![]() |
Cytuj:
Fake'i Dejva były bez błędów ^^ Możesz sobie sprawdzić :P |
Cytuj:
Glaves zlitój sie bo jak będziesz tak dominował to inne fake'i nie będą miały komentarzy... @up Dawaj link musze zobaczyć! 8o |
AHH 7 part plax ...
|
Zawaliste, po prostu wyśmienite. Daje 10/10 :D
Kontynuuj. |
Świetny fake, nie moge sie doczekac nastepnej cześci:)
|
@Glaves:
Kiedy next part? :/ StraSZNIE CIEKAw jestem fabuły... Pozdroo.. |
@eerion:
Faktycznie nie widziałem fake bez wad (nie widziałem fake tego Dejav czy jakoś tak) i wiem że zawsze się czepiasz ;] no ale co wg ciebie jest w moim fake'u nierealne? To że zdesperowany kapitan statku wzioł obcego pomocnika? Przecerz głupota ludzka nie zna granic ;P A gdybyśmy robili fake'i tak żeby nie było cienia wątpliwości że cośtakiego może się zdarzyć no to... :) A jak już mówiłem Ten Ivanov dostał obstawę, więc wg Kapitana statku nie było problemu. Z kolesem cały czas obstawa chodziła, jakby fikał. A to że spisek sięgał głębiej, co nie zdarza się codziennie, to już inna sprawa. @drakon: Ten samochód z którego zrobiłem radiowóz jest w miare nowy ;P A to że styl samochodów amerykańskich jest inny niż nasz bo są bardziej "kwadratowe" to już nie moja wina. A chciałem głównie użyć samochodów odzwierciedlających Amerykański styl aut ;] Next part chyba w ten weekend jak sie wyrobie ;P |
No to czekamy na next part ;]
|
Super Komiks
Komiks jest super!
fabula- 8/10 grafika- 9/10 |
Chyba częściowo pomysły wziąłeś z filmu "Osada", te potwory :p ...
Stawiam 10\10, bo lubię coś co jest trochę horroro podobne. |
Aż się niecierpliwie kiedy będę mógł zobaczyć next part.
|
Koleś robisz najlepszego fake jaki widzialem te helikoptery auta omg poprostu bosko
|
@eerion:
Oglądałem te fake'i tego Dejvo. I powiem ci że faktycznie starał sie pod względem technicznym. Fake przedstawiający wykonywanie questu nie zachwyciłby mnie jak myśle. Jednak te faktycznie są fajne. Nawet mnie zaciekawiło. Być może dlatego że tak go zachwalałeś ;] Jednak czas jego fake'ów przeminoł. Nie można ciągle żyć przeszłością. Zamiast ciągle przypominać że tylko Dejvo robił bezbłędne fake'i pomóż innym wspiąć sie na wyżyny ;D @tipic: Kurde nie wiem czy sie wyrobie do jutra z next partem, bo straciłem sporo czasu na robienie dodatkowych samochodów bo niejaki D. sie ciepał że tylko z lat 80 i 90 ;] |
Jesli ma byc jeszcze lepsza to poczekamy ;]
|
Cytuj:
Do tego były bezbłędne czyli gdyby to przenieść na dzisiaj - nikt mu nie dorównuje :] |
Eh brak mi słów... Zazwyczaj nie oglądałem fake'ów... Ale wkońcu natknąłem się na link w opisie Glaves'a do "Piątego Żywiołu", który, jak niewiele fake'ów na tym forum, został ukończony. Obejrzałem, spodobał się, a teraz śledzę tego. Poprostu wymiatasz! Z niecierpliwością czekam na następne części B).
|
Boskie ofkors xD 10/10
|
@Eerion:
Zgodze się że w tamtych czasach Dejvo robił bardzo dobre fake'i. Jednak jakby teraz robił dalej... hmm... no nie wiem czy mógłby być tak dobry jak stosunkowo w tamtych czasach. Zrobienie takiego fake'a jak on robił wtedy (robił wtedy prawdziwe fake, teraz technika sie trochę zmieniła doszły efekty i nie jest to już ten sam prawdziwy fotomontaż) nie jest ażtak trudne dla przeciętnego. Wystarczyło się trochę pomęczyć ze sklejaniem spritek i troche poszperać w celu uzyskania paru wiadomości (m.in. hp potworów). Dzisiaj trzeba się nieźle namęczyć żeby zrobić coś fajnego bo standar został zawyżony. :) PS: Nie żebym sie opieprzał pisząc posty xD Robie, robie xD Tylko tak wpadłem zlukać co słychać ;] |
@Glaves
Jak zobaczyłem, że posta napisałeś to od razu wchodzę w temat i powtarzam w myślach "dał nową część", patrzę, a tu kuka :P Zgadzam się z Glavesem, teraz o wiele trudniej zrobić fake, który podoba się ludziom, musi być coś strasznie oryginalnego, lepsze efekty, nie tak jak kiedyś. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |