![]() |
|
Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 6, gości: 8)
Falcmoon, Xsasero, Cataclism, Rumcio, _PiteroS_, DfJ Nawet słowni nie jesteście... :p |
Tak zawsze jest... było... i pewnie będzie z H LvL... ZAWSZE MASZ U NICH IGNORE... Kto sie wali na tej wojnie... Gildie czy Polacy vs. Szwedzi... Odp.
I co to za gidlie ;) |
@Xas - wygląda na to, że znowu potop szwedzki... :)
|
Skurwysyny znów chca zajebać inflanty ? :p Jak w 1600+ roku :p (dokładnie nie znam daty) TO POLACY RUSZCIE DUPE I IM DOPIERDOLCIE... A nie sie czaicie... GOOD LUCK!!;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowujac, to nie wiem gdzie tu widzicie powody do dumy z czego kolwiek. |
1655 kolego :)
|
Wiedziałem, że 1600+ :p Mniejsza o to... Jak by sie war zaczynał to napiszcie tu chętnie "Popróbuje" zabić jakiegoś Szweda... :p Może mi sie uda8o
PS. Nie zapominać o filmikach :p Na dobrze znanej stronie, chętnie zobacze jak było jeśli mnie nie będzie. |
Cytuj:
Watpie zbeysmy wygrali wojne, ale trza sie starac! Chociaz nie mamy Jana Karola Chodkiewicza ani takiej zajebistej husari ze skrzydelkami, to mzoemy wygrac!:cup: :evul: |
...
Chlopaki
ARAGORN UCZCIWY NIe zrozumial i napisal ze dolacza do wojny swoim 28 KAFAREM ( nie knightem) ale druidem... WYgraliscie!! @Up Ty jestes debilem, a nie podrecznik. Z dupy se to wyczytales. Potop trwal od 1655-1660. MIALES NIE PISAC DEBILU Czemu mowisz MOZEMY? MOZECIE -.- @Top Najwazniejsze cioty, ze wy duzo zdzialaliscie w ostatnich wojnach. Rumcio chociaz zaliczyl fraga i byl na masslogach a w czym sie chwalicie? Gadaniem w dp albo NEUTRAL NEUTRAL ... bo sram o chara... neutral Catri - Nie wiemy jaki jestes w RL. Ale po twoich postach mozemy oceniac, i dowiedziec sie jaka masz osobowosc. ZALOZENIE: Piszesz posty w ktorych sie podlizujesz. * nikt nie lubi lizusow - kazdy to wie * Mozna wywniowskowac ze nikt cie w rl nie lubi. TO BYLO ZALOZENIE -.- |
Husarie ze skrzydełkami możemy podpier**** Cue Cumber i pokserować je 8o Będzie to samo ;) A hetmana trzeba poszukać :p Gdybym Miał 100+ lvl, ale nie mam... Mógłbym iść choćby za nasz kraj... I rodaków ;)
|
Cytuj:
|
..
Prosze was chlopaki
Nie przytaczajcie watkow historycznych bo kaleczycie... Prosze was... @catri No wiesz.. ja w tibi najbardziej lubilem PA i PK ... ^^ oni sa cioty bo zazdroscza bo wiadomo, ze nie wygraja -.- Aragorn Wojny polsko-szwedzkie trwaly do 1721 :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moze sie pomyle ale czy Levandero~ nie jest polakiem?:p
A co do Cati~ to w grze robi pa itp ale czytajac jej posty chce mi sie smiac:] I na rl jest chyba spox i musi sporo wnosic do towarzystwa. Hmm...niech zgadne zaraz namnie najedziecie assclicker (jakos tak sie pisze):baby: |
.///
hahahahaha aragorn
Ciebie chca na wojnie? Chyba HWL hahahahahahaha @aragorn Chce zauwazyc, ze to ty caly czas mylisz fakty i nie wiesz o co chodzi, nie zrozuzmiesz to jest tak trudne jak wiazanie sznurowadel -,.- nie pojmiesz tego :] Name: Fajkowy-Lolus Sex: male Profession: Elder Druid Level: 27 World: Galana Residence: Ankrahmun House: Botham III b (Ankrahmun) is paid until Mar 04 2007 Guild membership: Shadow Hunter of the Souls Hunters Prawie jak legendary souls hahaha |
Cytuj:
|
/...
Gaostic nie da mu rady... on ma 28 lvl czy tam ktory
|
Na galanie chyba bedzie jednnak wojna...
Aylitha w gildi z Konda, Lovize 8o 8o 8o 8o HWL tez juz zbiera ludzi:P |
...
Lognalem sie na syf chara a w dp venore
DUzo ludzi sie zbiera... maly battelek by nie zaszkodzil nikomy |
A jednak to co mialo byc jest...
Moim zdaniem Kuczer posiada ceche, ktora nazywa sie "honor" nie dal po sobie jechac tak jak te pachołki. A Rumcio **** ktory bedzie walczyl do momentu az HWL zacznie przegrywac, a potem bedzie JA POLAK NIE BIJCIE MNIE JA ZWAMI !! ( jak oczywiscie sie to zdarzy ze wygramy :p) |
Cytuj:
xD |
Cytuj:
Moje slowa z przed kilkunastu stron sie sprawdzily szybciej niz przypuszczam :P Ale Rumun i Catri nie musicie sie bac B) HWL potrzebuje h lvlowych EK wiec spokojna wasza rozczochrana :) |
Toxo zawsze pomysły komuś kradnie i zrobił Dead Show ( Kondy pomysł)
I niedawno była propozyca od Yuperdo na orc fortnes qest to też zgapił tylko chciał taniej. Wiecie co naszych w legendary souls jest mało. Mogliscie by zrobić jakiegoś massloga. Dziśaj rano online był Gaostic jako jedyny z HWL 40 min po servie save dał loga a mało oob było z naszych. Szkoda może dacie rade. |
ktory to juz raz mowicie "damy rade" ?
|
Niestety padl i Demi
|
Kolejny polak w HWl - Delewu;(
|
Czemu nie pójdziecie razem?
Legendary Souls ma tylko 20% szansy. Czemu Rumcio & Delewu & Catrishia nie dołonczycie do polaków? Boicie się o własne dupy? A gdzie reszta mało naszych w Legendary Souls. A demi na filmiku dobrze się trzymał ale dostał te ueki 2 :/ P.S : Srry jeśli kogoś obraziłem. |
czemu nie dolacza do Polakow? bo sa wierni swojej gildii to chyba proste.... -.-
a demi swietnie sie bronil tylko w decydujacym momencie zamiast wcisnac exure vite wdusil utani hur. |
Cytuj:
|
film jest na tibicams.tibianetwork.net.
W Legendary Souls coraz wiecej ludziB) |
Cytuj:
|
Jak narazie obydwie drużyny stoją w depo?:P
|
Druzyna Kuczera dopiero sie kompletuje;)
Kolejne osoby w Legendary Souls -mianowicie Stara Jaga:] |
Nie wiem na co czekają ale się z miasta do miasta przemieszczają.
P.S: Pamięta może ktoś www do stonki która podawała kto jest online z tej gildi czy tej. Nazywała się jakoś Guild Check |
Sira Shier chyba hacked. Ma 121lvl
Konda i Lovize online w jednym czasie:o Z HWL tylko Febbul i Delewu Robimy w portki panowie?:D:D:D |
Cytuj:
|
btw jest male pytanie czy jest szansa na open battle ?
|
Catri czemu dales loga? Narobiles w portki jak zobaczyles Konde i Lovize a od Ciebie z HWl tylko Febbul?:cup:
|
Na 95% nie ;p
Ponieważ w legendary souls jest za mało osób i się nie zgodzą zapewne. Ale ich się pytaj :) P.S: Znalazłem ta stronke http://www.guildcheck.net/?guildName=Legendary+Souls |
Cytuj:
Ps. widze ze jestes kolejnym noobem co mysli ze cos wie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |
|