Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Boss - Apprentice Sheng (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105821)

Pan Klocek 13-02-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >Jtank< (Post 1264783)
Sorka ale chyba sie pomyliles (albo ja zle mysle)
Dallheim powinien byc chyba najlepszym wojownikiem na rookgardzie...

W AS mozna sie zmienic za pomoca Utevo res ina :]

Hehehe dużo osób tak myśli. Bo niby Dallheim ma spike sworda i sieka nim cyklopy, a co powiesz na to, że Amber walczyła ze smokami? Smok a cyklop wielka różnica, dla mnie Dallheim nie dorasta nawet nawet do kolanek Amber.

AduFortera 13-02-2007 17:20

Witam, tak sobie siedze i patrze na ten temat, przyszło mi namyśl że AS może sie pojawiać na MinoHell po wykonaniu tej czynność
wtedy może pojawia sie w MinoHell AS nie posiadam rookslayera dlatego prosze jakiegos h lvl na rooku o sprawdzenie tego :)

Fpitolony w sprawe 13-02-2007 17:44

Co to za kawalek tam leci? o.0 zajefajny
edit: dzieki emilok ;d :*

Pan Klocek 13-02-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AduFortera (Post 1265563)
Witam, tak sobie siedze i patrze na ten temat, przyszło mi namyśl że AS może sie pojawiać na MinoHell po wykonaniu tej czynność http://video.google.pl/XXXXXXXXXXXX
wtedy może pojawia sie w MinoHell AS nie posiadam rookslayera dlatego prosze jakiegos h lvl na rooku o sprawdzenie tego :)

Nie ma to nic wspólnego, a co do posta to >raport<
Nie lubimy tu QS.

emilok 13-02-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1265628)
Co to za kawalek tam leci? o.0 zajefajny

Na oko "Die happy - supersonic speed", ale zaznaczam że ten kawałem ostatni raz słyszałem z 4 lata temu.
Yep, to to :
http://www.youtube.com/watch?v=vch8UBmbfhc

Panie Klocek, proszę o zachowanie spokoju.

Pan Klocek 13-02-2007 20:14

@AduFortera
Ukrywanie linka w postaci ukrytego tekstu to nadal QS. Jeśli nie chcesz tego usunąć RAPORT.

Właśnie przed chwilą pojawił się Apprentice Sheng na Titani, co dziwne był to pierwszy raz :D
Padł od ostrza mojej Katany, walczyłem z nim sam, jako, że nie było pewne czy jakaś odsiecz przybędzie. Wolałem nie czekać na to że chmara noobków mi go zgładzi albo zacznie mi przeszkadzać.

EDIT
@DOWN
To jest QS, temat o tym został usunięty, a posty innych użytkowników usunięte. Widocznie jakiś modek ukrył ten link co jest dla mnie całkowicie nie zrozumiałe.

AduFortera 13-02-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1265981)
@AduFortera
Ukrywanie linka w postaci ukrytego tekstu to nadal QS. Jeśli nie chcesz tego usunąć RAPORT.

Właśnie przed chwilą pojawił się Apprentice Sheng na Titani, co dziwne był to pierwszy raz :D
Padł od ostrza mojej Katany, walczyłem z nim sam, jako, że nie było pewne czy jakaś odsiecz przybędzie. Wolałem nie czekać na to że chmara noobków mi go zgładzi albo zacznie mi przeszkadzać.

Wszystko ok tylko ze ja nie ukryłem tego tekstu :D dopiero teraz sie wlogowałem jeśli AS niema nic wspólnego z Spike Swordem to może poprostu cipowie zrobili zabawe rookslayerom tworząc tego boosa, ale możliwe że z AS leci niezwykle rzadko żecz potrzebna do dostania ze do MM ROOM

@edit to co jest pokazane na filmie nie jest questem poprostu to jest może część questu na legendarnego Sword of Fury kto wie

nosane 16-02-2007 14:05

Sheng padł po raz kolejny na Xerenie. Niestety, tym razem jedyny loot z niego to... torch. No, cóż i takie fikoły się zdarzają. Padł głównie z rąk Pella, i po części moich ;).

Przynajmniej po części pomściłem swoją śmierć, choć aby naprawdę się zrewanżować, musiałbym zabić... lagi :S. No cóż, na razie zadowolę się Shengiem, później się zobaczy ;).

Pholtus 16-02-2007 16:51

Aurea Sheng

Dziś Apprentice Sheng poraz piąty odwiedził Aurea'e, lecz tym razem zgładziliśmy go ja i Aqua pal. Miałem go rozwalić solo, ale gdy odpaliłem TibiCam Aquasek się lognął, więc ubiliśmy go we dwóch :)

Oto link do filmu:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18853

Lady Rookstayerka 20-02-2007 20:26

Witam,tak sobie czytam to forum...Przejdźmy do rzeczy :P. Więc tak : Wpadłam na pomysł że jeżeli te drzwi są zamknięte magią..to moze jak ten sheng robi life drain,a bedzie przy drzwiach to moze sie otworza ?? co myslicie o tym?

Shinodin Barthez 20-02-2007 20:28

wątpie żeby cipy wpadły na taki pomysł....

Michoss 22-02-2007 00:54

Zablokowali go, miał 50%hp, kick za battle mode, Resp AS, próba zalogowania, spalił się komputer, wezwał mechanika, 25%hp, nuby przyszły, zlurowały 4 mino, mechanik naprawił PC, 5%hp, kick z tibii, próba zalogowania 1, próba zalogowania 2, udało się, login, 5 mino 2 hieny i 1 AS, szybkie otwierane BPków z lf'ami, fire field, energy field, 20hp, BP z lf'smi otwarty, klika prawym, wybiera use with, najeżdża na siebie, combo minosów i hien, 1hp, lag, kliknięcie na sobie, unlag, fire, ded.

I to całe wyjaśnienie :P

Pholtus 22-02-2007 09:45

@Up
Ciekawe, hrhrhr.

@Instynkt
Jedynym wyjaśnieniem jest to, że albo jak pan Michoss powiedzial kick/freez/lag/wszystko co najgorsze itd, bądź nie miał LF, lub był cieniasem. Nadal jestem przy tym, że AS to lapciak, jeśli ubijały go już niejednokrotnie 15~ lvle. Tak czy siak, żal 56 lvla:P

Hynu 22-02-2007 13:37

Jan 30 2007, 11:47:27 CET Died at Level 50 by a minotaur
Skoro Baczek of malinka deadła na zwykłym mino to czemu 55 lvl nie może paść na AS'ie? :P

Pan Klocek 22-02-2007 19:08

Na Titani Shenga zabiła banda Brazylijczyków na 6 - 8lvl -.-
Wiem tylko ze kilu mialo luki i speary. Jeden biegal a reszta strzelala. Jednym slowem Sheng to cienias.

Ale jak gadałem z kolegą Mino Magiem to powiedział że Sheng sam się poddał po tym jak wszyscy pytali go "br?" "friends" "Vip plz"....:o

-Per- 22-02-2007 19:16

Czy wie ktoś, czy był na Morganie już AS? Czaje się na niego, ale nie moge go dorwać :D

BeNcHaKeR 22-02-2007 19:17

Hej, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Shenga a mianowicie : czy potrafi przesuwać przedmioty.(szkrzynki,krzesła,itd)

P.S. Jeśli takie pytanie już padło to srry

Pan Klocek 22-02-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BeNcHaKeR (Post 1282901)
Hej, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Shenga a mianowicie : czy potrafi przesuwać przedmioty.(szkrzynki,krzesła,itd)

P.S. Jeśli takie pytanie już padło to srry

Tak było to pytanie.
Tak przesuwa.

Michoss 22-02-2007 19:22

@upup
przesuwa

PS. nie spamuj tak bo już 3 osoby chcą cie zniszczyć -.-

Sorry, sekundy :P

Vienine 24-02-2007 21:10

omg ludzie to jest poprostu boss minosów który respi się nieregularnie -.-

jak byście byli w temacie to byście wiedzieli.

loot z as'a to :mino leather(z każdego),0-7 gp,magic Light Wand(bardzo rzadko)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09.