![]() |
Cytuj:
Hehehe dużo osób tak myśli. Bo niby Dallheim ma spike sworda i sieka nim cyklopy, a co powiesz na to, że Amber walczyła ze smokami? Smok a cyklop wielka różnica, dla mnie Dallheim nie dorasta nawet nawet do kolanek Amber. |
Witam, tak sobie siedze i patrze na ten temat, przyszło mi namyśl że AS może sie pojawiać na MinoHell po wykonaniu tej czynność
Ukryty tekst:
wtedy może pojawia sie w MinoHell AS nie posiadam rookslayera dlatego prosze jakiegos h lvl na rooku o sprawdzenie tego :) |
Co to za kawalek tam leci? o.0 zajefajny
edit: dzieki emilok ;d :* |
Cytuj:
Nie ma to nic wspólnego, a co do posta to >raport< Nie lubimy tu QS. |
Cytuj:
Yep, to to : http://www.youtube.com/watch?v=vch8UBmbfhc Panie Klocek, proszę o zachowanie spokoju. |
@AduFortera
Ukrywanie linka w postaci ukrytego tekstu to nadal QS. Jeśli nie chcesz tego usunąć RAPORT. Właśnie przed chwilą pojawił się Apprentice Sheng na Titani, co dziwne był to pierwszy raz :D Padł od ostrza mojej Katany, walczyłem z nim sam, jako, że nie było pewne czy jakaś odsiecz przybędzie. Wolałem nie czekać na to że chmara noobków mi go zgładzi albo zacznie mi przeszkadzać. EDIT @DOWN To jest QS, temat o tym został usunięty, a posty innych użytkowników usunięte. Widocznie jakiś modek ukrył ten link co jest dla mnie całkowicie nie zrozumiałe. |
Cytuj:
@edit to co jest pokazane na filmie nie jest questem poprostu to jest może część questu na legendarnego Sword of Fury kto wie |
Sheng padł po raz kolejny na Xerenie. Niestety, tym razem jedyny loot z niego to... torch. No, cóż i takie fikoły się zdarzają. Padł głównie z rąk Pella, i po części moich ;).
Przynajmniej po części pomściłem swoją śmierć, choć aby naprawdę się zrewanżować, musiałbym zabić... lagi :S. No cóż, na razie zadowolę się Shengiem, później się zobaczy ;). |
Aurea Sheng
Dziś Apprentice Sheng poraz piąty odwiedził Aurea'e, lecz tym razem zgładziliśmy go ja i Aqua pal. Miałem go rozwalić solo, ale gdy odpaliłem TibiCam Aquasek się lognął, więc ubiliśmy go we dwóch :)
Oto link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18853 |
Witam,tak sobie czytam to forum...Przejdźmy do rzeczy :P. Więc tak : Wpadłam na pomysł że jeżeli te drzwi są zamknięte magią..to moze jak ten sheng robi life drain,a bedzie przy drzwiach to moze sie otworza ?? co myslicie o tym?
|
wątpie żeby cipy wpadły na taki pomysł....
|
Zablokowali go, miał 50%hp, kick za battle mode, Resp AS, próba zalogowania, spalił się komputer, wezwał mechanika, 25%hp, nuby przyszły, zlurowały 4 mino, mechanik naprawił PC, 5%hp, kick z tibii, próba zalogowania 1, próba zalogowania 2, udało się, login, 5 mino 2 hieny i 1 AS, szybkie otwierane BPków z lf'ami, fire field, energy field, 20hp, BP z lf'smi otwarty, klika prawym, wybiera use with, najeżdża na siebie, combo minosów i hien, 1hp, lag, kliknięcie na sobie, unlag, fire, ded.
I to całe wyjaśnienie :P |
@Up
Ciekawe, hrhrhr. @Instynkt Jedynym wyjaśnieniem jest to, że albo jak pan Michoss powiedzial kick/freez/lag/wszystko co najgorsze itd, bądź nie miał LF, lub był cieniasem. Nadal jestem przy tym, że AS to lapciak, jeśli ubijały go już niejednokrotnie 15~ lvle. Tak czy siak, żal 56 lvla:P |
Jan 30 2007, 11:47:27 CET Died at Level 50 by a minotaur
Skoro Baczek of malinka deadła na zwykłym mino to czemu 55 lvl nie może paść na AS'ie? :P |
Na Titani Shenga zabiła banda Brazylijczyków na 6 - 8lvl -.-
Wiem tylko ze kilu mialo luki i speary. Jeden biegal a reszta strzelala. Jednym slowem Sheng to cienias. Ale jak gadałem z kolegą Mino Magiem to powiedział że Sheng sam się poddał po tym jak wszyscy pytali go "br?" "friends" "Vip plz"....:o |
Czy wie ktoś, czy był na Morganie już AS? Czaje się na niego, ale nie moge go dorwać :D
|
Hej, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Shenga a mianowicie : czy potrafi przesuwać przedmioty.(szkrzynki,krzesła,itd)
P.S. Jeśli takie pytanie już padło to srry |
Cytuj:
Tak przesuwa. |
@upup
przesuwa PS. nie spamuj tak bo już 3 osoby chcą cie zniszczyć -.- Sorry, sekundy :P |
omg ludzie to jest poprostu boss minosów który respi się nieregularnie -.-
jak byście byli w temacie to byście wiedzieli. loot z as'a to :mino leather(z każdego),0-7 gp,magic Light Wand(bardzo rzadko) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |