![]() |
skille 60/60 i guardian .. na loozik .. tego draga na zamku. ja robilem na 20 lvl z 50/50 skillami ale duzo uh i nie znalem taktyki ... a ty bedizesz znal :P i 60/60 to 5-10 uhow ... stoj caly czas na ukos od draga .. nie moze w ciebie walic fire wave'a .!! dasz rade !!:) xD
|
ehh
a wszystko by bylo pieknie gdy by nie fakt ze na d lance nie mam kasy :(
aha git ale uhów nie moge uzywac musze m lvl robic :/ |
Podczas skillowania spamuj exura :P Sam robilem więc wiem :>
Kase na d lance zbieraj : > Może ci kolega pożyczy xD |
ehh watpie
on mi bohy kupi i tyle :D i tak sie ciesze a moze tkos sie wymieniL:
Za: guardiana,4,5k,naginate,plauge itd jestem na skilowanku :D Kurwa skilowac nie mozna :(: http://img89.imageshack.us/img89/336/screenlq0.jpg 40 shield wskoczyl: http://img134.imageshack.us/img134/8941/40shieldha8.jpg |
Gz axe warrior i reszta
Axe'Warrior Moja rada poskilluj se d oconajmniej 50/50 kup bp ih i leć expic |
wiem
skilowalem i kolega mnie wybil z rytmu haslem " Mam bohy dla ciebie" ja wylecialem ze skili i sie okazalo ze zartowal -.- i stracilem wene ale raczje polece dalej skilic :D
|
Cytuj:
Moderatorzy / Administratorzy - Zlitujcie się i usuńcie ten temat. |
Cytuj:
|
Heh axe'warrior to moj kumpel z Honery :P dzisiaj pokazywal mi wand of glut i zplesniale butki :P
http://img54.imageshack.us/img54/862/ssssagv8.jpg |
Nie chce cie obrazac ale jestes do dupy:
Po 1: masz chociaz 10 lat?? Twoja ortografia na to nie wskazuje i nie pierdol o dysleksji Po 2: ty mowisz sam do siebie w okienku default chata tak piszesz: Wand Of Plague Ale Fart Wand Of Plague Ale Fart kurwa Wand Of Plague Ale Fart Po 3: twoj tekst na poczatku tematu: "wyslijcie mi 100 meat do AB' DERNIEL" mnie rozwalil, albo dark shield z kolesia co zacieszales Po 4: wez sie za lekcje guwniarzu bo przy twoich ocenach cie do kopania dolow nie wezma.:baby: |
Cytuj:
|
Wow, 40 shieldingu...
czym tu się chwalić man... |
ja pierdole
o meatach nic nie pisalem wiec stul morde i wiecie co wam powiem "ZAMYKAM TEMAT" nie mam zamiaru wysluchiwac takich pedalów,stolów itd (oczywiscie tylko poszczególni) wiec temat oglaszam za zamkniety (closed)
|
Ou je aj lajk ju Axe'Warrior.. Ju ar pałer gamer!
Jesli myslisz ze jestes fajny to sie grubo mylisz, WoP z Shamana Gyzy... Ile tam xp na h masz? 5k? A zwarzajac na twoje oceny powiem ze Jestes malcem robionym palcem. @Joe~ Ty moglbys do niego sie zwracac na "Per Pan". Gratuluje i zycze dalszych osiagniec w grze, oby tak dalej zia! :baby: |
omg
piszcie se juz co chcecie ze jestem fajny/glupi temat nie bede odswiezac
|
Moze jak postów ponabijam
to zamkna temat
Prosba bo modków: CLOSED TOPIC PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE POMOCY PISZCIE W POSTACH ( CLOSED TOPIC PLEASE ) |
@Joey 2~:
Wlasnie dla takich debili jak ty napisalem GUWNIARZU bo jakbym napisal GOWNIARZU to bys sie zastanawial po nocach co to znaczy i szukal w slowniku a nie moge pisac polskich znakow bo nie mam polskiej klawiatury. @Axe~: Pochwal sie mamusi swoimi osiagnieciami w tibii to moze ci pozwoli grac. |
ehh
a ty damian powiedz mamusi ze taki jeden powiedzial do ciebie HUJ CI W ZAD i chcesz zobaczyc co to jest -.-
|
Prosta zędnada 12-latka :/
Ludzie nei zwracajcie na niego uwagi :D Przejdzie mu :) @Vensus 1. Modki nei zamkna ci tematu za nabijanei postów :P 2. Temat poprostu popadnei w zapomnienie :D 3. Prędzej bana dostaneisz za double postry i już sem ni posiedzisz na tibia.pl :D 4. Myślisz, że takimi wyswiskami coś zdziałasz? |
Piasek
na glowe ci polecialo??
zrobie se tyle kont ze modki nie nadaza ich banowac :D a po za tym po cholere juz piszecie w tym temacie jak macie sie klucic a nie komentowac ss?? a tak wogóle damian pedale ty miales komentowac ss a nie moje zycie i kto tu jest tempy jak nie wie do czego jest temat Zdjęcia -.- a piasek i mi nie przejdzie bynajmniej na forum |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |