![]() |
Nie sądzicie że załątwo mu poszło?
Chyba troche za szybko go pokonał xD A podobno taaaki siilny xD @up Yosis wygrał :P |
No fake dobry 7/10.
Nie wiem czy o to ci chodzi ale prosze http://img214.imageshack.us/img214/320/harrynm6.png |
up@
To na samym dole to właśnie to. A wiem bo jestem druidem, który wali z takiej różdżki.:p fake@ No trochę za dużo literówiek! 9.5\10 |
fajny fake misie podoba daje 10/10 rob tak dalej;]
|
A ja wale z axa i nie wiem jak wygladaja obrazenia a rozdzki xD
|
@Cloy
Wiesz... Takie to i ja mam, ale mi chodzi o atak. Tzn jak się strzela z różdzki. A to co jest w srodku po prawej stronie?? To czy to nie to? Dzięx za komenty. Jutro może zaczne robić kolejny odcinek, ale bardzo poczebuje tego ataku... |
Fajny fake ;) pierwszy obrazek troche z błedami ale i tak fajny fake tak dalej :confused:
|
o Ty ! Umarłem ;<
Nie lubie Cie ;< fejk spoko... |
Harry, ja sie nie orientuje, ale dalem poprostu zielone efekty xD
|
Ładnie, ładnie ale dam ci rade:
-przeczytaj 5 razy tekst który wklejasz bo na początku tyle literówek że nie wiem co gadają nawet ;D Heh wiem jak to jest z tym zawalaniem skrzynki. Miałem to samo ;P Napisz na czerwono: "NIE BIORE DO FAKE" =] |
Podoba mi się i ta historia, i wcześniejsza.
<joke mod on> wezmiesz mnie do fake??<joke mod off>:D :D :D czekam na next part |
@Glaves
Dziex za radę :D A co do tych literówek to dawno nie pisałem w Conventerze ( aż 4 dni xD) noi używałem alt'a. Jutro postaram się zrobić next part, a co do ataku to znalazłem :P Sprity w NoxSprite to 5101-5400. |
Kiedy Next Part ?!!x( X( X( X( X(
|
Cholera wie ;p. DracoR nie ma weny, wiec musialem mu ja przywrocic. Zapewne jutro bedzie (tzw. Dzisiaj xd)
|
@Up
Ja bym bardziej stawiał na jutro Xd Chyba, że już zrobił ;] |
Congratz!Jak dla mnie to wspaniałe! 10/10
|
9/10 next part plz ona chyba na tej truzicnie ma fiola:P
|
Ale hardkor potrzebują żądła jakiejś muchy heh... A walka troche taka nudna :P Tylko Natally atakowała :P
|
No to dałeż xD Żądło muchy :P
Ciekawie sie robi, ale wszystko psuje fakt że Natally za szybko wygrała =D @down BRAWO!!!! 8o Pierwszy w miare sensowny post :D Jednak powoli robisz jakieś postępy :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |