![]() |
ej on jest fajny :P
|
|
@up
ale jestes noobem...i dzieckiem. Po pierwsze: naucz się pisac po polsku, bo ja na wikipedii nie znalazlem takiego czegow jak muj(kurde co to moze byc 0.o), i wielu innych wyrazów. Ale cóż, dzieci nie korzystają ze słowników. A szkoda. Po drugie wszyscy zarzucamy Ci thiefistwo, i takie rzeczy. Dlaczego nie odpowiadasz? Zakop się gdzieś głęboko pod ziemią, tak bedzie najlepiej. A co do screenów-nie podniecaj się tak takim ice rapierem czy vamp dustem. To jest nabijanie postów... Myślałem, że nie jesteś aż TAKIM noobem. Myliłem się. Pozdrawiam. P.S Odpowiedz na moje zarzuty, to pogadamy... |
Cytuj:
|
Fajne ssy gratz oby tak dalej ;)
|
More Coments 2 Strona ;-(
|
@all
Nie uważacie że dokarmiacie go troszeczke? Koleś sie zachowuje tak jakby był głodny na te tyry i obrzucanie mięsem. Lepiej nawet tego nie komentować. n/c rox:) |
Cytuj:
a gufno nas to ophodzi rze lutnoles ajs rapiera. Naprawde, nie interesuje nas to, ice rapier leci czesto i to jest troche tak jakbys dawal ssa jak lootnales katane z rotworma-,,- Ale sa tez dobre strony tematu, wszyscy jestesmy zdrowsi (smiech to zdrowie:P) i nawet Kamil sie odezwal :D @up: Co tam ze dokarmiamy, przynajmniej smiesznie jest^^ widacx ze mody tez sie smieja ze nie usuneli jeszcze tematu:P |
|
O.O <przeciera oczy> Nie wierze! pierwsze przyzwoite ssy w tym temacieO.o
Fajna ekipa:P dostawales 600 expa za demona? I jaki loot? i ile run poszlo? |
@Up: Przeciez on tylko leczyl :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak Narazie Loot Zarabisty Mpa Mms D Shield 3 Fa G Ring Roh
|
Cytuj:
juz kurwa sie nie podoba ze na demonach jestem to wy*******ac z tad |
Cytuj:
1.Jak chcesz coś komentować, to komentuj ssy... 2. Daj temu człowiekowi wreszcie spokój, sam nie jesteś geniuszem ortograficznym, więc innych nie oceniaj... 3. Chciałbym zobaczyć twoje ss'y (jak gdzieś są, to zapodaj linka) to zobaczymy czy są ciekawsze... 4. Co to jest za cholerne lizusostwo na tym forum?? jak nadziany 70 lvl+ zapoda ssy jak nabił mlvl to jest "wow omg gratz" a jak ktoś zaczyna temat, to wszyscy muszą go natychmiast zbesztać... Denerwujące :P Ss'y niezłe, aczkolwiek mógłbyś dawać je w większych partiach :) |
Cytuj:
@ cie itp specjalnie z malej. |
Cytuj:
IDZ DO INNEJ PIASKOWNICY BO NIE żYCZE ZEBYS TU BYł |
Cytuj:
Cytuj:
2: Szczerze? Ten temat ma na celu smianie sie z augusta ;), a jego ortografia jest na 100% niz augusta (muj itp to wyrazy z przedszkola) 3: zeby komentowac nie trzeba umiec czegos lepiej... krytycy filmowi napewno nie umieja krecic krecic filmow tak jak osoby do tego przeznaczone... mimo tego czesto ich jezdza ;) 4: nie lizustwo... mi sie bardziej podoba ten nabity m level (choc i tak nudne) niz vampire dust wylotowany z vampa... Ale sie rozpisalem :D @edit 2 To nie ze mnie ale z ciebie sie smieje cala Astera... miejsca w piaskownicy nie chce ci zabierac bo jestes tam stalym bywalcem. Tak se mysle ze zoo by mialo z ciebie niezly pozytek, ale malpy by mialy niezla konkurencje... a komentowac bede kiedy mi sie bedzie chcialo gdzie i jak, nie zabronisz mi. |
ehh..
ja tam nei wiem jakim on jest graczem...wg mnie on ma na prawde jakis problem (nie obrazaj sie tylko) a wy go jeszcze chcecie dolowac...przeczytalem wszystkie strony tego tematu i na poczatku nei smialem sie lecz i nie plakalem,po kilku stronach stalo sie to torche zabawne...po nastepnych znowu nic nei czulem lecz na tych ostatnich juz mi sie go na prade zrobilo zal :/ tak wogole to ja tez mam neostrade i nie rozumiem czemu mowicie texty typu "stop dzieciom neostrady!" o co wam chodzi ? pewnei sami macie neo a siedzicie cicho :/ zejdzcie juz z niego,on ma swoj swiat niech gra jak chce,a to ze kupil postac(jezeli kupil) to jego sprawa Boze...czepiacie sie o takei gowna ze (WOW) zajebal wam 10k oO nie no ja bym mial dola do konca zycia...10k o losie! "NIEch to piorÓny siarciste Łogniste"!
topic: wiekszosc ss'ow nudne lecz te z demonami sa nawet spoko tylko moglbys powiedziec czy tylko ich leczyles czy moze tez waliles z sd,explo ? iel run poszlo?jaki loot?zycze Ci powodzenia i miej ich w dupie jak miales ich przez wiekszosc czasu :) (Rozpisalem sie? 8o ) edit: Sory Za Liter"u""f"ki :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |