Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Najśmieszniejsze sytuacje na mainie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105709)

cielakmateusz 16-06-2007 22:23

Mój błąd , sorry

Capality 16-06-2007 22:30

Nie wiem czy śmieszne, raczej żałosne ale:

Dzisiaj skilluje aż tu nagle podchodzi Br, 8 sorc i zaczyna jebać moje trolle i coś tam chrzani w jego genialnym angielskim:
Nie powiedziałeś dziękuje nawet. Ja ci zbiłem trolle bo cię zablokowały a ty za grosz wdzięczności(oczywiście to brzmiało inaczej ale żebyście zrozumieli)

Krycha01 16-06-2007 23:15

Ja tam widziałem gościa zamienionego w dragon shielda na Zanerze. Nooby chyba nie umieją czytać bo goniły go od Ghostlands aż po miejsce gdzie występują elfy. A to było w Carlin.

Miszi 17-06-2007 10:10

najsmieszniejsze jest to ze ludzie nie wiedza co to znaczy LoL ;)
jeden mi mowi ze LOL to jest debil <hahaha>
no i jak takiemu nie na***ac ;)

Mazix 21-06-2007 13:35

Cytuj:

dedlem ale qumpel wziol loot i mi dal (chodzimy do 1 klasy)
Tak to widać po twojej cudownej interpunkcji i ortografii. Jak chodzisz do 1 klasy podstawówki to rozumiem -.-. Zreszta ja też chodze do 1 klasy.
Lecz gimnazjum :D
@up kumpel obraził się na mnie, bo powiedziałem lol w jego obecności ^^

mc200 21-06-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazix (Post 1500327)
Tak to widać po twojej cudownej interpunkcji i ortografii. Jak chodzisz do 1 klasy podstawówki to rozumiem -.-. Zreszta ja też chodze do 1 klasy. Ale gimnazjum :D
@up nom kumpel obraził się na mnie bo powiedziałem lol w jego obecności ^^

1. Nie zaczyna się zdania od "ale"
2. Nom - n/c
3. Przed "bo" dajemy przecinek

I weś ty się lepiej nie odzywaj...

Sry za OT, ale nie miałem nic związanego z tematem, a jak patrzę na takich jak Mazix to ...

SuperMag 21-06-2007 14:41

Noobek

10:35 Noob [9]: siemka
10:35 Qandorf [12]: elo
10:35 Noob [9]: masz szczaly na trade?
10:35 Qandorf [12]: nie
10:35 Noob [9]: ale masz szczaly na trade?
10:35 Qandorf [12]: no kurwa nie mam
10:35 Noob [9]: no ale wiem rze masz prosze daj mi
10:35 Qandorf [12]: wy*******aaaaaaaj
10:35 Qandorf [12]: nie mam strzal ale mam hunted, dam ci za free !!!
10:35 Noob [9]: dobra :)
10:35 Noob [9]: to pokaz na depo
10:35 Qandorf [12]: ale to dobra rzecz nie moge pokazywac na depo
10:35 Noob [9]: :(
10:35 Noob [9]: no ale blagam to pokasz na tarade
10:35 Qandorf [12]: ale co?
10:35 Noob [9]: hunted
10:35 Qandorf [12]: <own3d>

Noob dostał IGNORA bo brzuch mnie już bolał ze śmiechu :) :) :) :) :D:D:D

Niedozwolony 21-06-2007 14:45

sytuacja z real:kumpel wisial dla frienda kase(34zł) dialog:
Friend:elo i co masz kase?
Typ:ej pliz nie mam ale nie mow dla starej ok?
F:Na jutro albo wejde za chwilke i pogadam z twoja mamą
T:No weź1!!!!
F:no to zajeb dla starej(typ co wisi kase zajebał dla dziadka 300 zeta na chara!!300zł)
T:no dobra... postaram się...nara Odłozył słuchawke a wszyscy w gnicie!!8o:D

Wczoraj gram se na BR świecie i

Ja:Buy beholder shield
Typ:br?
J:no
T:pl?
J:yes;]
T:bb
J:why?
T:i hate pl
J:noob ;/

Heh tak to jest jak sie ma w narodzie paru nobow typu MDW czy Serek;(

Wendaren 21-06-2007 15:31

Mnie to rozwala jak idzie 6 level z red skullem i mówi "plax kill me, all noob, kill me!!!", a nikt go niechce lać :D

Wymyrymydymy 21-06-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1500447)
1. Nie zaczyna się zdania od "ale"
2. Nom - n/c
3. Przed "bo" dajemy przecinek

I weś ty się lepiej nie odzywaj...

Sry za OT, ale nie miałem nic związanego z tematem, a jak patrzę na takich jak Mazix to ...

Te poprawny!:glupek:

1. Pisze sie "weź" a nie "weś".
2. Sry - jeśli Ty czepiasz sie przecinka to ja sie tego czepie.

Najśmieszniejsze sytuacje hm... śmieszą mnie tacy ludzie co krzyczą, że chcą cokolwiek bo mieli hacka. Dajesz im scale armor, a oni wyzywają od noobów. :faceoff:

mc200 21-06-2007 21:12

Tak, mój błąd, pomyliłem się, ale ja się nie czepiam przecinka, bo to on wyśmiewa kogoś za interpunkcje i ortografie, a sam pisać nie umie!

Luthi 21-06-2007 21:47

Ludzie jak wy pierdolicie. Dajcie spokój z takimi bajkami bo to żal.

Mazix 22-06-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1501405)
Tak, mój błąd, pomyliłem się, ale ja się nie czepiam przecinka, bo to on wyśmiewa kogoś za interpunkcje i ortografie, a sam pisać nie umie!

Wiesz ile ja mógłbym się rzeczy czepić po tym poście? Ja nie jestem aż tak wredny jak niektórzy ludzie, którzy wypowiadali się w tym temacie.
Może i miałem pare błędów, ale spójrz sobie na post goscia którego poprawiłem.
-.-
Bez Komentarza

mc200 22-06-2007 18:35

@up n/c Na moje oko, które spojrzało na posta tamtego typka przez 10 sekund zrobił on 2 błędy (bez tego, ze napisal qumpel, bo napisal to specjalnie ;)). Może jakby mi się chciało to bym zobaczył więcej, ale zrobił więcej niż ty. I dobra koniec tematu. A co do tego, ze mozesz sie czepic - a czepiaj sie stary mi to zwisa. Na necie pisze bez interpunkcji i bez polskich znakow (no czasami z przyzwyczajenia, zeby nie zapomniec, bo w Tibii jest wiele analfabetow i "dyzlektykuf"). Czasami jak pisze cos dluzszego to sprawdzam czy nie ma jakiegos glupiego bledu ortograficznego.

[21]: SELL PLATE ARMOR NOBLE ARMOR MEDUZA SHIELD STEALTH RING OFFER PLX AND KUPIE KUSZE
[33]: exp x how much?
[9]: pala mi sie wlozy
[9]: pala mi sie wlosy

Nicki pominalem :)

Mazix 23-06-2007 11:18

re : up
Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu się dalej kłócić o takie g. (przepraszam)
Przepraszam też tycho, co nieomylnie obrazilem :(
@topic
Niestety już nie moge pisac, ponieważ nie gram już na globalu. Piszcie swoje sytuacje.

cielakmateusz 24-06-2007 01:08

Gadałem z nooobem roku:

Ja - 107 lvl :P
Noob - 17 lvl

On dał mi swoje passy zebym obejrzal jego konto :P

Rozmowa:

Noob : A dasz mi teraz ty passy , obejrze sobie twoja postac?
Ja : Lol? Napewno ci dam passy z takim lvlem -.-
Noob : No prosze nic nie zrobie
Ja : lol.taki cwany jesteś to napisz do Mateusza Big Smoka , może on ci da passy.
NOob: Ale jak napisze , to on mi da na 100% ?
( w tym momencie spadłem z krzesła)
Noob : Ale on da?
Noob : On mi da passy?
Noob : ?

Ryszardd 02-07-2007 15:20

13:52 Shadow Morii [7]:muj stary
13:52 Shadow Morii [7]:to znacztay moja stara i ja mamy dalna i zbieram na opercacje 9999999999k plseae!!!

rotfl

Reflux 04-07-2007 23:48

Nie wiem czy to śmieszne ale: miałem dzisiaj pierwszy dzień pacc'a poszedłem do ank i zacząłem robić strzały. Zrobiłem 300 strzał i poszedłem po expić spotkałem grupkę Nomadów i jakie było moje zdziwienie że nie atakuje. Okazało się że łuk zostawiłem w Thais -.-'. Wiem jestem głupi.

Bicus 05-07-2007 10:13

W sylwestra spedzanego przed kompem postanowilismy noobki powrabiac u kinga tzn. on mowi fag quest king go jedzie do 1 hp a my z wanda dobijamy.
Znalezlismy ofiare, powiedzielismy ze jak powie fag quest to dostanie od kinga fsa i k arma. Do tego mial wlozyc kwiatki do raczki. Koles powiedzial to i padl.
Zaraz pisze na priv co sie stalo? My mowimy ze king go zabil bo mial kwiatka tylko w jednej rece. A on idzie jeszcze raz... Wklada do dwoch rak i oczywiscie ded. Zapytal sie znowu co sie stalo. Powiedzielismy ze powiedzial fag z malej litery to on jeszcze raz... My mamy red skulla i powiedzielismy ze teraz napewno mu sie uda. Przychodzi i sie pyta czemu mamy czerwona czaszke nad glowa... odpowiadamy ze king nas awansowal.... no i powiedzial znowu i padl. Na koniec powiedzial ze ma kolege 14 maga i mamy deda...;)

Rabaal 06-07-2007 20:01

U nas na serwerze Iridia jest pewna postać o nicku Bezok (150~MS) no i gdy wkurzalo mnie to ze pewien noobek podczas mojego skillowania(bradzo brardzo dawno temuuu.....) ciagle zabijał mi respa potwora do skillowania (bodajze slime) postanowiłem go ubic-.-. W koncu gdy padl zaczął do mnie pisać o to zebym mu oddał jego crus helmeta (thx noob) i groził, że gdy nie oddam.... teraz zacytuję:D..... "oddaj mi moj helm bo jak nie to napisze do Bezoka ktory mnie proci jest royal knightem i ma 100+ lvl....
Gdy to napisalem do bezoka to napisal tylko "rotfl"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12.