![]() |
Dzisiaj też sobie obstawiłem za 2 złocisze
Lens ? - ? Bayer Leverkusen x2 Celta de Vigo ? - ? Werder Bremen 2 Sevilla ? - ? Shakhtar Donetsk 1x Rangers ? - ? Osasuna 1 Braga ? - ? Tottenham H. 2x Wisła Płock ? - ? Korona 2 River Plate ? - ? Caracas 1 Jeszcze na Sao Paola z kimś tam i na Santos z kimś : P |
Na weekend:
Cytuj:
|
jakby ktos jeszcze chcial na OE...
http://i22.photobucket.com/albums/b3.../smieci/oe.jpg |
Specjalne podziekowania dla legi za rozjebanie mi stsa :)
Skoro juz takie pewniaki nie wchodza to co ja mam obstawiac ?! |
Cytuj:
|
Legia wcale nie była pewniakiem. Biorąc pod uwagę jej formę z tamtej rundy i z ostatniego meczu można było się spodziewać remisu lub zwycięstwa Groclinu.
|
Pomijajac juz fakt, ze nie ma pewniakow - sa tylko faworyci.
FTSL |
Cytuj:
Unia - BOT Turów 10.03.07, godz. 18:00 ;] |
Cytuj:
|
Orange Ekstraklasa: Arka zabrała punkty Wiśle! <<<< onet.pl
tutaj tez arka byla faworytem? |
Odra W. - Cracovia 2
Pogon Sz. - Gornik Z. 1x Wisla K. - Arka 1 Wisla P. - Korona 2 Leczna - LKS 2 Lech - Zaglebie x2 jebac wisle jebac... w 86' dac sobie wkopac na 2-2... i to jeszcze Arce... i btw... Wisla K. - Arka 1 1.25 Wisla P. - Korona 2 2.10 Salzburg - Mattersburg 1 1.35 Widzew - Belchatow 2 2.20 Reggina - Lazio 2 2.50 ktos jeszcze chce mi cos powiedziec o pewniakach...? |
czek dis ałt:
Orange Ekstraklasa Piłka nożna, różne ligi za kilka dni podam moje typy na Dominet Bank Ekstralige, szykuje sie bardzo fajna kolejka, gdzie niemal w kazdym meczu ciezko o zdecydowanego faworyta... |
Cytuj:
Ja miałem takie mecze... Lech - Zagłębie + (powyzej 2 goli) <- nie weszło :< Szczypkowski karnego nie strzelił... Wisła - Arka + <- weszło Boro - Menju 2 <- nie weszło :S Lorient - Lille 2 <- Niech to szlag Toulouse - Monaco 1 <- ehh Wisła - Korona 2 <- yeye kurs 54.11 wkład 2 zł wygrana 97.39 zł :( a tak chciałem te pieniądze :( ; P |
Cytuj:
Weszło |
tak myślałem, że tu błąd jest, na poczatku napisałem weszło ;s, ale stwierdziłem, że to jest błędne i napisałem jak głupi wszedło, juz poprawiam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cracovia-Lubin 2 Huelva-Barcelona 2 Lazio-Empoli 1 Juventus-Triestina 1 Ascoli-Inter 2 |
Nie wejdzie:
M'brough-Manch.City 1 Tottenham-Watford 1 Cracovia-Lubin 2 |
Huelva - Barcelona 2
Mallorca - Betis 2 FC Porto - Sp.Lizbona 1 Sampdoria - Palermo 1 Piacenza - Frosinone 1 Stawka : 5zl Wygrana : 147.35zl |
Cytuj:
zanim dotarlem do sts to juz sie mecz zaczynal a wiec musialem troche zmienic I jeden mecz dala mi przez przypadek ale zorientowalem sie dopiero jak doszedlem do domu nawet nie wiem gdzie go sprawdzic 0.o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |