Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

wywiady 26-03-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2505626)
hahaha koles Ty jestes jakis nie normalny.:D:baby:
Co mam Ci jeszcze pisać, jesli obydwoje znamy prawde :p
Gówno wiesz na ten temat i taka jest prawda . Nie ma po co wiecej pisac, marnować czasu bo i tak kazdy post bedzie podobny do poprzedniego.
A jesli tak sie nie boisz i masz znajomosci na arcani to podaj swoj nick :evul:

;( powiedz jaka prawde znamy oboje bo nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego i troche cie nie czaje.
z checia bym ci podal moj nick ale to by wygladalo jakbys ty, jako przegrany, stawial warunki a na to nie pozwole.
ten nasz maly konflikt zaczyna byc juz nuzacy; przeszedles do marnej defensywy i resztkami sil, za pomoca beznadziejnych pogrozek, probujesz cos zdzialac przeciwko mnie. z tego wnioskuje, ze nie potrafisz przegrywac - to czyni cie jeszcze bardziej zalosnym a mnie tylko dowartosciowuje.

asto1234 26-03-2009 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2505912)
;( powiedz jaka prawde znamy oboje bo nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego i troche cie nie czaje.
z checia bym ci podal moj nick ale to by wygladalo jakbys ty, jako przegrany, stawial warunki a na to nie pozwole.
ten nasz maly konflikt zaczyna byc juz nuzacy; przeszedles do marnej defensywy i resztkami sil, za pomoca beznadziejnych pogrozek, probujesz cos zdzialac przeciwko mnie. z tego wnioskuje, ze nie potrafisz przegrywac - to czyni cie jeszcze bardziej zalosnym a mnie tylko dowartosciowuje.

To, że ktoś się kłuci o prawdę, nie znaczy, że ją zna . Zapamiętaj to sobie.
Reszta tekstu- Tekst z mojego wczesniejszego posta.

/\
/\
/\
:D:cup:

wywiady 26-03-2009 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2506090)
To, że ktoś się kłuci o prawdę, nie znaczy, że ją zna . Zapamiętaj to sobie.

ahahahahahahah coz za filozofia. to jest wrecz genialne w swojej prostocie. zrobie sobie tatuaz na plecach z napisem "To, ze ktos sie KLUCI o prawde, nie znaczy, ze ja zna". motto tysiaclecia.
olewam cie juz sikiem prostym bo widze ze nie warty jestes mojej uwagi. codziennie trace kilka minut odpowiadajac na twoje posty a w tym czasie moglbym zrobic pare przydatniejszych rzeczy np. oddac mocz czy zwalic konia.
nara, slabizno.

asto1234 26-03-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2506281)
ahahahahahahah coz za filozofia. to jest wrecz genialne w swojej prostocie. zrobie sobie tatuaz na plecach z napisem "To, ze ktos sie KLUCI o prawde, nie znaczy, ze ja zna". motto tysiaclecia.
olewam cie juz sikiem prostym bo widze ze nie warty jestes mojej uwagi. codziennie trace kilka minut odpowiadajac na twoje posty a w tym czasie moglbym zrobic pare przydatniejszych rzeczy np. oddac mocz czy zwalic konia.
nara, slabizno.

Prostak z Ciebie..
Tekst z wczesniejszego postu...

/\
/\
/\
denerwuje? Tego mnie uczyli na "psychologii" :baby:

wywiady 26-03-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2506286)
Prostak z Ciebie..
Tekst z wczesniejszego postu...

/\
/\
/\
denerwuje? Tego mnie uczyli na "psychologii" :baby:

wcale nei denerwuje. ta chodzisz na psychologie...a potem sie budzisz z reka w gaciach.
swoja droga na psychologie zazwyczaj dostaja sie ci, ktorzy nie dostali sie na inne studia :)

Gonzo 26-03-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2506404)
wcale nei denerwuje. ta chodzisz na psychologie...a potem sie budzisz z reka w gaciach.
swoja droga na psychologie zazwyczaj dostaja sie ci, ktorzy nie dostali sie na inne studia :)

Rzuciło mi się to w oczy - nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. We Wrocławiu na psychologię co roku jest ok. 15 osób na jedno miejsce... Kto Ci takich bzdur naopowiadał?

Co do EO:

Martwa legenda, o ile jeszcze ten sam owner.

wywiady 27-03-2009 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2506590)
We Wrocławiu na psychologię co roku jest ok. 15 osób na jedno miejsce...

no przeciez wlasnie o tym mowie :)

Bartholomew 01-04-2009 22:01

wywiady chyle czola przed twoim sprytem ;) widac ze masz mdle pojecie na temat amery i eo a mimo to zdolalas tak pokierowac rozmowa i zagrac na emocjach asto1234, ze ten poddal sie kompletnie i cofnal do zalosnej obrony jak jakis pobity kundel. ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29.