mowilem xD Rox ;] |
EE... ? CZemu Michael ma 6 lvl ? ;/
|
@up
O jakiego Micheal'a chodzi? ;p |
ktory Michael? :D
|
OMG, nie wiem czemu ale przed chwilą na Tibia.com wyswietlalo mi sie, ze nie masz profesji, mieszkasz na rookgardzie i masz 6 lvl =/ Teraz juz jest normalnie
|
@Up
Fake name jakiś... wpisz w tibia.com Royal Michael i ma 61 lvl a jak wpiszesz Royal Micheal to wtedy ma 6lvl też sie sam zdziwiłem bo mają takie same commenty ^^ |
Omg srry za double posta :x
@Down Cya beju ;d |
:P jutro lece do Anglii, wiec nie bedzie mnie na tibii ani na gg przez 2 tygodnie :evul: ;( have fun, do zobaczenia wkrotce :]
|
O lol.. ktos sie podszywa ;( Xeroboy sux...
Wygral ktos pacca? :D |
Kilka godzin przed wyjazdem a tu prosze zalatwilem bana nabkowi :P
00:20 xxx[xx]: Antical Hero, words in his comment at website "New Owner" 00:22 Gamemaster: Taken care of. Name: Antical Hero Banished: until Mar 03 2007, 00:22:21 CET because of account trading te 'xxx' to ukryty nick nowego chara jak cos xD |
Cytuj:
Zalatw bana ryckowi jakos, to tez nowy owner :D! Tyle ze nie pisze =\ |
Poranna zabawa :):
07:07 You lose 9 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 25 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:08 You lose 21 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 13 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 87 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 44 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 11 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 41 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 47 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 64 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 44 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 65 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 41 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 40 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:09 You lose 57 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. Teraz exori Khonsa: 07:10 You lose 116 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:10 You lose 136 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:11 You lose 136 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. Ciąg dalszy zabawy: 07:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. No i powrót do mojego ulubionego zajęcia: 07:16 You lose 1 hitpoint due to an attack by a slime. :D Tak oprócz tego. Ma ktoś gg od Than Neffa? :( |
@Up
Prawie jak za czasow red warriors :D! |
Cytuj:
Może i źle pojąłem twego posta ale: Jeśli chcesz powiedzieć o tym że dostałem hunta to się mylisz bo nie dostałem Khonsu jest w ID tak samo jak ja więc się z nim bawiłem pod dp :) |
Cytuj:
No to zle zrozumiales.... ;] btw. wiem ze Khosu jest w ID... |
Drunzenho lost 23,996,458 XP.
Brawo dla hackera!! Jeden br mniej ;d @down Nie mógł, bo banna dostał, mam nadzieje, że nie wróci już do gry po takich deadach. Nie nawidze brazylów i sie ciesze z tego powodu, że jeden już zjechany do 68 lvla ;d |
Mógł mu więcej zbić ale to szczegół:P.I tak mi brazyle zwykle nie przeszkadzaja:P.
|
Cytuj:
Nabsie spylaj medusa i dziel sie! A co do drunzenho nei ma sie z czego cieszyc, poczekamy 3 tygodnie i od nowa bedzie mial ten lev >.> |
@Neo
Nikt nie chce tego ch**ostwa kupic... ;x Jak sprzedam dam znać. ;p |
Czy ktos oprocz mnie nie moze zalogowac sie na tibia.com od jakiś... 30 dni ?
Jesli ktos wie co zrobic aby problem zniknął to prosze o pomoc Pozdrówka @Edit już uporałem sie z problem ... Opera rox :) |
Ja już w Anglii jestem :P neta tu mam to od czasu do czasu wpadne :]:evul:
|
@Holu
Gratz za bana ale kurde Boromirowi nie mogles zalatwic? :( ;) |
First Barbarian Outfit on Silvera! Hail!:evul:
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/7956/bartm4.png[/IMG] |
First Barbarian Outfit on Silvera! Hail!:evul:
Zaraz dam ssa :P sorrka za double... |
Pomylila ci sie kolejnosc ale gz :D
Btw, jezeli masz niby jakiegos palka to why tu zrobiles? Czyzby to sciema? >.> |
jupiii:))
17:28 Leoozenho [99]: hunted 17:26 Mago Laren [70]: HUNTED 17:28 Elextric [95]: hunted 17:28 Elextric [95]: -.- :))) oczywiscie za nic:) a te konwersacje: 17:32 Pulpet rozprowacz [56]: i didnt do anything 17:33 Elextric [95]: hunted no i wkoncu mnie tez to dosiegnelo:/ |
Coz.. Widac ze nasz kochany leoonoobzenho musi odreagowac po dedzie.. Przejdzie, nie martw sie :)
|
omg z frajerami nie gram :X odszedlem od kompa na chwile i Sardas mnie ujebal na afku :XXX co za serv :xxxx
|
Nie to zebym sie czepial ale czy to nie jest rodzinne? Asen tak samo zrobil mi :)
|
Od kiedy sardas jest rodzina Asena? :S
@Holu nie co za serwer tylko co za idiota.. @Sardas Jak masz sie tak zachowywac jak takie je**** dziecko to lepiej to wogole nie graj -.- n/c nawet w stosunku do Hola pomimo wszystkiego co chamskiego w zyciu zrobil bym sie tak nie zachowal -.- |
Właśnie ja nie jestem rodziną Asena...
|
@Kacperka
O tym samym pomyślałam :) (że to nie rodzina) Btw.Coś macie do Lukiego? Sardasek dobrze zrobił ;*** Przyzwyczaiłam się do tego ,że każdy mnie bluzga :s Bluzg,bluzg |
19:17 Boromir of Silvera [60]: royal michael hunted
19:17 Boromir of Silvera [60]: no nie ja ktos inny uzywa tego bota ta postacia xD Niech przyjdzie i walczy na solo.. a nie sie kumplami broni :baby: |
@Michael
Prawa autorskie :o To ja przeprowadziłam z Nim wywiad :p Pisałam co popadnie więc nie zdziwcie się jak będzie bezsennsowny :p Kawałek wywiadu : 19:11 Carolla [25]: lubisz kukurydze? 19:11 Boromir of Silvera [60]: ? 19:12 Carolla [25]: popcorn lubisz? 19:12 Boromir of Silvera [60]: ? ? ? ? 19:12 Boromir of Silvera [60]: moze 19:12 Carolla [25]: Lubisz? 19:12 Carolla [25]: Ja lubie 19:12 Boromir of Silvera [60]: zaluzmy 19:12 Boromir of Silvera [60]: ze lubie 19:12 Boromir of Silvera [60]: i co ? 19:12 Carolla [25]: czemu lubisz? 19:12 Boromir of Silvera [60]: lol 19:12 Boromir of Silvera [60]: bo mi smakuje ? 19:12 Carolla [25]: lubisz boty? 19:13 Carolla [25]: tez Ci smakuja? 19:13 Boromir of Silvera [60]: jakie boty 19:13 Boromir of Silvera [60]: ? 19:13 Carolla [25]: co to jest bot? 19:13 Boromir of Silvera [60]: o co ci chodzi ? 19:13 Carolla [25]: karmelowa czekoladka 19:13 Boromir of Silvera [60]: zalezy do czego -.-' 19:14 Boromir of Silvera [60]: denerwujesz mnie takimi zjebanymi pytaniami -.- 19:14 Carolla [25]: jakimi pytaniami Cie denerwuje? 19:15 Boromir of Silvera [60]: "lubisz popkorn" , "lubisz boty" 19:15 Carolla [25]: boty sa slodkie czy kwasne? 19:16 Carolla [25]: jakiego bota uzywasz? 19:17 Boromir of Silvera [60]: nieuzywam nie ja 19:17 Carolla [25]: Boromir of Silvera [60]: dupe to ty xwojej straej lizesz w nocy a pozatym pierwszy raz bota uzywam 19:17 Carolla [25]: fajny tekst 19:17 Boromir of Silvera [60]: royal sam zaczol 19:17 Carolla [25]: "a pozatym pierwszy raz bota uzywam" 19:17 Carolla [25]: =s 19:17 Boromir of Silvera [60]: no nie ja ktos inny uzywa tego bota ta postacia 19:18 Carolla [25]: sharer? 19:18 Boromir of Silvera [60]: znasz royal michael z rl ? 19:18 Carolla [25]: nie znam 19:18 Boromir of Silvera [60]: nie ? 19:18 Carolla [25]: nie |
Coz za lier.. pierw napisal "royal sam zaczal" czyli wiedzial o co chodzi bo to wlasnie podczas uzywania bota "gadalismy", a potem pisal ze to ktos inny uzywal boty :D :D yeye rox.. Dobre to jeszcze bylo "sharer?" i od razu zmiana tematu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |
|