![]() |
Lol :D :D :D to nie wiedziałem że Suchy zmienił wyznanie ,,,, nie no respect nic nie mowie ...
|
Cytuj:
a tu 3 filmy, chyba nikt nie dawał; mayer http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16276 divine http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16277 croy http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16278 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Forum.tibia.com nie działa,więc nie da się sprawdzić jakie są fragi.Wie ktoś czy pojawiły się jakieś nowe?
|
Cytuj:
*Sir croy *Ewa mag *Avenarr (czy jakos tak, 90+ ek) |
Czyli jestem na bierząco.Teraz cała Tibia.com nie działa :S
P.S 11:04 You see Hupefupe (Level 127). He is an elite knight. He is The Committee of the Eternal March (Mr President). Nie afkuj tyle w dp :P |
Hupe, moglbys podac aktualny wynik wojny??
|
Cytuj:
|
Forum tibia.com w dalszym ciagu nie czynne :/ jakies nowe fragi ??
|
Ok, Pozwolcie ze wtrace cos od siebie na temat tej wojny
O neutralnych ludziach A mianowicie gdy Co wygrywalo to wszyscy wyzywali EM od k*rw,EM przecz z Aldory itp. a teraz gdy EM wygrywa to znowu teraz wszyscy wyzywaja Co wiec to jest troszke niefer.. tutaj naprawde polecam jednostronnosc i niezaleznie kto wygrywa niewyzywac od k*rw bez powodu O czlonkach Co A mianowicie gdy EM przegrywalo nikt z EM niemowil ze Co to sharerzy,botterzy itp. lecz teraz gdy EM wygrywa to juz dla wszystkich czlonkow Co szaruja,czituja,bottuja itp. tutaj apeluje do czlonkow Co o nauczenie sie przegrywac poniewaz wasze zachowanie przypomina male dzieci. To wszystko co chcialem powiedziec. Paatix. |
@ Dla Mnie Em Zawsze ByŁo Kurwami I BĘdzie ! ! !
Co Wymiata Nie BojĄ SiĘ Niczego , A Em WybierjĄ Takie Momenty Ze Co Nic NiemoŻe ZrobiĆ. 1 Tak Jak ByŁo Ostatnio Niby Open Battle Kolo Thais. 1/4 Co Offline A Oni Wyskakuja Że MoŻe ByĆ Open Battle. Moim Zdaniem Chore ! ! ! 2. Na Dachu House W Thais Na Gorze 7 OsÓb Z Em A Oni Kozaki Na Morga Jednego. Chore ! ! ! Em Przyznajcie Sie Że NabiliŚcie Tyle FragÓw Fuksami Bo W Innych Momentach BaliŚcie Dupsko. Moim Zdaniem PowinniŚcie SiĘ ZebraĆ All Z Co, Anima , Em I UstaliĆ Open Battle. Wtedy Zobaczycie Na IloŚĆ FragÓw Co ! ! ! Wtedy Zobaczycie Na Co StaĆ "co" I MoŻe Zrozumiecie ....... Co Is Panem ! ! ! Em Is Kurwa ! ! ! |
Cytuj:
Tak rozumiem Cie ze jestes fanem ktorejs ze stron ale troche kultury czlowieku :) popatrz Ty bez ku i hu i etc. bys zdania nie zlozyl ... pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC Nowe fragi?? Może jakieś open battle?? |
Cytuj:
I nie nazywaj mnie dzieckiem, poniewaz mam juz 24 lata, a jak juz chcesz nazywac kogos dzieckiem to sam sie nie zachowuj jak 12letni szczeniak ktory nauczyl sie zamiast przecinka uzywac slow "kurwa" i pisac "po ziomalsku". I moge duzo moim 64 palkiem. PS. A jezeli takie osobniki jak ty reprezentuja Chosen ones, to chyba samo mowi za siebie ile ta gildia jest warta. Cytuj:
|
Cytuj:
na litosc boska mama ci kaze pisac JeDna LiTerE DuZa A DruGa MałA ? nie dosc ze to wyglada jakbys mial 13 lat i byl zakompleksiona fanka bravo, to jeszcze ludzie o tobie mysla ze jestes gejem.. @ wojna jestem za EM, sa tam ludzie naprawde myslacy, a nie bezmyslnie bijacy lvle polaczki, z której bandy CO-papranców, jedyny ogarniety czlowiek to nemtor, najlepszy gracz na aldorze, i pewnie jeden z lepszych w tibi. ale jeden nemtor wojny nie zmieni, a ze polaczki maja we krwi ze walcza bezmyslnie, i wojny musza nauczyc sie na wlasnych bledach /przyklad chocby z aurea, gdzie F.A.G na poczatku dostawal lanie od romów, a potem sie ogarnal jakos/ tak samo jest z co. banda TibioManiakóW z gimnazjum vs. banda myslacych ludzi z em no ale ta gra nazywa sie tibia, i nowadays jedynie lvl i umiejetnosc trzymania f4 sie liczy pewnie dlatego nemtor teraz sie nie liczy, kiedys by zsolowal pare emów ^.- |
Cytuj:
Elmo powiedziałes ze EM ma wojne z CO +Anima + Beasts a teraz przytocze pewna akcje . To było na początku wojny EM chciało open battle w Thais wiec CO wraz z Anima (niebylo wtedy Beast) ustawilismy sie w Thais i czekalismy na was a wy co...? przeladowaliscie noobchary na edron potem uciekliscie do hero cave wiec kiedy wplynelismy na edron cale miasto bylo zawalone waszymi noobcharami ktore bloczylo cale dojscie do Hero cave . I co twoim zdaniem mielismy zrobic wybic wszystkie noobchary i dojsc do was ? wybacz ale takich unjustow niechcemy . I tak zawsze jest mass log exivujecie kogos kto expi lub ma pz wpadacie w niego a potem ucieczka do jakiejs miejscow obstawienie sie noobcharami i czekanie az pz zniknie i wylogowac sie . Oczywiscie nie jest tak zawsze (na przyklad walka kolo Thais ) . |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |