![]() |
Cytuj:
z checia bym ci podal moj nick ale to by wygladalo jakbys ty, jako przegrany, stawial warunki a na to nie pozwole. ten nasz maly konflikt zaczyna byc juz nuzacy; przeszedles do marnej defensywy i resztkami sil, za pomoca beznadziejnych pogrozek, probujesz cos zdzialac przeciwko mnie. z tego wnioskuje, ze nie potrafisz przegrywac - to czyni cie jeszcze bardziej zalosnym a mnie tylko dowartosciowuje. |
Cytuj:
Reszta tekstu- Tekst z mojego wczesniejszego posta. /\ /\ /\ :D:cup: |
Cytuj:
olewam cie juz sikiem prostym bo widze ze nie warty jestes mojej uwagi. codziennie trace kilka minut odpowiadajac na twoje posty a w tym czasie moglbym zrobic pare przydatniejszych rzeczy np. oddac mocz czy zwalic konia. nara, slabizno. |
Cytuj:
Tekst z wczesniejszego postu... /\ /\ /\ denerwuje? Tego mnie uczyli na "psychologii" :baby: |
Cytuj:
swoja droga na psychologie zazwyczaj dostaja sie ci, ktorzy nie dostali sie na inne studia :) |
Cytuj:
Co do EO: Martwa legenda, o ile jeszcze ten sam owner. |
Cytuj:
|
wywiady chyle czola przed twoim sprytem ;) widac ze masz mdle pojecie na temat amery i eo a mimo to zdolalas tak pokierowac rozmowa i zagrac na emocjach asto1234, ze ten poddal sie kompletnie i cofnal do zalosnej obrony jak jakis pobity kundel. ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |