![]() |
@up
Przykro mi @wieszok http://img117.imageshack.us/img117/5103/dsfdc3.png Popraw :P to @edit Kenixia przypominam że masz czas do 15.02 pospiesz się trochę bo okropnie się to ślimaczy |
@up
Cytuj:
/\ Wiadomośc od Wieszoka, czyli mam czas o jeden dzień dluzej niz Ci wychodzi. Pozatym nie mam jakoddac wczesniej, bo mam niefajne przejscie (przynajmniej dla mnie) pozatym dopiero dzis cos zaczęłam robić bo pomysłu nie miałam. @edit zreszta co za roznica juz skonczylam xD |
Cytuj:
Ostatnia praca: http://img115.imageshack.us/img115/8191/kenixia2fc6.jpg Jackz ma czas do 19'stego... |
See you later
eligejter :P Świetna praca. |
@up
dzięki :P Dzieki za pomoc Mkm ;P bo to przejscie to jeszcze nie na moje sily bylo ;P! aLE NASTEPNYM RAZEM ROBIE SAMAA! xD |
@Up
No ja myśle że sama :P Jackz ma chyba kare, ale spróbuję się z nim skontaktować.. ;] może chociaż raz coś doda :P |
Mam pytanie. Jak zostałem przyjęty do udziału w ArtWormie, to dopisujecie mnie do tej listy, czy mam czekać do kolejnej edycji?
|
Cytuj:
|
Wieszok, to wrzuć go na listę, nikomu to nie zaszkodzi.
|
Jackz-a nie było na forum od 26-01-2007, na gg też się nie odzywa, myślę że Shan może swobodnie brać się za część która przeznaczona była dla Jackza.
|
Mam nadzieje że Jackz zrobi prace ale coś mi się nie wydaje
|
No niestety nie mogę skontaktować się z Shanem... GG w profilu nie ma a skrzynka na PW zapchana ;], Shan, jak będziesz, to wyślij mi pw ze swoim GG ;]
Z tego powodu przerzucam go o oczko wyżej i teraz czas dla Jackiewa do 27-ego |
http://worm.bluesfear.com/index2.html
Wasz ArtWorm to jeszcze dziecko w porównaniu do tego na górze.:D |
Ta, Jackiewa też nie ma ostatnio na forum. Wogóle sobie sporo osób olewke z nas urządziło.
|
Tu trzeba wprowadzic jakies porzadki ...
Bo cholera mnie bierze ze czekam z tydzien a tu zadnych postępów... Mam taki pomysl...Zeby ta osoba na ktorą przypada kolejka potwierdzila swoja obecnosc. Najpierw ktos musi go poinformowac np. gg , pw , email albo co , ze jest jego pora. Jesli ta osoba w przeciagu dwoch dni nie potwierdzi obecnosci i tego ze jest gotowa do robienia artworma to traci kolejke i robi nastepna osoba...bo nie ma sensu czekac...stoimy w miejscu troche chaotycznie ale coz...spieszy mi sie Pozdr0 B) |
@up
ja się z tobą zgadzam trochę to trwa zanim do mnie dojdzie to minie rok jeżeli shan nie da odpowiedzi do jutra to niech następna osoba da prace bo nawet i zmniejszony został termin na 4 dni a trwa to jeszcze dłużej niż wcześniej |
Cytuj:
p.s. wszystkie zgłoszenia od teraz będą przyjmowane już na kolejną turę... |
Hmm, widzę, że Wieszok jeszcze nie napisał więc może ja to zrobię.
Jackiew nie wykona pracy, więc kolej na naszego mistrza, Wieszoka. P.S. Zerknijcie do podpisu. @down To fragment naszej rozmowy na gg. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Shan nadal się ze mną nie skontaktował, Jackiew nie ma możliwości więc zabieram się za swoją pracę, i by nie było, 4 dni od 24 kończą się 28.02 o 23:59... -.-" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |