Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Wacuś Hydraulik 04-01-2007 22:42

Lol :D :D :D to nie wiedziałem że Suchy zmienił wyznanie ,,,, nie no respect nic nie mowie ...

Lenrock 04-01-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Modus (Post 1173458)
@ up

Wystarczy wejsc na guldie EM i zobaczyc kto jest liderem ;) ( Tak o niego )

@ Knox

Ja sie nie bulwersuje i wogole jak pisałem to nie chodziło mi o Ciebie. Miałem na mysli posty typu jakie wali Marvel~( czy jak mu tam )
Najpierw mowi ze CO jest naj~teraz jak EM prowadzi to ze EM ... ale juz to zauważyliście wiec nie będe sie wypowiadał.

Osobisiscie nie wiem kto wygra. Mam nadzieje ze wojna bedzie ciekawa ;)

mozna powiedziec ze suchy jest liderem tylko na papierze, eli jest prawdziwym liderem em, on tu rządzi i zapewne chodzi o niego bo jest z Izraela i bardziej prawdopodobne jest to ze to on, a nie suchy. co do tolerancji to ja jestem raczej tolerancjyny, rozumiem ze ktos wyznaje inną religie, wcale mi to nie przeszkadza, wręcz ciekawi.

a tu 3 filmy, chyba nikt nie dawał;

mayer

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16276

divine

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16277

croy

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16278

Vacek 04-01-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno (Post 1170466)
Czesc a ja tutaj mam cos z innej paki otoz nieszczesnym celem stal sie jakis 93 ED ktorego zabilem i on lub ona nie wiedziala ze to ja ja zabilem ! hehe :) http://www.rogepost.com/n/5895120072 rozwalilo mnie to btw. postaram sie zabic nie jednego jeszcze czlonka CO ; ) tak jak Sylatrii bibi all pozdrawiam

fajna ucieczka i ogolnie fajna akcja > : )

Knox 05-01-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1174262)
mozna powiedziec ze suchy jest liderem tylko na papierze, eli jest prawdziwym liderem em, on tu rządzi i zapewne chodzi o niego bo jest z Izraela i bardziej prawdopodobne jest to ze to on, a nie suchy. co do tolerancji to ja jestem raczej tolerancjyny, rozumiem ze ktos wyznaje inną religie, wcale mi to nie przeszkadza, wręcz ciekawi.

a tu 3 filmy, chyba nikt nie dawał;

mayer

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16276

divine

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16277

croy

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16278

Z tego co mi wiadomo, Eli oddal lidera Suchemu poniewaz przez jakis czas nie mial czasu na opiekowanie sie i zarzadzanie gildia. A co do tego ze glownym wodzem EM jest Eli to chyba nikt nie ma watpliwosci... ale w tym miescju chce przytoczyc powiedzenie ze " w kupie sila " :)

McCichy 05-01-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1174837)
Z tego co mi wiadomo, Eli oddal lidera Suchemu poniewaz przez jakis czas nie mial czasu na opiekowanie sie i zarzadzanie gildia. A co do tego ze glownym wodzem EM jest Eli to chyba nikt nie ma watpliwosci... ale w tym miescju chce przytoczyc powiedzenie ze " w kupie sila " :)

Tak, Eli to prawdziwy leader, chociaz suchy ostatnio tez niezle sobie radzil.

Abnis 06-01-2007 10:50

Forum.tibia.com nie działa,więc nie da się sprawdzić jakie są fragi.Wie ktoś czy pojawiły się jakieś nowe?

Hupe 06-01-2007 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abnis (Post 1176760)
Forum.tibia.com nie działa,więc nie da się sprawdzić jakie są fragi.Wie ktoś czy pojawiły się jakieś nowe?

Ostatnie fragi to:
*Sir croy
*Ewa mag
*Avenarr (czy jakos tak, 90+ ek)

Abnis 06-01-2007 11:04

Czyli jestem na bierząco.Teraz cała Tibia.com nie działa :S

P.S

11:04 You see Hupefupe (Level 127). He is an elite knight. He is The Committee of the Eternal March (Mr President).

Nie afkuj tyle w dp :P

Makaveli Tha Don 07-01-2007 17:17

Hupe, moglbys podac aktualny wynik wojny??

elmo_us 07-01-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1180793)
Hupe, moglbys podac aktualny wynik wojny??

24 do 9 dla Eternal March

Knox 08-01-2007 17:41

Forum tibia.com w dalszym ciagu nie czynne :/ jakies nowe fragi ??

paatix 08-01-2007 22:56

Ok, Pozwolcie ze wtrace cos od siebie na temat tej wojny

O neutralnych ludziach

A mianowicie gdy Co wygrywalo to wszyscy wyzywali EM od k*rw,EM przecz z Aldory itp. a teraz gdy EM wygrywa to znowu teraz wszyscy wyzywaja Co wiec to jest troszke niefer.. tutaj naprawde polecam jednostronnosc i niezaleznie kto wygrywa niewyzywac od k*rw bez powodu

O czlonkach Co

A mianowicie gdy EM przegrywalo nikt z EM niemowil ze Co to sharerzy,botterzy itp. lecz teraz gdy EM wygrywa to juz dla wszystkich czlonkow Co szaruja,czituja,bottuja itp. tutaj apeluje do czlonkow Co o nauczenie sie przegrywac poniewaz wasze zachowanie przypomina male dzieci.

To wszystko co chcialem powiedziec.
Paatix.

Stabby 08-01-2007 23:19

@ Dla Mnie Em Zawsze ByŁo Kurwami I BĘdzie ! ! !

Co Wymiata Nie BojĄ SiĘ Niczego , A Em WybierjĄ Takie Momenty Ze Co Nic NiemoŻe ZrobiĆ.

1 Tak Jak ByŁo Ostatnio Niby Open Battle Kolo Thais. 1/4 Co Offline A Oni Wyskakuja Że MoŻe ByĆ Open Battle. Moim Zdaniem Chore ! ! !
2. Na Dachu House W Thais Na Gorze 7 OsÓb Z Em A Oni Kozaki Na Morga Jednego. Chore ! ! !

Em Przyznajcie Sie Że NabiliŚcie Tyle FragÓw Fuksami Bo W Innych Momentach BaliŚcie Dupsko.

Moim Zdaniem PowinniŚcie SiĘ ZebraĆ All Z Co, Anima , Em I UstaliĆ Open Battle. Wtedy Zobaczycie Na IloŚĆ FragÓw Co ! ! ! Wtedy Zobaczycie Na Co StaĆ "co" I MoŻe Zrozumiecie .......

Co Is Panem ! ! ! Em Is Kurwa ! ! !

Mroczno 09-01-2007 02:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stabby (Post 1184584)

Co Wymiata Nie BojĄ SiĘ Niczego , A Em WybierjĄ Takie Momenty Ze Co Nic NiemoŻe ZrobiĆ.

1 Tak Jak ByŁo Ostatnio Niby Open Battle Kolo Thais. 1/4 Co Offline A Oni Wyskakuja Że MoŻe ByĆ Open Battle. Moim Zdaniem Chore ! ! !
2. Na Dachu House W Thais Na Gorze 7 OsÓb Z Em A Oni Kozaki Na Morga Jednego. Chore ! ! !

Em Przyznajcie Sie Że NabiliŚcie Tyle FragÓw Fuksami Bo W Innych Momentach BaliŚcie Dupsko.

Moim Zdaniem PowinniŚcie SiĘ ZebraĆ All Z Co, Anima , Em I UstaliĆ Open Battle. Wtedy Zobaczycie Na IloŚĆ FragÓw Co ! ! ! Wtedy Zobaczycie Na Co StaĆ "co" I MoŻe Zrozumiecie .......

Czesc

Tak rozumiem Cie ze jestes fanem ktorejs ze stron ale troche kultury czlowieku :) popatrz Ty bez ku i hu i etc. bys zdania nie zlozyl ...

pozdrawiam

elmo_us 09-01-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stabby (Post 1184584)

Po pierwsze Eternal March ma 60 czlownkow z czego ok 30 aktywnych. CO+Anima+Beasts maja razem ok. 120 czlonkow z czego 80-90 zdolnych do walki. Po drugie kiedy byla wojna EM vs Anima anima zrobila moze 2 open battle potem im sie znudzilo bo dostali w dupe i takze robili sneak ataki. Po 3 w sprawie Marggotha.Sauron ironbeard zaatakowal Velocity la viuda ktory akurat byl sam EM zrobilo mass loga ubilo saurona i przy okazji Marggotha. I jak bys zobaczyl nemtor tez tam sobie biegal wiec biedny Marggoth nie byl taki sam. Po 4 "TaKi StYl PiSaNiA wCaLe NiE jEsT sPoKo" i do tego jest cholernie nieczytelny. Po 5 i najwazniejsze, Wiemy kim jestes, znamy twoj name na Aldorze, wiec oszczedz sobie stwierdzen "Em to k*****"

Xarti 09-01-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stabby (Post 1185071)
@ A Ty Teraz Nie Wspominam O Animie CzŁowieku. WyjeŻdzasz Mi Z Takimi Tekstami. MÓwie O "co". Dlaczego NiechcieliŚcie Open Battle Jak Wam Nemtor ProponowaŁ ! ! !

Po 2 Niegram Na Aldorze. Wiec Mozesz Mi PaŁe OjebaĆ.
Po 3 W Polsce Jak ZauwaŻyŁeŚ Jest WolnoŚĆ SŁowa Wiec Bede KlrzyczaŁ Na Em Co Chce I Kiedy Chce I Nikt Mi Tego Nie Zabroni. A WiĘc Em To Kurwa Kurwa Kurwa.
Po 4 Em Zawsze BedĄ Ciotami Na Aldorze Bo "co" Jest Tu Panem I On Daje Wszytkim Graczom SiŁe Na GrĘ I On MoŻe Nam JĄ OdebraĆ.

Wiec Nawet Gdy "co" Przegra Wojne To I Tak Bedziemy Z Animi. Ale "co" Nieprezgrwa Wojny Wiec StÓl Pysk Dzieciaku I SkoŃcz Mnie StarszyĆ Takimi Tekstami. Bo Swoim 60+lvl Moze Mi Food PrzynieŚĆ Na Skilowanie. ! ! !

Spokojnie chłopcze Tibia to tylko taka gra :P nie musisz tak przeżywać tej wojny skoro w niej nie uczestniczysz bo to wywnioskowałem z Twojego postu

@TOPIC
Nowe fragi?? Może jakieś open battle??

elmo_us 09-01-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stabby (Post 1185071)
@ A Ty Teraz Nie Wspominam O Animie CzŁowieku. WyjeŻdzasz Mi Z Takimi Tekstami. MÓwie O "co". Dlaczego NiechcieliŚcie Open Battle Jak Wam Nemtor ProponowaŁ ! ! !

Po 2 Niegram Na Aldorze. Wiec Mozesz Mi PaŁe OjebaĆ.
Po 3 W Polsce Jak ZauwaŻyŁeŚ Jest WolnoŚĆ SŁowa Wiec Bede KlrzyczaŁ Na Em Co Chce I Kiedy Chce I Nikt Mi Tego Nie Zabroni. A WiĘc Em To Kurwa Kurwa Kurwa.
Po 4 Em Zawsze BedĄ Ciotami Na Aldorze Bo "co" Jest Tu Panem I On Daje Wszytkim Graczom SiŁe Na GrĘ I On MoŻe Nam JĄ OdebraĆ.

Wiec Nawet Gdy "co" Przegra Wojne To I Tak Bedziemy Z Animi. Ale "co" Nieprezgrwa Wojny Wiec StÓl Pysk Dzieciaku I SkoŃcz Mnie StarszyĆ Takimi Tekstami. Bo Swoim 60+lvl Moze Mi Food PrzynieŚĆ Na Skilowanie. ! ! !

Jak bys nie gral na aldorze, to bys nie znal sytuacji i nie bluzgal EM i nie wychwalal CO. Co nie daje nikomu zadnej sily, gdybys dobrze sie przyjzal filmikom to bys widzial co daje sile CHosen ones. Nemtor wybiega na cala grupe a reszta stoi z tylu czasem Roshar i Masak wyskocza ale w wypadku masaka nie konczy sie to nigdy dobrze. Za kazdym razem kiedy jest atak z naszej strony cale CO chowa sie do depo, dopiero jak ktos zadzwoni po nemtora to sa twardzi, chodz i tak im to malo daje bo przez swieta mielismy przynajmniej 2 fragi dziennie.
I nie nazywaj mnie dzieckiem, poniewaz mam juz 24 lata, a jak juz chcesz nazywac kogos dzieckiem to sam sie nie zachowuj jak 12letni szczeniak ktory nauczyl sie zamiast przecinka uzywac slow "kurwa" i pisac "po ziomalsku".
I moge duzo moim 64 palkiem.

PS. A jezeli takie osobniki jak ty reprezentuja Chosen ones, to chyba samo mowi za siebie ile ta gildia jest warta.

Cytuj:

MÓwie O "co". Dlaczego NiechcieliŚcie Open Battle Jak Wam Nemtor ProponowaŁ ! ! !
Wojne mamy z Chosen ones+Anima+Beasts. Wiec krotko mowiac, wy*******aj kknp?

Shadows.. 09-01-2007 14:48

Cytuj:

slodki jezu
na litosc boska

mama ci kaze pisac JeDna LiTerE DuZa A DruGa MałA ?
nie dosc ze to wyglada jakbys mial 13 lat i byl zakompleksiona fanka bravo,
to jeszcze ludzie o tobie mysla ze jestes gejem..

@ wojna
jestem za EM, sa tam ludzie naprawde myslacy, a nie bezmyslnie bijacy lvle polaczki, z której bandy CO-papranców, jedyny ogarniety czlowiek to nemtor, najlepszy gracz na aldorze, i pewnie jeden z lepszych w tibi.
ale jeden nemtor wojny nie zmieni, a ze polaczki maja we krwi ze walcza bezmyslnie, i wojny musza nauczyc sie na wlasnych bledach /przyklad chocby z aurea, gdzie F.A.G na poczatku dostawal lanie od romów, a potem sie ogarnal jakos/ tak samo jest z co.

banda TibioManiakóW z gimnazjum vs. banda myslacych ludzi z em

no ale ta gra nazywa sie tibia, i nowadays jedynie lvl i umiejetnosc trzymania f4 sie liczy

pewnie dlatego nemtor teraz sie nie liczy, kiedys by zsolowal pare emów ^.-

Evil Maul 09-01-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1185260)
Jak bys nie gral na aldorze, to bys nie znal sytuacji i nie bluzgal EM i nie wychwalal CO. Co nie daje nikomu zadnej sily, gdybys dobrze sie przyjzal filmikom to bys widzial co daje sile CHosen ones. Nemtor wybiega na cala grupe a reszta stoi z tylu czasem Roshar i Masak wyskocza ale w wypadku masaka nie konczy sie to nigdy dobrze. Za kazdym razem kiedy jest atak z naszej strony cale CO chowa sie do depo, dopiero jak ktos zadzwoni po nemtora to sa twardzi, chodz i tak im to malo daje bo przez swieta mielismy przynajmniej 2 fragi dziennie.
I nie nazywaj mnie dzieckiem, poniewaz mam juz 24 lata, a jak juz chcesz nazywac kogos dzieckiem to sam sie nie zachowuj jak 12letni szczeniak ktory nauczyl sie zamiast przecinka uzywac slow "kurwa" i pisac "po ziomalsku".
I moge duzo moim 64 palkiem.

PS. A jezeli takie osobniki jak ty reprezentuja Chosen ones, to chyba samo mowi za siebie ile ta gildia jest warta.

Wojne mamy z Chosen ones+Anima+Beasts. Wiec krotko mowiac, wy*******aj kknp?

Elmo powiedziałes ze EM ma wojne z CO +Anima + Beasts a teraz przytocze pewna akcje . To było na początku wojny EM chciało open battle w Thais wiec CO wraz z Anima (niebylo wtedy Beast) ustawilismy sie w Thais i czekalismy na was a wy co...? przeladowaliscie noobchary na edron potem uciekliscie do hero cave wiec kiedy wplynelismy na edron cale miasto bylo zawalone waszymi noobcharami ktore bloczylo cale dojscie do Hero cave . I co twoim zdaniem mielismy zrobic wybic wszystkie noobchary i dojsc do was ? wybacz ale takich unjustow niechcemy . I tak zawsze jest mass log exivujecie kogos kto expi lub ma pz wpadacie w niego a potem ucieczka do jakiejs miejscow obstawienie sie noobcharami i czekanie az pz zniknie i wylogowac sie . Oczywiscie nie jest tak zawsze (na przyklad walka kolo Thais ) .

Diamonic 09-01-2007 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1185406)
Elmo powiedziałes ze EM ma wojne z CO +Anima + Beasts a teraz przytocze pewna akcje . To było na początku wojny EM chciało open battle w Thais wiec CO wraz z Anima (niebylo wtedy Beast) ustawilismy sie w Thais i czekalismy na was a wy co...? przeladowaliscie noobchary na edron potem uciekliscie do hero cave wiec kiedy wplynelismy na edron cale miasto bylo zawalone waszymi noobcharami ktore bloczylo cale dojscie do Hero cave . I co twoim zdaniem mielismy zrobic wybic wszystkie noobchary i dojsc do was ? wybacz ale takich unjustow niechcemy . I tak zawsze jest mass log exivujecie kogos kto expi lub ma pz wpadacie w niego a potem ucieczka do jakiejs miejscow obstawienie sie noobcharami i czekanie az pz zniknie i wylogowac sie . Oczywiscie nie jest tak zawsze (na przyklad walka kolo Thais ) .

Ich waczyć będzie max 25, w porywach 30, nie więcej, u was jest conajmniej 75% aktywnych gotowych do walki członków, to że w twojej gildii 99% to debile (nie wliczając ciebie, bo cie nie znam;p), którzy poszli by walczyc nawet w takiej proporcji to już nie EM wina. Btw, sneak attacki to sposob na wojne (jeden z wielu), wazne ze wasi czlonkowie traca blessy, a z EM tylko 9 (chyba ze byl jakis double frag, ale to nie zmienia nic, bo blessów i tak 9 [liczac jako calosc]) osob je stracilo. ^.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.